Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Mick Jagger a jeho o 43 let mladší partnerka prodávají floridskou rezidenci. Je docela skromná

Mick Jagger prodává floridskou rezidenci. Žádnou okázalost nečekejte
Realtor.com
Veronika Kudrnová
vku

Téměř osmdesátiletý rock'n'rolový veterán Mick Jagger a jeho o více než polovinu mladší partnerka se zbavují rezidence na Floridě. Za dům u jezera požadují „přátelských" 3,5 milionu dolarů (76,1 milionu korun).

Reklama

V nabídce realitního webu Realtor.com se objevil na první pohled nikterak nápadný dům. Nevyniká svojí velikostí, architektonickým pojetím, dokonce mu dominují tlumené odstíny barev fasádou počínaje a interiérem konče. To, proč na sebe dům u jezera v oblasti Lakewood Ranch východně od floridského Bradentonu strhává pozornost, je identita majitele.

Podívejte se, jak bydlí rocková hvězda:

Nemovitost totiž neprodává nikdo jiný než frontman skupiny Rolling Stones Mick Jagger a jeho přítelkyně, tanečnice Melanie Hamricková. Rezidence obklopená vzrostlými palmami situovaná jen pár kroků od vodní hladiny nabízejí za 3,499 milionu dolarů. Zdá se, že spojení s Jaggerem je klíčovým prodejním argumentem pro nemovitost, která disponuje „pouze“ čtyřmi ložnicemi a pěti koupelnami, uvádí agentura Bloomberg

Žádná okázalost, ale hlavně soukromí

Nemůžete vždy dostat to, co chcete, ale tento dům je rozhodně to, co potřebujete!“ uvádí se v přehledu nabídky a cituje část slavné písně Stones s názvem You Can't Always Get What You Want, kterou Jagger a Keith Richards napsali v roce 1969. „Tento nádherný, na zakázku postavený dům Rutenberg v přední uzavřené komunitě The Lake Club byl navržen s ohledem na soukromí,“ píše se dále.

V Dubaji se na trhu ocitl nejdražší dům v historii, zámek ve Style Versailles je na prodej za 204 milionů dolarů.

FOTOGALERIE: Nejdražší dům v Dubaji. Magnát jej prodává za miliardy, zdobí jej statisíce plátků zlata

Stále rostoucí trh s nemovitostmi v Dubaji dosáhl nového rekordu. Na prodej je nejdražší dům, či spíše zámek ve stylu Versailles, za 204 milionů dolarů (asi 4,4 miliardy korun). Mramorový palác, který mimo jiné zdobí 700 tisíc plátků zlata, kupole na stropech, garáž pro 15 aut či akvárium s mořským korálem o objemu 80 tisíc litrů, si můžete prohlédnout ve fotogalerii níže.

Přečíst článek

Jagger a Hamricková koupili dům u pobřeží Mexického zálivu v říjnu 2020 za něco málo přes 1,9 milionu dolarů. Nemovitost byla napsána na Hamrickovou a byla vybrána hlavně proto, že v oblasti žije její rodina. Jeho původní kupní cena v roce 2010 činila 1,2 milionu dolarů.

Dům má obytnou plochu asi 529 metrů čtverečních a zahrnuje prvky, jako je vyhřívaný bazén se slanou vodou, tři balkony a zvonici. Kuchyňské spotřebiče jsou té nejvyšší kvality, a samozřejmostí je i místnost „nekonečných možností“, která je vybavena jak jinak než barem.

Devětasedmdesátiletý Jagger a jeho šestatřicetiletá partnerka, baletka a choreografka v American Ballet Theatre, jsou spolu od roku 2014. Mají spolu šestiletého syna. Kromě floridské rezidence vlastí celou řadu nemovitostí. Nejvíce se zdržují v New Yorku.

Hollywoodská herečka Gwyneth Paltrowová vyhrála soud s mužem, který ji žaloval kvůli zraněním utrpěným při srážce na sjezdovce v americkém státu Utah v roce 2016.

Stále více Američanů žije od výplaty k výplatě. Bohatí raději přechází k „tichém luxusu”

Většina Američanů v současné době spíše žije od výplaty k výplatě. A reagují na to i jejich bohatí spoluobčané. Šíří se mezi nimi trend „tichého luxusu”, vyznačujícího se v módě drahými materiály v tlumených tónech a špičkovým oblečením bez nápadných log slavných značek, napsal server CNBC.

Přečíst článek

Vlastní pláž, heliport a lodní dok v New Yorku. Rockstar Billy Joel prodává dům za miliardu

Vlastní pláž, heliport a lodní dok u New Yorku. Rockstar Billy Joel prodává dům za miliardu

Rocková ikona a držitel prestižní ceny Grammy Billy Joel se rozhodl prodat své rozsáhlé luxusní panství na ostrově Centre Island u New Yorku. Cena za areál s vlastní pláží, lodním dokem či heliportem tomu odpovídá – zájemce musí složit 49 milionů dolarů (asi 1,06 miliardy korun), uvedl deník The Wall Street Journal.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Za vily v Dubaji platí kupci absurdní ceny. Je to otázka času, kdy se trh zhroutí

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme