Reklama

Victory Club. Příběhy těch nejúspěšnějších.

Pořad Victory Club přináší příběhy těch nejúspěšnějších. Kudy vedla jejich cesta nahoru a k úspěchu? Z čeho se poučili, co jim pomohlo, čeho se naučili vyvarovat? Rady, poznání, zkušenosti.

Pořad Victory Club přináší příběhy těch nejúspěšnějších. Jaromír Jágr, Rony Plesl, Karel Schwarzenberg, Danuše Nerudová, Ivo Kahánek, Pavel Řehák, Diana Rádl Rogerová, Andrea Ferancová. Kudy vedla jejich cesta nahoru a k úspěchu? Z čeho se poučili, co jim pomohlo, čeho se naučili vyvarovat? Rady, poznání, zkušenosti.

Karel Schwarzenberg
video

Zemřel Karel Schwarzenberg. Co si politický titán myslel o polistopadovém vývoji? Sledujte unikátní video

Ve věku 85 let zemřel bývalý ministr zahraničí a čestný předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg. O úmrtí jedné z nejvýraznějších postav české polistopadové politiky na X informoval jeho politický souputník Miroslav Kalousek. Několik posledních dní byl Schwarzenberg hospitalizován ve Vídni.

Přečíst článek

Karel Schwarzenberg slaví 85. Jak vidí české dějiny? A co říká o prezidentské volbě? Podívejte se na Victory Club

Přečíst článek
Danuše Nerudová
video

Danuše Nerudová už má dost podpisů. Co dříve řekla o prezidentské kandidatuře? Sledujte Victory Club

Přečíst článek
Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
video

Jágr otevřeně: Už nemám motivaci se vracet na led

Jaromír Jágr se zapsal mezi největší hvězdy světového sportu. Z ledu neslezl ani v jeho padesáti letech. Hraje za Rytíře Kladno. Po posledním prohraném zápase proti Mladé Boleslavi však v rozhovoru pro iSport poprvé přiznal, že zvažuje konec kariéry. „Popravdě, nemám motivaci,“ přiznal otevřeně Jágr a přivodil tím šok nejen fanouškům klubu. Newstream s legendární 68 natáčel loni. V pořadu Victory Club se tehdy Jágr svěřil, že hokej už není jediným smyslem jeho života. Připomeňte si co legendu světového hokeje drželo dlouhá desetiletí na ledě.

Přečíst článek
Karel Schwarzenberg
video

Karel Schwarzenberg: Co musí mít dobrý prezidentský kandidát? Plebs-appeal

Ve speciálním vydání pořadu Victory Club se o rady pro politiky podělil Karel Schwarzenberg. Ten sice z aktivní politiky již odešel, ale nadále ji sleduje a jako mentor pomáhá vybraným osobnostem.

Přečíst článek
Rony Plesl
video

Umění je jako každý byznys. Musíte investovat, jinak se neprosadíte, říká Rony Plesl

V dalším z dílů pořadu Victory Club na newstream.cz se představí Rony Plesl. Jedna z nejvýraznějších osobností českého designu se v posledních letech stále více soustředí na volnou tvorbu a chce s ní uspět v globální konkurenci.

Přečíst článek
Ivo Kahánek
video

Victory Club s pianistou Ivem Kahánkem: Sólovým hráčem se stane jeden člověk za generaci

Je nejuznávanějším českým pianistou současnosti. S velkým úspěchem hraje před publikem doma i ve světě, dnes své umění představí v rámci Pražského jara. Ivo Kahánek je dalším hostem pořadu o úspěchu a cestě na profesní vrchol Victory Club, který představuje byznysový portál newstream.cz.

Přečíst článek
Vlastislav Bříza - majitel Koh-i-nooru
video

Miliardář Bříza ve Victory Clubu: O budování globální značky i o Petru Kellnerovi

Vlastislav Bříza patří k nejbohatších Čechům. Podařilo se mu převzít klasickou značku Koh-i-noor a proměnit ji v globální firmu, kterou zná doslova celý svět. Jaká rozhodnutí pro něj byla nejtěžší? A jak se mu spolupracovalo s Petrem Kellnerem? Na to a další otázky odpovídá v aktuální epizodě pořadu Victory Club na byznysovém portálu newstream.cz.

Přečíst článek
Danuše Nerudová
video

Kdo je Danuše Nerudová? Co dříve řekla o prezidentské kandidatuře? Sledujte Victory Club

Rektorka Mendelovy univerzity se během koronavirové pandemie stala jednou z nejvýraznějších kritiček nesystematického řízení státu. Sama se rozhodla zavřít školu, je zastánkyní očkování. Jaká byla její největší rozhodnutí v životě a jakou osobností vlastně je Danuše Nerudová, která poslední květnový den potvrdila svou kandidaturu na Hrad? A jak se dříve ke kandidatuře vyjádřila v pořadu Newstrem TV Victory Club?

Přečíst článek
Andrea Ferancová Bartoňová
video

Andrea Ferancová: Sázím na investice do vzdělávání. Díky nim společnost roste

Po pauze se vrací série rozhovorů s předními představiteli tuzemského byznysu, společnosti i kultury Victory Club. V aktuální epizodě představíme investorku Andreu Ferancovou Bartoňovou, spoluzakladatelku fondu Espira Investments, který se zaměřuje za investice s pozitivním dopadem na společnost.

Přečíst článek
Diana Rádl Rogerová

Šéfka českého Deloitte Rogerová: Mladí Češi jsou proti Západu dravější a inovativnější

V Česku žijí draví mladí lidé, kteří již zcela obstojí v konkurenci absolventů nejprestižnějších škol z tradičních evropských demokracií, říká šéfka české pobočky poradenské společnosti Deloitte Diana Rádl Rogerová v pořadu Victory Club na newstream.cz. Firmy s nimi ale musí umět pracovat, dodává.

Přečíst článek
Diana Rádl Rogerová
video

Šéfka českého Deloitte Diana Rogerová: Skleněný strop jsem nepocítila. Ale vím, že existuje

Diana Rádl Rogerová je jednou z nejvýše postavených žen v českém byznysu. Z pozice šéfky poradenské společnosti Deloitte řídí přes tisíc lidí. Zároveň ovlivňuje světovou strategii byznysového gigantu. Co ji dovedlo na vrchol, jak inspiruje lidi k úspěchu a jaké jsou Češky podnikatelky? Nejen to prozradila v další epizodě pořadu Victory Club na newstream.cz.

Přečíst článek
Radomír Lapčík, zakladatel a člen představenstva Trinity Bank a holdingu SAB Finance

Čtyřdenní pracovní týden je pro lidi hodně motivační, říká finančník Radomír Lapčík

Finanční skupina SAB Finance v roce 2021 dosáhla rekordního zisku 200 milionů korun. Rostla ve svém hlavním segmentu měnového zajišťování pro firmy, daří se také fintechové platformě ProStream či dvojici bank, v nichž má holding SAB Finance majetkový podíl. Jaký je recept na úspěch zakladatele SAB Finance Radomíra Lapčíka?

Přečíst článek
Reklama

News box

Odměny obchodníků na Wall Street za loňský rok v průměru klesly o dvě procenta na 176 500 dolarů (4️⃣,1️⃣ milionu korun). Vyplývá to z odhadu, který v pondělí zveřejnil hlavní finanční kontrolor státu New York Thomas DiNapoli. Za poklesem odměn je snaha finančních společností přistupovat k vynakládání peněz obezřetněji.
Pokud Arménie nepřistoupí na 🤝 kompromis s Ázerbájdžánem ohledně navrácení některých území, která Jerevan kontroluje od 90. let minulého století, mohla by vypuknout válka. Podle agentur Reuters a TASS to prohlásil arménský premiér Nikol Pašinjan při setkání s obyvateli příhraničních obcí v regionu Tavuš, který se nachází na severovýchodě země u hranic s Ázerbájdžánem. Číst více
Žalobce končícího 👨‍⚖️ elitního útvaru prokuratury na Slovensku podle médií obvinil spoluzakladatele finanční skupiny Penta Investments Jaroslava Haščáka a další čtyři osoby z korupce a z dalších trestných činů. Prokuratura, která o obvinění pěti lidí informovala, zveřejnila jen iniciály stíhaných.
Evropský výrobce letadel Airbus  ukončil jednání o převzetí kybernetické divize BDS francouzské společnosti Atos. Bez dalších podrobností to oznámil v dnešní tiskové zprávě. O jinou část Atosu měl ještě donedávna zájem český podnikatel Daniel Křetínský, nakonec se ale s Atosem také nedohodli.
Čínský prezident Si Ťin-pching přijede na začátku květnu jednat do Paříže s francouzským protějškem 👨 Emmanuelem Macronem. Návštěvu serveru Politico potvrdilo několik zdrojů z Paříže a Bruselu. Pro čínskou hlavu státu to bude první cesta do Evropy od pandemie covidu-19.
Japonská centrální banka (BOJ) dnes dle očekávání jako poslední na světě upustila od záporných úroků. Základní sazbu 📈 zvýšila poprvé po 17 letech z minus 0,1 procenta na interval nula až 0,1 procenta, informoval Bloomberg. 
V brazilských městech je už několik dní nesnesitelné horko, v Riu de Janeiro v neděli naměřili 4️⃣2️⃣ stupňů Celsia. V šestimilionové megapoli panovala o víkendu pocitová teplota 62,3 stupně Celsia, což je nejvíce za deset let měření tohoto ukazatele. Situace je nejhorší v chudinských čtvrtích, kde není žádná zeleň. 
Evropa musí v  reakci na hrozbu ze strany Ruska posílit své obranné schopnosti a přejít do režimu válečné ekonomiky. Šéf Evropské rady Charles Michel to napsal v článku, který dnes zveřejnil server Euractiv.
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan 🤝 poblahopřál svému ruskému protějšku Vladimiru Putinovi ke znovuzvolení. V telefonického hovoru ruskému vůdci, který si ve víkendovém hlasování zajistil další šestiletý mandát, Erdogan nabídl zprostředkování jednání s Ukrajinou, uvedla turecká prezidentská kancelář.
Reklama
Reklama
Doporučujeme