Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream TV

Pořady, seriály a videa magazínu Newstream. Jiný peníze - rozhovory se známými investory a miliardáři o penězích i filantropii, které vedou Tereza Zavadilová a investorka Andrea Ferancová. Značka: Osobně - rozhovory Kataríny Krajčovičové s osobnostmi o jejich profesní cestě a osobním brandu.  Eva Talks - rozhovory Evy Čerešňákové s inspirativními ženami. FreshStart - svěží rozhovory a reportáže točené mladými lidmi.  Portréty a rozhovory s úspěšnými lidmi Victory Club - Jaromír Jágr, Rony Plesl, Karel Schwarzenberg, Danuše Nerudová, Ivo Kahánek, Pavel Řehák, Diana Rádl Rogerová, Andrea Ferancová. Victory Club Business - inspirativní příběhy z firem. Kafe s prezidentem - klipy rozhovory Dalibora Martínka s kandidáty na prezidenta.  Aktuální videa, eventy, reportáže, nové formáty.

Rapperka Sharlota
video

Jsem takový čertík, říká extravagantní zpěvačka Sharlota

Osobnost rapperky Sharloty Blakk (27) charakterizuje hudba, ale i nekonvenční outfity. Hudebnice je díky tomu také úspěšnou influencerkou a díky své kreativitě v oděvní tvorbě uvažuje i o módním návrhářství. Neodmyslitelně k ní patří také bezpočet tetování, která vnímá jako součást své osobnosti. 

Přečíst článek
František Kinský při rozhovoru pro newstream CLUB
video

VIDEO: Majetek nedědíte pro sebe, spravujete rodinné jmění, říká František Kinský

Přečíst článek

Nový fenomén. Na trhu s byty a domy řádí nemovitostní „šmejdi“. Kupují podíly a vydírají majitele

Přečíst článek
Eva VIP Blanka Matragi
video

Blanka Matragi spojuje profese a propojuje různé druhy umění

Designérka a módní návrhářka Blanka Matragi žije střídavě v Bejrútu a v Praze a své práci, kterou miluje, obětovala celý život. Neustále pracuje osm až deset hodit denně, čte, sleduje trendy, inovace i technologie a nedá dopustit na tradiční řemesla. Sama vystudovala sklářství a následně na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze oděvní výtvarnictví. Říká o sobě, že je vlastně alchymistka. Propojuje profese i různé druhy umění. Blanka Matragi byla hostem pořadu VIP Eva Talks, který na Newstream TV moderuje Eva Čerešňáková.

Přečíst článek
Moderátorka Eva Čerešňáková si povídá s Martinem Zounarem
video

Dobré divadlo se uživí i samo, říká Martin Zounar

Martin Zounar své diváky v posledních měsících překvapuje změnou vizáže. Dodržováním striktních stravovacích pravidel se mu podařilo zhubnout třicet kilogramů a už si může s přáteli znovu zahrát fotbal a věnovat se i jiným sportům. "Už to se mnou bylo vážně tragické. Skoro jsem si ani nedokázal zapnout přeskáče," vzpomíná na doby, kdy mu bylo nejhůř.

Přečíst článek
Eva Talks, Lilia
video

Mateřská je práce na plný úvazek, říká Lilia Khousnoutdinová

Lilia Khousnoutdinová vystudovala politologii a historii na univerzitě v Oxfordu a dál Gender & Development na London School of Economics. Od té doby se věnuje projektům a propagaci rovnoprávnosti žen a mužů. Prosazuje také komfortnější přístup k ženám v průběhu těhotenství, při porodu i po něm. 

Přečíst článek
video

FreshStart: Tipy jak zazářit u pracovního pohovoru

Personalista má jasný cíl – zjistit o uchazeči o zaměstnání co nejvíc informací. Mimo vzdělání nebo zkušenosti se bude pídit i po tom, jakou má kandidát osobnost a jestli se hodí do týmu. FreshStart dal dohromady tipy, jak se připravit a uspět u pracovního pohovoru.

Přečíst článek
Bára Nesvadbová v pořadu Eva VIP Talks Evy Čerešňákové
video

Fond Be Charity již poskytl handicapovaným lidem přes padesát milionů korun, říká Bára Nesvadbová

Moderátorka Eva Čerešňáková v pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Tentokrát si do studia pozvala spisovatelku Báru Nesvadbovou. Hovořily o fondu Be Charity, který pomáhá lidem s handicapem, a který Bára založila. „Do dnešního dne se nám již podařilo zaměstnat 196 lidí s handicapem,” říká spisovatelka s tím, že fond se věnuje dospělým i dětem. 

Přečíst článek
video

Vstoupit na trh je lehké, uspět už ne, říká Zavadilová z newstream.cz

Zpravodajský web newstream.cz letos oslaví třetí výročí. Jak se buduje nové médium? Co přinese rok 2024 do ekonomiky? Odpovídala v pořadu Eva Talks moderátorce Evě Čerešňákové spoluzakladatelka a šéfka newstream.cz Tereza Zavadilová.

Přečíst článek
Alexandra Bízková z fondu Pro arte v pořadu Svět financí na CNN Prima NEWS
video

Alexandra Bízková: Ve světě umění nyní praskají bubliny

Kupovat umění má smysl i za tisíce korun. Ta nejkvalitnější díla od nejvěhlasnějších autorů ale stojí vysoké částky, tak funguje trh, který naceňuje kvalitu, říká šéfka fondu Pro arte Alexandra Bízková v pořadu Svět financí na CNN Prima NEWS.

Přečíst článek
Natáčení podcastu s Luďkem Sekyrou.
video

Luděk Sekyra: Na Smíchově vzdáme úctu ženám, na Rohanu filosofům

Luděk Sekyra je jedním z největších českých developerů. V současnosti rozvíjí tři velká území v hlavním městě, na Smíchově, na Rohanském ostrově a na bývalém nákladovém nádraží na Žižkově. Na všech těchto třech místech v jeho režii vyrůstají úplně nové městské čtvrti. Celkově jde o více než milion metrů čtverečních pozemků, které zcela mění svou tvář.

Přečíst článek
video

Zvažujeme výstavbu solární elektrárny, říká pražský arcibiskup Jan Graubner

Moderátorka Eva Čerešňáková v pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. S kamerou tentokrát navštívila pražského arcibiskupa Jana Graubnera a hovořila s ním o odpuštění i novém modelu financování církve.

Přečíst článek
video

FreshStart: Zkouškové je v plném proudu. Jak si díky umělé inteligenci usnadnit studium

Potřebujete dovysvětlit látku, které nerozumíte? Čeká vás důležitá zkouška a nemáte nikoho, kdo by vám pomohl se na ni připravit? Píšete seminárku a nevíte, jaké téma zvolit nebo jak ho uchopit? Na tohle všechno existuje dostupné řešení: umělá inteligence. V našem článku se dočtete, jak si usnadnit studentský život s AI.

Přečíst článek

News box

Díky klesajícím cenám Češi podle prodejců letenek na jaře kupují letenky do vzdálenějších 🛬 destinací než loni. Ze vzdálených míst nejčastěji létají do Asie a Severní Ameriky. Oblíbený thajský Bangkok čeští turisté postupně mění za Japonsko. 
Plzeňská teplárenská, největší dodavatel tepla na západě Čech, prodala zatím v topné sezoně 2023/24 zhruba o pět procent 📉 méně tepla než v té předcházející. Jde o údaj za září 2023 až konec letošního března. Duben a květen však mohou tento výsledek ještě pozměnit, řekla Petra Siegerová, mluvčí podniku, který produkuje teplo a elektřinu z uhlí a biomasy. 
Mezinárodní ratingová agentura Standard & Poor's (S&P) ponechala rating Slovenska beze změny na úrovni A+ se 👍 stabilním výhledem. Její hodnocení úvěrové spolehlivosti Slovenska je tak o dva stupně vyšší než rating agentury Fitch Ratings a o stupeň vyšší než rating agentury Moody's. 
Americký prezident Joe Biden dnes řekl, že by se rád střetl v 🤝 debatě se svým předchůdcem Donaldem Trumpem, s nímž se v listopadových volbách pravděpodobně utká o další čtyři roky v Bílém domě. Trump reagoval prohlášením, že je připraven „kdekoli, kdykoli“.
Reklama
Reklama
Doporučujeme