Reklama

Ben Affleck po svatbě s Lopezovou prodává dům za tři čtvrtě miliardy

Ben Affleck po svatbě s Lopezovou prodává dům v luxusní čtvrti Los Angeles v přepočtu za tři čtvrtě miliardy korun.
Realitní kancelář MLS.com, s laskavým svolením
Dušan Kütner

Herec a režisér Ben Affleck, který se proslavil filmy Dobrý Will Hunting, Argo či Město, prodává svůj luxusní dům v Los Angeles. Cena? Třicet milionů dolarů. Činí tak jen měsíc po svatbě s herečkou Jennifer Lopezovou, s níž se poprvé zasnoubil před 20 lety. Tehdy ale na svatbu nedošlo, pár se rozešel, uvedl deník The Wall Street Journal.

Reklama

Herec Ben Affleck nabízî svůj dům v luxusní oblasti Pacific Palisades v Los Angeles za 29,995 milionu dolarů (asi 709 milionů korun), uvedl The Wall Street Journal s odkazem na údaje zveřejněné přes tamní realitní kancelář. Affleck koupil dům prostřednictvím trustu za 19 milionů dolarů v roce 2018, alespoň podle veřejných záznamů a osoby obeznámené se situací.

Herec Hugh Jackman zaplatil 21,125 milionu dolarů za penthouse ve věži kondominia v New Yorku, kterou navrhl Jean Nouvel

Penthouse pro Wolverina. Jackman za byt s výhledem na řeku Hudson dal půl miliardy

Herec Hugh Jackman proslulý rolí Wolverina v sérii X-Men si pořídil nové, velice luxusní bydlení. Za více než 21 milionů dolarů koupil penthouse v newyorské čtvrti Chelsea v domě, který navrhl proslulý architekt Jean Nouvel, mimo jiné autor návrhu budovy Zlatý Anděl na pražském Smíchově, uvedl deník The Wall Street Journal.

Přečíst článek

Nemovitost, která se rozkládá na ploše asi 1250 čtverečních metrů, se nachází na ulici lemované stromy na okraji klubu Riviera Country Club. Je postaven v tradičním stylu východního pobřeží a má sedm ložnic, sloupovou přední verandu, garáž pro tři auta, motorest a domácí kino.

Obývací pokoj má trámové stropy a arkýřová okna, zatímco jídelnu zdobí něco, co realitní nabídka popisuje jako „výrazný” lustr. Rodinný pokoj má prosklenou stěnu, která se otevírá do venkovního prostoru. Společenská místnost má plně vybavený bar, vinný sklípek s řízenou teplotou a posilovnu.

Mark Zuckerberg

Zuckerberg prodal vilu. V San Francisku je z toho realitní deal roku

Spoluzakladatel internetové sociální sítě Facebook Mark Zuckerberg prodal svůj dům v San Francisku. Cena? 31 milionů dolarů, v přepočtu asi 745 milionů korun. Jde o nejdražší prodej domu od začátku letošního roku v celé Bay Area. Informoval o tom realitní web The Real Deal.

Přečíst článek

Čtvrť, známá jako Palisades Riviera, již dlouho přitahuje hollywoodské celebrity. Matt Damon a Hilary Swanková patří mezi herce, kteří tuto oblast nazvali domovem. 

Portfolio nemovitostí Bena Afflecka také zahrnuje ostrovní komplex na venkově v Georgii, který v roce 2018 nabízel k prodeji za 8,9 milionu dolarů.

FBI prohledává resort Donalda Trumpa

Zloděj Trump? FBI prohledává luxusní resort bývalého prezidenta

Donald Trump je vyšetřovaný mimo jiné kvůli tomu, že po prohraných volbách z Bílého domu odvezl řadu dokumentů či dárků od zahraničních lídrů.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Quentin Tarantino slaví šedesátku. A slibuje už jen poslední film

Quentin Tarantino slaví šedesátku. A vyhrožuje, že natočí už jen poslední film

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme