Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

luxus - informace o tématu

Ozdobte se s Guess – nejnovější trendy v kabelkách Guess

Při výběru dokonalého módního doplňku se značka Guess řadí mezi ty, které by žádná milovnice módy neměla přehlížet. Své postavení na trhu si tato značka vybudovala díky kombinaci inovativního designu, kvality a stylu, který dokáže osvěžit každý outfit. V dnešním článku se zaměříme na aktuální trendy v oblasti kabelek Guess, které v roce 2024 dominují módním přehlídkám a ulicím velkoměst.

Přečíst článek

Akcie vlastníka Gucci stíhají výprodeje. Těžkou hlavu mu dělá vadnoucí poptávka v Číně

Přečíst článek
Král luxusu chce od Lagardère koupit společenský magazín Paris Match

Král luxusu chce od Lagardère koupit společenský magazín Paris Match

Módní dům LVMH vede exkluzivní rozhovory s mediální společností Lagardère o koupi společenského magazínu Paris Match.

Přečíst článek

Rolexky i Sudkovy fotografie. Elton John se zbavil sbírky za miliony

„The Rocket man“ je známý svým extravagantním šatníkem i doplňky. Byl proto také hrdým držitelem hodinek Rolex Daytona, jejichž ciferník vedle desítek žlutých safírů a diamantů zdobí také leopardí vzor. V aukci, kterou pořádala aukční síň Christie's, se vydražily za neuvěřitelných 176 400 dolarů (asi 4,1 milionu korun). Na akci se vydražily také dva snímky od českého fotografa Josefa Sudka.

Přečíst článek
Bernard Arnault

Boj o moc v domě šampaňského, šperků a módy. Kdo z pěti dětí získá impérium, co vládne luxusu celého světa?

Bernardu Arnaultovi bude za měsíc pětasedmdesát let. Evidentně nazrála doba na to, aby předal luxusní impérium LVMH dědicům. Ale hlavně žádné prudké pohyby. 

Přečíst článek

Francouzi šetří, pijí méně šampaňského

Francouzi pijí po boomu z předchozích let méně šampaňského. Výrobci loni dodali na domácí trh nejméně lahví šumivého moku z kraje Champagne od roku 1985. Podle agentury Bloomberg je to další příznak slábnoucího trhu s luxusním zbožím.

Přečíst článek
Arnold Schwarzenegger byl zadržen na mnichovském letišti, neproclil luxusní hodinky

Schwarzenegger porušil zákon, neproclil luxusní hodinky. Terminátor vyvázl s pokutou 870 tisíc

Americký herec a bývalý politik rakouského původu Arnold Schwarzenegger byl dnes zadržen na mnichovském letišti, nenahlásil totiž k proclení luxusní hodinky. Informovala o tom agentura DPA, zadržení odpoledne potvrdil mluvčí mnichovského celního úřadu.

Přečíst článek
Oslavy různými pohledy umělé inteligence

Novoroční bolehlav bude obrovský. Lidé se odvrátili od kvality k ceně, říká prodejce lihovin

Letošní inflace a nejistota se projeví i v posledním dni roku. Lidé se podle vyjádření obchodníků zaměřených na kvalitnější alkohol a další produkty zbláznili. Trendem letošních oslav příchodu roku 2024 totiž je v duchu hesla: Hodně muziky za málo peněz.

Přečíst článek
Loď Adora Magic City

Čína vysílá na cestu první obří loď. Uveze pět tisíc turistů

Čína se chystá na premiéru první obří lodě místní provenience. Cílem má být opětovné spuštění poptávky po zahraničních cestách čínských turistů. Místní firmy si ale zároveň vyzkoušely technologie, které mohou využít v armádním průmyslu.

Přečíst článek
Rolex

Ceny použitých rolexek těží ze snížení sazeb

Ceny luxusních hodinek z druhé ruky už zastavily svůj více než dva roky trvající pád. Změnu kurzu tlačí očekávání, že Fed začne již v příštím roce snižovat sazby.

Přečíst článek

Nepojízdné autobusy nepatří do šrotu. V Singapuru je přeměnili na luxusní hotelové pokoje

Na kontě mají miliony ujetých kilometrů, ze silničního provozu už byly vyřazeny a všude na světě by je pravděpodobně čekala poslední cesta na vrakoviště. Ne však v Singapuru. Tam z odepsaných autobusů udělali luxusní hotel. Podívejte se, jaký luxus nabízí autobusové apartmány o ploše 45 metrů čtverečních.

Přečíst článek
Praha přitahuje luxus. Pařížská dotahuje na nejdražší ulice na světě

Praha přitahuje luxus. Pařížská dotahuje na nejdražší ulice na světě

První ve střední Evropě a devatenáctá nejdražší ve světě je Pařížská ulice podle výše nájemného v maloobchodních prostorách.

Přečíst článek
Reklama

News box

Antimonopolní úřad povolil holdingu CE Industries Jaroslava Strnada nákup potravinářské společnosti 🍏 Fruta Podivín, kterou dosud vlastnil koncern Orkla Foods. Spojení nebude mít za následek podstatné narušení hospodářské soutěže, uvedl úřad.

Čínská společnost ByteDance navzdory tlaku ze Spojených států nemá v úmyslu prodat svoji videoaplikaci TikTok. Spojené státy přijaly zákon, který firmu k takovému postupu nutí, jinak bude v Americe TikTok zakázán. Uvedl to server zpravodajské televize BBC. Odvolává se na oznámení firmy na jejím oficiálním účtu na sociální síti Toutiao, kterou ByteDance vlastní.
Německá společnost Thyssenkrupp prodá 🤝 20procentní podíl ve svém ocelářském podniku investiční skupině EP Corporate Group (EPCG) českého miliardáře Daniela Křetínského. Hodnota transakce nebyla zveřejněna. Číst více
Japonská automobilka Toyota Motor investuje 1,4 miliardy dolarů (32,8 miliardy korun) do svého druhého závodu na výrobu elektromobilů 🔌🚗 ve Spojených státech. Jejich výroba ve státě Indiana má začít v roce 2026, uvedla agentura Kjódó. Číst více
V prvních dvou měsících letošního roku evropské země vyčlenily na pomoc Ukrajině napadené ruskou armádou celkem asi šest miliard eur 💶 (přes 150 miliard korun), téměř celá suma se týká vojenského vybavení. Uvedl to výzkumný Kielský institut pro světové hospodářství. Suma přitom zdaleka nestačila na to, aby zaplnila mezeru, která vznikla kvůli výpadku americké podpory. Číst více
Americká technologická společnost Alphabet, která je majitelem internetového vyhledávače Google 🌐, zvýšila v prvním čtvrtletí čistý zisk 💰 meziročně o 57 procent na 23,66 miliardy dolarů (zhruba 554 miliard korun). Firma také oznámila, že svým akcionářům poprvé ve své historii vyplatí dividendu. Akcie podniku na zprávu reagovaly výrazným růstem. Číst více
Microsoft ve třetím finančním čtvrtletí zvýšil 📈 čistý zisk 💰 meziročně o pětinu na 21,9 miliardy dolarů (zhruba 513 miliard korun). Tržby vzrostly o 17 procent na 61,9 miliardy dolarů. Překonaly tak očekávání analytiků, kteří je podle průzkumu společnosti LSEG odhadovali v průměru na 60,8 miliardy dolarů. Číst více
Reklama
Reklama
Doporučujeme