Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

zubař - informace o tématu

ilustrační foto

Slováci opouštějí své zubaře. Za opravou chrupu míří na Balkán, je to levnější

Slováci našli lék na vysoké ceny u zubařů: za lacinějšími zákroky jezdí do Srbska, píše slovenský list Pravda v reportáži ze srbské Vojvodiny, kde ordinují i zubařky pocházející z řad slovenské menšiny. Kvůli jednomu kazu by se cesta nevyplatila, hitem jsou ale korunky a zubní implantáty, tvrdí deník.

Přečíst článek
Reklama

News box

Severní Korea provedla zkoušku odpalu taktické balistické střely a severokorejský vůdce Kim Čong-un zároveň slíbil posílit jadernou sílu země. Informovala o tom severokorejská oficiální agentura KCNA.
Silný vítr zastavil horní úsek kabinové lanovky z Pece pod Sněžkou na Sněžku. Spodní úsek lanovky z Pece pod Sněžkou na Růžovou horu zůstal v provozu. Lanovka na Sněžku může jezdit 🍃 do rychlosti větru 60 kilometrů v hodině, uvedli vlekaři na webu lanovky. Provoz ostatních lanovek v Krkonoších vítr neomezil. Na hřebenech hor byla silná mlha a slabě pršelo.
Regionální bezpečnostní rada iráckého Kurdistánu uvedla, že zatkla vysoce postaveného představitele teroristické skupiny Islámský stát (IS) Socratese Chalíla. Informuje o tom agentura Reuters, podle níž byl Chalíl důvěrníkem šéfa IS abú Bakra Bagdádího, který se zabil v říjnu 2019 při operaci amerického komanda na severozápadě Sýrie.
Reklama
Reklama
Doporučujeme