Reklama

Newstream Eventy

Jak přežije ESG v krizové době?

Pořádáme, podporujeme i šíříme dál zajímavé akce na téma ESG, investice, ženy jako investorky a další.

Organizujeme a zveme

Nejsme jen v online. Dlouholeté působení našeho týmu v předních českých byznysových médiích nám umožňuje vytvářet kvalitní společenské a odborné akce, jak obsahem, tak i formátem. Klademe důraz na jejich moderní a inovativní provedení. Tvoříme je na míru čtenářů dnešní doby.

Chcete se stát partnerem?

Podporujeme a šíříme dál

Jsme hrdým mediálním partnerem prestižních akcí a vybíráme pro vás ty nejzajímavější na trhu. Prohlédněte si přehled akcí, které vám doporučujeme navštívit.

Dejte nám vědět o vaší akci. 

EP Events and Production ocení nejlepší firemní podcasty

Mezi přihlášenými podcasty jsou zastoupeny velké společnosti i sólo podnikatelé. Společně se utkali ve třech kategoriích - Nejlepší moderátor, Technické zpracování a Dlouhodobý přínos. Newstream je mediálním partnerem ocenění.

Přečíst článek
Business breakfast Korporátní dluhopisy se zúčastnil Petr Koblic (BCPP), Martin Aschenbrenner (PRK Partners), Martin Kujal (J&T Investiční společnost) a Martin Dočekal (Dluhopisář.cz). Akci moderovala Eva Čerešňáková.

Zájem o dluhopisy roste na straně investorů i firem. Letošek může být rekordní

Přečíst článek
Konference remspace

Nájemní bydlení začíná být ekonomickou nutností, shodli se realitní profesionálové

Začátek platnosti nového stavebního zákona se blíží. Nefunguje nám dluhopisový trh. Rostou stavební náklady. Klesla poptávka a motivace stavět je omezená. Zmenšují se byty a inklinace k nájemnímu bydlení začíná být ekonomickou nutností. Nicméně stále ještě nejsme na dně trhu, od kterého bychom se mohli odrazit. Takto vnímají současnou situaci speakeři, kteří vystoupili na podzimní konferenci Real Estate Market. Newstream byl mediálním partnerem akce.

Přečíst článek
Konference Život90

Zelené investice na rozcestí. Odborníci poradí, jak vydělat na ESG

Nová pravidla udržitelnosti mění svět podnikání. Velcí investoři řeší, kam vloží peníze svých klientů a zda se takové investice dlouhodobě vyplatí. Pravidla ESG se stávají čím dál vlivnějšími ve světě velkých peněz. Jak se v těchto pravidlech zorientovat? Jaký podíl by firmy orientované na udržitelný byznys měly zastávat v ideálním portfoliu? Nejen o tom budou mluvit odborníci z řad investorů i zástupce burzy na summitu udržitelného rozvoje Good Company Circle 2023, která se uskuteční v Křižíkových pavilonech na Výstavišti v pražských Holešovicích 23. listopadu. Byznysový portál je mediálním partnerem akce.

Přečíst článek
Mark Mobius: Inflace bude, dokud tu budou centrální banky

Investorská legenda Mark Mobius pro newstream.cz: Inflace bude, dokud tu budou centrální banky

Hlavní hvězdou nadcházejícího Global Investment Summitu, který se uskuteční 2. listopadu na Pražském hradě, bude legendární investor Mark Mobius. V exkluzivním rozhovoru pro newstream.cz Mobius prozrazuje, do čeho má nyní cenu investovat, jak vnímá potenciál České republiky a také proč ve své nejnovější knize oslavuje deflaci. 

Přečíst článek
Global Investment Summit. Investorské legendy se podělí o žhavé investiční tipy

Global Investment Summit. Investorské legendy se podělí o žhavé investiční tipy

Inspirativní přednášky více než 50 předních českých investorů, investiční tipy, panelové diskuse s osobnostmi finanční scény i networking – to vše nabídne Global Investment Summit AUTUMN (GIS), který se uskuteční už 2. listopadu v prostorách Martinického paláce na Pražském hradě.

Přečíst článek

Váleční fotografové vědí, kdy přestat fotit, říká galeristka Veronika Souralová

„Převzít pořádání největší české fotografické soutěže Czech Press Photo byla asi jedna z mých největších výzev v životě, bylo to nesmírně náročné, ale mělo to smysl. Na foťák jsem ovšem sama sáhla znovu zase až po šesti letech,“ říká fotografka, galeristka a šéfka prestižních fotografických soutěží Czech Press Photo a Czech Nature Photo Veronika Souralová, která ve své galerii v Nových Butovicích v Praze hostila další klubové setkání Newstream Business Clubu českých a slovenských žen.

Přečíst článek

Digitalizace českého stavebnictví se vleče. Jak by oboru prospělo vyšší zapojení AI, budou diskutovat experti

Co mají společného nový stavební zákon, digitalizace a umělá inteligence? Na to odpoví konference o stavebním zákoně a připravenosti České republiky a developmentu na digitální transformaci. O tématu budou diskutovat místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Klára Dostálová, Hana Landová z Hospodářské komory ČR, Tomáš Kadeřábek z Asociace developerů a Petr Klán z Ministerstva pro místní rozvoj. Konference, kterou pořádá společnost remspace, proběhne 18. října v Mramorovém sále České spořitelny.

Přečíst článek
Veronika Souralová hostí další ze setkání Newstream Business Club českých a slovenských žen

Umění přináší do života krásu. A ženy ji pomáhají objevovat, říká fotografka Veronika Souralová, která hostí klubové setkání žen

Newstream Business Club českých a slovenských žen pořádá další setkání. Hostitelské role se nyní ujala fotografka a ředitelka soutěže Czech Press Photo Veronika Souralová. Členky klubu a další pozvané ženy provede galerií a podělí se o svůj příběh, který by pro mnohé ženy mohl být inspirací.

Přečíst článek

POPAI DAY 2023 ukáže, jak umělá inteligence promění svět retailu

Digitalizace, nové obchodní strategie, využití dat, inovací a umělé inteligence i další trendy ve světě retailu. To jsou témata, která rozeberou profesionálové z oboru na POPAI DAY 2023. Již patnáctý ročník oborové konference proběhne 23. listopadu 2023 v prostorách kongresového centra O2 universum. Newstream je mediálním partnerem akce.

Přečíst článek
Singularity Univesity

SingularityU Czech Summit: Na Žofíně vystoupí Čupr, Bartoš i zahraniční hvězdy

Vizionáři z celého světa opět zamíří do České republiky. Futuristická akce roku SingularityU Czech Summit se koná 2. a 3. října 2023 v Praze na Žofíně. Hlavním tématem je umělá inteligence. Na akci vystoupí zahraniční i české hvězdy.

Přečíst článek

I Češi budou muset dávat ženám stejný plat za stejnou práci, nařídil Brusel. Jak s tím mají firmy naložit, vysvětluje advokátka

Česko je sedmé nejhorší v EU z hlediska žebříčku hodnocení rozdílu platu žen a mužů. Ten nyní činí 16,5 procenta, zatímco v EU to je v průměru o tři procenta méně. Nerovnost by měla zásadně změnit směrnice o transparentním odměňování žen a mužů, která byla v EU schválena letos v květnu a kterou mají členské státy povinnost vnést do svého právního řádu do tří let. Co to bude znamenat pro zaměstnavatele v Česku a kdy budou firmám hrozit sankce za nedodržování směrnice, vysvětlila v rozhovoru Tereza Erényi z advokátní kanceláře PRK Partners.

Přečíst článek
Reklama

News box

Japonská centrální banka (BOJ) dnes dle očekávání jako poslední na světě upustila od záporných úroků. Základní sazbu 📈 zvýšila poprvé po 17 letech z minus 0,1 procenta na interval nula až 0,1 procenta, informoval Bloomberg. 
V brazilských městech je už několik dní nesnesitelné horko, v Riu de Janeiro v neděli naměřili 4️⃣2️⃣ stupňů Celsia. V šestimilionové megapoli panovala o víkendu pocitová teplota 62,3 stupně Celsia, což je nejvíce za deset let měření tohoto ukazatele. Situace je nejhorší v chudinských čtvrtích, kde není žádná zeleň. 
Evropa musí v  reakci na hrozbu ze strany Ruska posílit své obranné schopnosti a přejít do režimu válečné ekonomiky. Šéf Evropské rady Charles Michel to napsal v článku, který dnes zveřejnil server Euractiv.
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan 🤝 poblahopřál svému ruskému protějšku Vladimiru Putinovi ke znovuzvolení. V telefonického hovoru ruskému vůdci, který si ve víkendovém hlasování zajistil další šestiletý mandát, Erdogan nabídl zprostředkování jednání s Ukrajinou, uvedla turecká prezidentská kancelář.
Reklama
Reklama
Doporučujeme