Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kupte si elektronickou verzi magazínu Realitní Club

Kupte si elektronickou verzi magazínu Realitní Club
Newstream
 nst
nst

Tématem prvního letošního čísla magazínu Realitní Club s Dušanem Kunovským na obálce je růst. Vedle rozhovoru s největším tuzemským developerem nabídne i aktuální témata a trendy v developmentu i architektuře. Kde se zastaví ceny bytů a kam nejčastěji míří tuzemští investoři do nemovitostí? A proč věhlasný český architekt raději než v Česku staví v Indonésii? Odpovědi přináší magazín Realitní Club.

Reklama

Jarní číslo magazínu je nově k dostání také v elektronické formě. Pro jeho objednání a zaplacení využijte formulář níže. 

Newstream.cz je byznysový web, který vznikl v červenci 2021 a vydává jej Newstream Agency. Zaměřuje se na ekonomické zpravodajství, zprávy z firem, financí, realit a chytrého lifestylu včetně rozhovorů, komentářů, reportáží, videí, podcastů a videorozhovorů. Pořádá odborné a společenské eventy. Newstream Agency letos začala vydávat také tištěný byznysově-lifestylový magazín s názvem Newstream CLUB.

Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Kupte si elektronickou verzi magazínu newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází. Na obálce je František Kinský, hvězdami čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková, Luděk Sekyra, Zbyněk Frolík nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Dušan Kunovský, Central Group

Modleme se, aby nedošlo ke kolapsu schvalování nových bytů, říká Dušan Kunovský

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme