Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

GALERIE: Four Seasons Hotel Prague slaví 20. let

Four Seasons Hotel Prague
Four Seasons Hotel Prague
 nst
nst

První pětihvězdičkový hotel ve střední a východní Evropě Four Seasons Hotel Prague slaví dvacet let na trhu luxusního hotelnictví. Poloha hotelu, jenž se nachází v centru města kousek od Karlova mostu, nabízí hostům jedinečný výhled na Pražský hrad. Podívejte se na hotel v galerii.

Reklama

„Dvacet let je pozoruhodný milník, kterého bychom nemohli dosáhnout bez našich skvělých zaměstnanců. Jsem nesmírně hrdý na každého z nich, někteří jsou s námi od samého počátku. Je to náš tým, který nás dostal nás na špičku luxusního hotelnictví v Praze,“ říká generální ředitel Martin Dell. 

Za posledních dvacet let získal Four Seasons Hotel Prague více než 50 prestižních mezinárodních ocenění. Mimo jiné byl hotel oceněn ve Forbes Travel Guide, Conde Nast Traveler Reader's Choice Awards, Travel and Leisure, Business Insider a Business Traveller Awards. 

První etapa rekonstrukce InterContinentalu se chýlí ke konci.

Učebnice rekonstrukcí. První fáze opravy slavného InterContinentalu je u konce

Hotel InterContinental v době svého dokončení reprezentoval um tuzemských architektů a umělců. Rozhodnutí o jeho rekonstrukci vyvolalo bouřlivé debaty, zastánci brutalistní architektury se obávali, že přijde o autenticitu. Nyní se první fáze jeho přestavby, během níž došlo mimo jiné i na sanaci původního betonu, chýlí ke konci.

Přečíst článek

Hotelová franšíza Wyndham posiluje v Evropě. Za miliardu koupila značku Vienna House

Největší hotelová franšíza na světě Wyndham Hotels & Resorts koupila evropskou hotelovou značku Vienna House za 44 milionů eur (téměř 1,1 miliardy korun). Díky této akvizici získává Wyndham do svého portfolia 23. značku s přibližně 40 hotely. Většina z nich (28) je v Německu. V České republice jsou dva - v Plzni a Praze.

Přečíst článek

video

Co brání masivnější výstavbě v ČR? Odpovídali experti v Realitním Clubu

Česká republika má složitý a nejasný stavební zákon, který dává prostor nekonečným možnostem výkladu a obcházení. Důsledek? V délce stavebního řízení jsme na chvostu světového žebříčku. Proč u nás trvá schválení bytové výstavby deset let? Co by měla zlepšit samospráva, a jaký podíl na tomto děsivém stavu má státní správa? To byla témata pro expertní debatu v rámci prvního setkání Realitního Clubu, které spolu s partnery ve středu 21. září v hotelu Courtyard by Marriot uspořádal server Newstream. Celý záznam z akce můžete sledovat v úvodu článku. 

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme