Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Global Investment Summit 2024

09:00
6 900 Kč

Největší investiční konference v Česku se koná již na konci května!

V úterý 28. května 2024 se bude v Martinickém paláci na Pražském hradě konat největší investiční konference v České republice. Nese název GIS – Global Investment Summit a těšit se můžete na nadupaný program vedený těmi nejžádanějšími profíky z oboru .Newstream je hlavním mediálním partnerem akce.

Pro účastníky je připravena široká škála témat, včetně současných investičních příležitostí, tradingu, akcií, komodit, investic do nemovitostí a mnoho dalšího. Akci budou provázet čtyři hlavní bloky, které se budou věnovat makroekonomii, dlouhodobému investování, tradingu a alternativním investicím.

Nadupaný program a možnost setkání se spaekery

Pro účastníky je připraven bohatý program, který zahrnuje celodenní networking, využití PCE networkingové aplikace, online videa po skončení akce, after-party a možnost setkání a konverzace s významnými řečníky. Navíc budou mít příležitost navázat kontakt s investory, startupy a foundery. Během celého dne bude k dispozici catering a občerstvení.

Špičková jména z oblasti investic

Seznam řečníků GISu je impresivní a zahrnuje špičkové osobnosti z investiční scény a finančního trhu. Nechybí mezi nimi hlavní ekonom z Generali CEE Holding Miroslav Singer, hlavní ekonom Trinity Bank Lukáš Kovanda, ekonom MUP Dominik Stroukal, influencer Petr Plecháč ani výkonná ředitelka AKATu Jana Brodani. Kromě toho se na konferenci představí i šédredaktoři investičních webů, a to Jan Berka z Roklenu24 a Petr Novotný z Investičního webu.

Kdo další na konferenci vystoupí a další podrobnosti k akci naleznete na jejím webu.

Vstupenky

Pro veřejnost jsou k dispozici dva typy vstupenek: Visitor a VIP. Pro jejich zakoupení navštivte web akce.

  • Visitor vstupenka za 4 900 korun, zahrnuje plný přístup k programu konference.
  • VIP vstupenka za 9 900 korun zajišťuje exkluzivní přístup k VIP cateringu, VIP zóně, možnost setkat se řečníky a přístup na GLOBAL ECOMMERCE CONGRESS, který se bude konat souběžně na stejném místě. Pro 

 
Doporučujeme