Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Michal Šnobr v pořadu Jiný peníze: Všechny moje investice vycházejí ze selské logiky

 nst
nst

Málo se to ví, ale díky Michalu Šnobrovi zbohatla spousta Čechů a Slováků. Přivedl je totiž k investicím, které jim vydělaly dostatek peněz do konce života. I proto si jej pozvaly Andrea Ferancová Bartoňová a Tereza Zavadilová do pořadu Jiný peníze, který se věnuje investicím. A na konci článku najdete ještě bonusovou epizodu, v níž Michal Šnobr představuje svou vizi české energetiky a budoucnost ČEZ. Pořad se natáčí v pražském hotelu Augustine.

Reklama

„Investuju dlouhodobě, s rozmyslem, ale investiční příležitosti většinou vidím až příliš brzy. Když o nějaké investici začnu mluvit, tak to většinou ještě dlouho trvá, než to pochopí trh,“ prozrazuje v další epizodě investičního seriálu Jiný peníze Michal Šnobr. Ten proslul zejména investicemi do českého energetického kolosu ČEZ. Právě sázka na růst energetické firmy přitom podle spolumoderátorky pořadu a investorky Andreji Ferancové Bartoňové přivedla řadu lidí k úspěšnému investování.

Andrea Ferancová Bartoňová a Tereza Zavadilová v seriálu Jiný peníze
video

Newstream rozjíždí investiční videoseriál Jiný peníze s Andreou Ferancovou Bartoňovou

Investorka Andrea Ferancová Bartoňová a vydavatelka portálu Newstream.cz Tereza Zavadilová mluví o investování v těžkých dobách v první epizodě nové série o investování nazvané Jiný peníze. Pořad se natáčí v prezidentském apartmá pražského hotelu Augustine.

Přečíst článek

„Přitom to vycházelo z až směšně jednoduché myšlenky. Tehdy se totiž česká energetika ocitla v situaci před spuštěním nové jaderné elektrárny a zároveň byl téměř jistý vstup do Evropské unie, který měl jasně rozšířit perspektivu ČEZ,“ vysvětluje Šnobr.

Jaké jsou jeho aktuální největší sázky? Jak se vyplácí sázka na síť hotelů? Jak se měnil jeho vztah k Danielu Křetínskému? A má skutečně investiční potenciál lego, jehož největším sběratelem v Česku je právě Michal Šnobr?

Sledujte další díl investičního seriálu Jiný peníze na byznysovém portálu newstream.cz.

Jiný peníze

Investiční seriál Jiný peníze, který natáčíme v prostorách pražského hotelu Augustine ve spolupráci s marketingovou agenturou Notigo, můžete sledovat na portálu Newstream.cz, v podobě podcastu pak na všech podcastových platformách. Posléze bude k vidění také na YouTube.

Andrea Ferancová Bartoňová
video

Andrea Ferancová: Sázím na investice do vzdělávání. Díky nim společnost roste

Po pauze se vrací série rozhovorů s předními představiteli tuzemského byznysu, společnosti i kultury Victory Club. V aktuální epizodě představíme investorku Andreu Ferancovou Bartoňovou, spoluzakladatelku fondu Espira Investments, který se zaměřuje za investice s pozitivním dopadem na společnost.

Přečíst článek

Lukáš Kovanda v pořadu Značka: Osobně
video

Lukáš Kovanda: Lidé říkají, že je mě hodně. Chci ale jen popularizovat ekonomii

„Vím, že moje osobní značka polarizuje. Část lidí mě nesnáší, druhá část uznává,“ uvedl v rozhovoru pro Newstream Lukáš Kovanda, český ekonomický komentátor a hlavní ekonom Trinity Bank. „Lidé kritizují, že se vyjadřuji k širokému záběru věcí,“ uvedl v pořadu Značka: Osobně Kataríny Krajčovičové.

Přečíst článek

Bonusová epizoda, kde Michal Šnobr představuje svou vizi české energetiky

 
Reklama

Související

Investice a daně. Kdy máte klid a kdy musíte vyplňovat přiznání?

Martin Pleštil: Investice a daně. Kdy máte klid a kdy musíte vyplňovat přiznání?

Přečíst článek
Český premiér Petr Fiala a německý kancléř Olaf Scholz

Špatné vysvědčení pro Fialovu vládu. Německé investory Česko neláká, jdou raději na Balkán

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme