Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream rozjíždí investiční videoseriál Jiný peníze s Andreou Ferancovou Bartoňovou

 nst
nst

Investorka Andrea Ferancová Bartoňová a vydavatelka portálu Newstream.cz Tereza Zavadilová mluví o investování v těžkých dobách v první epizodě nové série o investování nazvané Jiný peníze. Pořad se natáčí v prezidentském apartmá pražského hotelu Augustine.

Reklama

Byznysový portál Newstream.cz spouští nový videoseriál nazvaný Jiný peníze. Vydavatelka Newstreamu Tereza Zavadilová v něm spolu s investorkou Andreou Ferancovou Bartoňovou bude zpovídat tuzemské zkušené investory.

S Terezou se známe dlouho a často spolu mluvíme právě o investicích. Je nám jasné, proč jsou lidé opatrní, nevědí, jak začít, obávají se neznámého a rizika. Právě z těchto rozprav vzešel nápad uvést seriál příběhů, které mohou inspirovat rozmanitostí přístupů k investicím,“ vysvětluje zakladatelka fondu Espira Investments Andrea Ferancová Bartoňová. „Za každou investicí je nějaký příběh. Příběh peněz, které mohou mít pozitivní dopad na naše okolí,“ dodává investorka.

Andrea Ferancová Bartoňová
video

Andrea Ferancová: Sázím na investice do vzdělávání. Díky nim společnost roste

Po pauze se vrací série rozhovorů s předními představiteli tuzemského byznysu, společnosti i kultury Victory Club. V aktuální epizodě představíme investorku Andreu Ferancovou Bartoňovou, spoluzakladatelku fondu Espira Investments, který se zaměřuje za investice s pozitivním dopadem na společnost.

Přečíst článek

„V prvním díle je Andrea ještě ve své tradiční roli zpovídané investorky. Od druhého dílu, ve kterém se objeví Michal Šnobr, se pak stává spolumoderátorkou,“ připomíná vydavatelka portálu Newstream.cz Tereza Zavadilová. „S Michalem Šnobrem krom vzpomínek třeba na zlatou dobu, kdy akcie ČEZ stály stovku a začaly pomalu růst, ale probíráme i aktuální události v českém energetickém kolosu,“ dodává Zavadilová.

Dalšími hosty pořadu bude například investor a spolumajitel skupiny RSJ Libor Winkler. Postupně se představí další známí investoři.

Jiný peníze

Investiční seriál Jiný peníze, který natáčíme v prostorách pražského hotelu Augustine ve spolupráci s marketingovou agenturou Notigo, můžete sledovat na portálu Newstream.cz, v podobě podcastu pak na všech podcastových platformách. Posléze bude k vidění také na YouTube.

Sledujte předchozí seriál Victory Club

Inflaci lze porazit jen investicemi. Ženy přitom naráží na stereotypy a časové limity

Nebát se a začít investovat. Klidně jen se stokorunami pravidelně ukládanými do fondů. Tak by měly začít investovat ženy podle zkušených investorek, které se zúčastnily konference „Ženy jako investorky: Jak ochránit své peníze“ pořádané byznysovým portálem newstream.cz. Jinak jim hrozí velké problémy zejména v pokročilejším věku, kdy jim státní penze nedokáže pokrýt i běžné výlohy. 

Přečíst článek

Zdeněk Pohlreich

Pohlreich: Krize nastane, až prázdné podniky nebudou chtít ani Vietnamci

Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky. Jen převlékl kabát. Nově se s ním budou potkávat diváci Novy. Tentokrát ale nebude zachraňovat podniky před krachem, ale vybírat ty nejlepší. O českou gastronomii se neobává, i když jak říká nyní je gastro byznys jako jízda na tygrovi.

Přečíst článek

Reklama

Související

Úspěch byl jen začátek. Jak se o své peníze stará dolarový miliardář Eduard Kučera

Přečíst článek
obchody Esteé Lauder

Dědicové se perou, impérium Estée Lauder se třese. Je to jako Succession v reálu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme