Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Živě: O budoucnosti finančních služeb debatují experti na největší česko-slovenské fintech konferenci

Komerční spolupráce

Největší česko-slovenská fintech konference FinTech Roadmap právě začala. Odborníci z fintechu, bankovnictví, technologických firem, investičního sektoru a dalších souvisejících oblastí se sjeli do Prahy debatovat o nejžhavějších novinká a trendech ve finančním sektoru. Na akci vystoupí zajímaví řečníci ze společností jako je Mastercard, IDEMIA, Deloitte, Česká Spořitelna, Geetoo nebo Purple Ventures a další. Newstream nabízí celodenní živý stream z akce.

Reklama

Tato prestižní konference, která je pořádána již druhým rokem, se stala jedinečnou příležitostí pro profesionály ve finančním sektoru, kteří hledají inspiraci, nové trendy, inovace a možnosti pro rozvoj svého podnikání. Na programu konference budou prezentace od renomovaných odborníků, panelové diskuze, které pokryjí aktuální témata a jsou rozdělena do tří bloků - Fintech ekosystém, Inovace a Funding & business growth. Konference bude zahájena v 09:00.

Cílem konference je propojit české a slovenské subjekty zainteresované do FinTech a vytvořit tak větší, jednotnější a silnější trh. 

Rozsáhlý program konference a možnosti networkingových aktivit slibují návštěvníkům zajímavý a obohacující zážitek.

Vybíráme z programu

  • AI V KOMUNIKACI SE ZÁKAZNÍKY
  • OPEN BANKING NENÍ PSD2
  • FINTECH TRENDY - JAK VYPADÁ BUDOUCNOST FINANČNÍCH SLUŽEB?
  • BUDOUCNOST JE V CLOUDU
  • PURPOSE-DRIVEN VC INVESTOVÁNÍ

Výnosnost andělských investic v Česku je vysoká, uspěje devět z deseti investorů

Výnosnost andělských investic v Česku je vysoká, uspěje devět z deseti investorů

Takřka devět z deseti tuzemských andělských investorů dokázalo svou investici do startupů zhodnotit. Víc než desetina z nich na ní dokonce vydělala více než desetinásobek. Průměrně do startupu andělští investoři vkládají mezi 25 a 50 tisíci eury (600 tisíc až 1,2 milionu korun). A přes 100 tisíc eur na jednu startupovou společnost investuje víc než čtvrtina investorů. Vyplývá to z průzkumu společnosti DEPO Ventures, advokátní kanceláře Havel & Partners a agentury CzechInvest.

Přečíst článek

Investor Gabriel Eichler v pořadu Jiný peníze.
video

Gabriel Eichler: V Kalifornii se nenadává, ale podniká. Teď ale start-upy přišly o investory

Pád Silicon Valley Bank a propad cen akci technologických firem a kryptoměnového trhu způsobily, že ze sektoru start-upů se i v Kalifornii odlily peníze pryč, říká investor Gabriel Eichler. Přesto je tam mentalita už zhruba sto let neopakovatelně podnikatelská.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Kapverdy se otevírají investorům. Akce Choose Cabo Verde ukáže byznys potenciál ostrovů

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme