Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank uzavřela smlouvu s Visou, již letos budou exkluzivní karty

Trinity Bank uzavřela smlouvu s Visou, již letos budou exkluzivní karty
Trinity Bank, užito se svolením
 nst
nst

Trinity Bank během letošního roku vstoupí na trh platebních karet. Za tímto účelem uzavřela exkluzivní partnerství s jednou z největších globálních platebních sítí, společností Visa.

Reklama

Partnerství Trinity Bank se společností Visa představuje zásadní krok banky směrem k rozšíření svého portfolia a poskytování komplexních finančních služeb. Platební karty plánuje banka začít vydávat už v tomto roce. 

„Ve spolupráci s Visa chceme naši klientům nabídnout nejen platební nástroj, ale skutečně unikátní produkt. Naše platební karty budou mít design, který bude odrážet hodnoty a jedinečnou identitu banky. Klientům budou poskytovat nejen praktický nástroj pro finanční transakce, ale také osobitý estetický zážitek,“ říká zakladatel a předseda dozorčí rady Trinity Bank Radomír Lapčík, který je také jedním z investorů byznysového portálu newstream.cz.

„Jsme nadšeni, že se můžeme stát exkluzivním partnerem Trinity Bank. Klienti Trinity Bank díky Visa získají možnost platit bezpečně, rychle a pohodlně prostřednictvím jedné z největších platebních sítí světa, která je k dispozici na více než 100 milionech místech ve více než 200 zemích světa,“ uvádí Petr Polák, country manager Visa pro Českou republiku.

Klienti Trinity Bank budou moci využívat nejen klasické platební karty, ale také realizovat bezkontaktní platby pomocí mobilních zařízení a chytrých hodinek.

Platební technologie Visa nabídnou klientům širokou škálu výhod a možností, zahrnujících bezpečné online a bezkontaktní platby, odměny a speciální nabídky pro držitele karet.

„Věříme, že tento krok přispěje k uspokojení finančních potřeb klientů banky, a těšíme se na budoucí inovace v oblasti platebních technologií,“ uzavřel Polák.

Poznámka redakce: Radomír Lapčík je investorem zpravodajského serveru newstream.cz a magazínu Newstream CLUB

A je to tady! Šestiprocentní úročení spořicích účtů mizí. Největší banky srazí sazby i o víc než polovinu

Trend snižování sazeb na spořicích účtech začíná nabývat jasných obrysů. To se ostatně po prosincovém snížení sazby v ČNB i čekalo. Zatímco Airbank teď slavnostně avizuje zvyšování sazby na svém spořicím účtu na šestku, ostatní banky už začínají mířit opačným směrem a potichu sazby snižují. Sazby u největších bank spadnou do měsíce dokonce až na polovinu. Víme, ve kterých bankách máte ještě šanci získat 6procentní úrok a kde už sazby poklesly a spadnou ještě více.

Přečíst článek

Bývalý guvernér Národné banky Slovenska Ivan Šramko v pořadu Svět financí na CNN Prima NEWS
video

Ivan Šramko: Problémy Evropy jsou hlavně problémy Německa

Zkušený bankéř, bývalý guvernér Národné banky Slovenska a člen správní rady Trinity Bank Ivan Šramko vidí jako největší problém současné evropské ekonomiky potíže německého hospodářství. „Německá ekonomika je v recesi, a to je hlavní důvod, proč se Evropa nedokáže srovnat s konkurencí zejména USA. „Věřím, že se Německo vzkřísí, ale podle prognóz to bude trvat mnoho let,“ dodal Šramko v pořadu Svět financí s Trinity Bank na CNN Prima NEWS.

Přečíst článek

Trinity Bank, Radomír Lapčík

Trinity Bank nově úročí vklady bezkonkurenční sazbou 6,28 procenta

Trinity Bank nově nabízí spořicí účet s úrokovou sazbou 6,28 procenta ročně, která je podle sdělení banky nejvyšší na trhu. To potvrzuje i nezávislé srovnání spořicích účtů provedené Newstreamem.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Když mi nedovolíte platit kartou, jdu jinam. Bez bankovek a mincí platí už sedm Čechů z deseti

Neberete karty? Odcházím. Bez bankovek a mincí platí už sedm Čechů z deseti

Přečíst článek
Ceny Visa Awards už mají své majitele

Visa rozdala ceny Visa Awards. Partnery ocenila za rozvoj platebních technologií

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme