Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank nově úročí vklady bezkonkurenční sazbou 6,28 procenta

Trinity Bank, Radomír Lapčík
ČTK
 nst
nst

Trinity Bank nově nabízí spořicí účet s úrokovou sazbou 6,28 procenta ročně, která je podle sdělení banky nejvyšší na trhu. To potvrzuje i nezávislé srovnání spořicích účtů provedené Newstreamem.

Reklama

Srovnali jsem nabídku spořicích účtů. Kde vám ještě dají sazbu nad šest procent? Čtete zde

Novinka pod názvem Skvělý účet je určena pro stávající i nové klienty, pokud si u Trinity Bank založí nový účet a vloží nové finanční prostředky. Sazba 6,28 procenta platí do výše vkladu 250 tisíc korun. Vklady nad 250 tisíc korun jsou úročeny sazbou 5,68 procenta.

„Našim klientům přinášíme další atraktivní novinku. Úroková sazba 6,28 procent je nejvyšší na trhu. Jsem rád, že si v této oblasti držíme pozici lídra trhu, který svým zákazníkům umožňuje výrazné zhodnocení jejich úspor,” říká zakladatel a předseda dozorčí rady Trinity Bank Radomír Lapčík, který je také jedním z investorů do byznysového portálu newstream.cz. 

Sazba 6,28 procenta je platná jak pro účty zřízené osobně na pobočkách Trinity Bank, tak i pro účty, které jsou klienty založeny online na webových stránkách banky. 

Ženy investorky - ilustrační foto

Ženy málo investují. Sázka na spořící účty se jim brzy vymstí, varuje Markéta Jelínková z Amundi

Ženy investorky na rozdíl od svých mužských protějšků investují mnohem konzervativněji a s dlouhodobější strategií. Jejich hlavním cílem je zajištění na stáří. Vyplývá to z průzkumu agentury STEM/MARK pro investiční společnost Amundi, největšího evropského správce majetku. „V posledních měsících se snažíme investorkám vysvětlovat, že se začátkem nové fáze cyklu, kdy začnou klesat úrokové sazby centrálních bank a s nimi úroky na spořících účtech, bude nutné volit jiné nástroje, zejména dluhopisy,“ uvedla pro newstream.cz portfolio manažerka Amundi Markéta Jelínková.

Přečíst článek

První velká banka snižuje sazbu spořicího účtu. Při nesplnění podmínek úročí jen za půlku

První velká banka snižuje sazbu spořicího účtu. Při nesplnění podmínek úročí jen za půlku

Spořicí účty jsou v létě v ospalém módu a většinou se s nimi nic moc zajímavého neděje. Změny sazeb a podmínek tuzemské banky obvykle oznamují ještě před letními prázdninami, pokud nějaké změny na léto vůbec plánují. Oznámení ČSOB, jedné z největších tuzemských bank, o snížení sazeb spořicího účtu krátce po prázdninách, je tak první vlaštovkou, která už možná avizuje podzimní trendy. Ten hlavní trend je pro většinu bank ale stále stejný. Je jím lov na nové klienty, což přiznávají mezi řádky mluvčí většiny bank. 

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Mobilní bankovnictví, ilustrační foto

Trinity Bank zvýšila úrok u spořicího účtu. Mezi tuzemskými bankami je výjimkou

Přečíst článek

Aktuální sazby zářijových spořicích účtů. Víme, kde vám dají nejlepší sazbu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme