Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Ozdobte se s Guess – nejnovější trendy v kabelkách Guess

Ozdobte se s Guess – nejnovější trendy v kabelkách Guess
PR, ČTK Protext
Komerční spolupráce

Při výběru dokonalého módního doplňku se značka Guess řadí mezi ty, které by žádná milovnice módy neměla přehlížet. Své postavení na trhu si tato značka vybudovala díky kombinaci inovativního designu, kvality a stylu, který dokáže osvěžit každý outfit. V dnešním článku se zaměříme na aktuální trendy v oblasti kabelek Guess, které v roce 2024 dominují módním přehlídkám a ulicím velkoměst.

Reklama

Více než jen doplněk

Kabelka není jen praktickým doplňkem pro nošení denních potřeb, ale stala se i výrazným módním prohlášením. Značka Guess to dokonale chápe a v jejích kolekcích najdeme kousky, které dokáží transformovat jakýkoliv look. Od odvážných barevných provedení, přes klasickou černou eleganci, až po hravé vzory, které vnesou svěžest do každodenního šatníku.

Mezi aktuální trendy, které Guess představuje, patří hlavně oversized kabelky. Tyto modely nejsou jen prostorné a praktické, ale také skvěle vypadají. Perfektně doplní casual outfit, ale neztratí se ani ve spojení s elegantnějšími kousky. Dále se v kolekcích objevují kabelky s unikátními geometrickými tvary, které přitahují pozornost a stávají se centrálním bodem celkového vzhledu. Podívejte se na dámské kabelky Guess na Answear.cz a nechte se okouzlit.

Kabelky, šperky, hodinky a další sběratelská a investiční aktiva:

Kolekce na každou příležitost

Guess sází na různorodost nejen ve tvarech, ale i v materiálech a barvách. Vedle tradičních kůží se objevují i kabelky z netradičních materiálů, jako je například vegan kůže, což osloví širokou škálu zákazníků s důrazem na udržitelnost. Co se barev týče, Guess se nebojí experimentovat. Vedle klasických neutrálních odstínů tu najdeme i výrazné barvy jako jsou růžová, modrá či zelená, které dodají outfitu šmrnc. Třeba vás možná překvapí dámské pantofle na Answear.cz nebo lodičky a sandále v množství různých stylů a barev, ze kterých si můžete vybrat. Vaši novou kabelku tak během léta sladíte rychle a jednoduše.

Guess nabízí kabelky na různé příležitosti – od malých crossbody kabelek, které jsou ideální na večerní vycházku, přes pracovní tašky, které elegantně doplní business outfit, až po větší shopper kabelky, do kterých se vejde vše potřebné pro celodenní nošení. Každá žena si tak může vybrat přesně ten model, který nejlépe odpovídá jejím potřebám a stylu.

Ikonické Birkinky zdraží. Zákazníkům to ale nevadí

Vyrábí kabelky v ceně bytu. A o zákazníky nemá nouzi. Francouzský módní dům Hermés výrazně zvýšil tržby. A oznámil, že zdraží. Zaměstnancům ale vyplatí štědrý bonus.

Přečíst článek

Investice do stylu

Přestože Guess je známá svou unikátní estetikou, nelze se vyhnout srovnání s jinými značkami na trhu. Například Calvin Klein nabízí podobně širokou škálu kabelek, které jsou známé svým minimalistickým designem a kvalitou. Avšak, Guess se odlišuje právě svým smělejším přístupem k designu a schopností experimentovat s barvami a materiály, což oslovuje zejména ty zákaznice, které hledají něco výraznějšího a originálnějšího. Zatímco Calvin Klein zdůrazňuje eleganci a jednoduchost, Guess staví na odvaze být vidět a odlišit se.

Koupě kabelky Guess není jen investicí do módního doplňku, ale i do kusu, který vydrží. Díky použití kvalitních materiálů a důrazu na detail se jedná o nákup, který přečká sezóny. Navíc, s různorodostí nabízených stylů, se každá žena může cítit jedinečně a vyjádřit svou osobnost.

Jak vybrat tu správnou Guess kabelku?

Při výběru kabelky Guess je důležité zvážit několik faktorů. Přemýšlejte, k jakým příležitostem a outfitům ji chcete nosit. Máte raději neutrální barvy, které se hodí ke všemu, nebo preferujete něco výraznějšího, co bude středem pozornosti? Dále je dobré zvážit velikost a praktičnost kabelky. Myslete na to, co vše potřebujete nosit s sebou a vyberte model, který to zvládne.

Kabelky Guess jsou synonymem pro styl, odvahu a inovaci. Se širokou škálou modelů, které reflektují aktuální trendy, ale zároveň nabízejí nadčasovost a kvalitu, je Guess volbou pro každou ženu, která chce svému vzhledu dodat něco výjimečného. V dnešní době, kdy móda hraje klíčovou roli v osobním vyjádření, se kabelka stává nejen praktickým, ale i silným estetickým prvkem. Ať už hledáte něco na speciální příležitost nebo každodenní nošení, s kabelkou od Guess rozhodně uděláte dojem.

Alessandro Michele

Souboj módních titánů začíná. Bývalý mág značky Gucci Alessandro Michele nastupuje k Valentinovi

Takovou revoluci italské módní domy dlouho nezažily. Návrhář Alessando Michele, který v uplynulém desetiletí dostal značku Gucci zpět do záře reflektorů a přitáhl jí nové, mladší zákazníky, nastupuje po roční pauze k Valentinovi, další italské značce haute couture. Oznámení následuje poté, co u Valentina minulý týden po 25 letech skončil kreativní šéf Pierpaolo Piccioli. Pro Gucci, kde se teprve zabydluje návrhář Sabato de Sarno, to znamená hozenou rukavici.

Přečíst článek

Tomáš Valta

Opravuje kabelky za milion, i ty za pár tisíc. Práci ševce z Prahy znají i za hranicemi

Švec v Panské ulici umí vrátit lesk luxusním kabelkám i botám. U tašky, kterou pořídíte v řádech desítek tisíc korun, se to vyplatí.

Přečíst článek

Investor Pavel Rydzyk v pořadu Svět financí na CNN Prima NEWS

Pavel Rydzyk: Investice do aut může vynést stovky procent

Stovky procent výnosu mohou nabídnout investiční automobily. Nejčastěji jde o veterány, ale solidní výnosnost nabízejí i dnešní vozidla. Jen musejí být něčím zvláštní, radí investor Pavel Rydzyk, zakladatel finanční skupiny YD Capital, v pořadu Svět financí s Trinity Bank na CNN Prima NEWS.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Sekáč Vinted i luxusní značky odhalují padělky. Okem i skrze umělou inteligenci

Sekáč Vinted i luxusní značky odhalují padělky. Okem znalce, ale také pomocí umělé inteligence

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme