Reklama

Hatlapatku v čele Cyrrusu střídá Jaroslav Kysela

Jaroslav Kysela (40) je od srpna novým CEO společnosti Cyrrus.
ČTK

Novým generálním ředitelem investiční společnosti Cyrrus se s účinností od 1. srpna 2022 stal Jaroslav Kysela (40). Předchozím ředitelem společnosti byl Marek Hatlapatka, který nadále působí ve skupině Cyrrus Group, kde řídí strategický rozvoj a především služby korporátního poradenství, uvedl Cyrrus.

Reklama

Kysela přišel z vídeňské Raiffeisen Centrobank AG, kde působil na pozici regionálního manažera pro střední a východní Evropu. U investic se pohybuje přes 15 let a jeho doménou je především obchod v oblasti strukturovaných produktů, derivátů, dluhopisů a korporátních financí.

Po ukončení vysokoškolských studií na London School of Economics ve Velké Británii zahájil kariéru v oboru investičního bankovnictví v Londýně. Působil v zahraničích bankách Bear Stearns a Volksbank Investments. V ČR působil ve společnostech HSBC a Jet Investment.

Radek Halíček z KPMG

Radek Halíček povede síť kanceláří KPMG v regionu CEE

Novým předsedou a řídícím partnerem sítě KPMG ve střední a východní Evropě byl zvolen řídící partner české KPMG Radek Halíček. Bude mít zodpovědnost za kanceláře KPMG v 15 zemích.

Přečíst článek

Cyrrus od 1. ledna 2022 řídí celý tým představenstva. Každý ze členů je zodpovědný za určitou oblast podle svých kompetencí.

Investiční společnost Cyrrus působí na českém trhu od roku 1995. Nabízí služby českým investorům. Podle svých webových stránek se stará o portfolio více než 12 tisíc klientů a spravuje 48 miliard korun. Je členem Burzy cenných papírů Praha.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

V Chorvatsku i Maďarsku e krásně. Ale dovolená tam Čechům zdražila nejvíce ve světě

V Chorvatsku i Maďarsku je krásně. Ale dovolená tam Čechům zdražila nejvíce v Evropě

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme