Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Radek Halíček povede síť kanceláří KPMG v regionu CEE

Radek Halíček z KPMG
ČTK
 nst
nst

Novým předsedou a řídícím partnerem sítě KPMG ve střední a východní Evropě byl zvolen řídící partner české KPMG Radek Halíček. Bude mít zodpovědnost za kanceláře KPMG v 15 zemích.

Reklama

Cílem Halíčka v jeho nové funkci je posílit kolektivní strategii KPMG a zároveň postavení regionu v rámci globální sítě. Halíček dohlédne na kanceláře KPMG v Česku, Polsku, Slovensku, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku, Moldávii, Slovinsku, Chorvatsku, Bosně a Hercegovině, Srbsku, Makedonii, Kosovu, Albánii a nově také na Ukrajině. Dohromady v nich pracuje přes 6000 lidí.

„Ve své nové funkci se také zaměřím na pokračování pomoci, kterou středoevropští zaměstnanci KPMG poskytli kolegům z Ukrajiny. Důležitá je pro nás i spolupráce na globálním závazku KPMG ohledně dosažení uhlíkové neutrality,“ uvedl Halíček.

Ukrajinská kancelář KPMG se do regionu nově začleňuje. Dosud byla součástí skupiny zemí spolu s Ruskem a Běloruskem, v nichž síť KPMG ukončila podnikání po začátku ruské invaze na Ukrajinu.

Expert na finanční instituce a kapitálových trhů Halíček pracuje v KPMG od roku 2006. Je zakladatelem advokátní kanceláře KPMG Legal. V roce 2016 se stal řídícím partnerem s celkovou odpovědností za činnost KPMG v ČR

Česká kancelář KPMG vznikla v roce 1990. V současnosti zaměstnává přes tisíc odborníků. Řadí se mezi největší poskytovatele služeb v auditu, daních, poradenství, právu a IT. K jejím klientům patří významné české i zahraniční firmy, veřejný sektor i neziskové organizace. Celosvětová síť KPMG má zastoupení ve 145 státech, kde zaměstnává přes 236 tisíc expertů.

>>>>>> Tiskové zprávy o kariérních přestupech zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Uhlený důl - ilustrační foto

Martin Křivánek z KPMG: Ozelení Michl ČNB? Zatím máme víc otázek než odpovědí

Zatím se nemluví o tom, jestli ČNB pod novým guvernérem uskuteční detailní klimatický stres test bankovního sektoru, ke kterému už přistoupila Evropská centrální banka a centrální banky Francie, Británie, Nizozemska a Hongkongu. Vhodná kalibrace testu by byla pro ČNB výzvou, píše ve svém komentáři Martin Křivánek, expert na udržitelnost v bankovním sektoru z poradenské společnosti KPMG.

Přečíst článek

Jak přežije ESG v krizové době?
video

Ekologické chování může nyní výrazně odlehčit účtu za energie

Fenomén ESG rozhodně neskončí v důsledku současné geopolitické situace ani případné ekonomické krize. Kritéria udržitelného byznysu a nefinanční reporting se postupně stanou běžnou součástí výročních zpráv téměř všech firem, shodli se na odborné konferenci Jak přežije ESG v krizové době zástupci firem i státu. Akci pořádal byznysový server newstream.cz.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme