Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Nápady už si zakazuji, říká propagátorka žen podnikatelek Eva Čejková

Eva Čerešňáková

Podnikatelka Eva Čejková patří mezi úspěšné ženy, které se nebojí realizovat své nápady. Mezi její úspěšné projekty se řadí projekt Ženy s.r.o. nebo Testuj.to, do kterého před dvěma lety vstoupila Heureka Group. Sama se považuje se za testerku všech rolí života. V pořadu Evy Čerešňákové Eva Talks pro Newstream přiznala, že ne všechny její projekty zazářily. Bez neúspěchů by ale nemohly přijít úspěchy, dodala.

Reklama

Podnikatelka Eva Čejková hýří energií, žije tady a teď a to, co bylo, neřeší. Za největší průšvihy své podnikatelské dráhy považuje nápady při mateřské dovolené. Dříve se pouštěla do všeho, co jí napadlo, nyní si už ale umí nové nápady i zakázat. Ve velmi otevřeném rozhovoru pro Newstream mluví i o tom, že byla období, kdy potřebovala prášky na spaní nebo pomoc psychologa.

Zkušenosti Evu Čejkovou naučily, že jsou v životě momenty, kdy je nejlepší nechat věci jít a připustit si, že člověk může taky něco prohrát. „Ať řešíte cokoli, musíte vždy začít sami u sebe, být s sebou spokojení,” říká zakladatelka projektů Ženy s.r.o. a Testuj.to.

Na celý rozhovor s Evou Čejkovou se můžete podívat v úvodu článku. 

Sledujte také premiérový díl pořadu Eva Talks s Ewou Farnou.

video

Ewa Farna: Každá žena je superwoman

Úspěšná podnikatelka, úřadující česká slavice i máma dvou dětí Ewa Farna září spokojeností a vyrovnaností. Na výsluní je již sedmnáct let a svých fanoušků si natolik váží, že autenticita je pro ni klíčová. I proto dobře zvažuje, k jaké spolupráci v rámci svých sociálních sítí přistoupí. Přitom zájem o spolupráci s ní je velký. Není divu, když se s písní Tělo dostala až na slavnou reklamní obrazovku na newyorské Times Square. Jak těžké je spojit roli hvězdy a mámy? Sledujte první díl videosérie Eva Talks, v níž Eva Čerešňáková zpovídá významné osobnosti českého byznysu a kultury.

Přečíst článek

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme