Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Eva Čerešňáková - informace o tématu

Moderátorka Eva Čerešňáková si povídá s Martinem Zounarem
video

Dobré divadlo se uživí i samo, říká Martin Zounar

Martin Zounar své diváky v posledních měsících překvapuje změnou vizáže. Dodržováním striktních stravovacích pravidel se mu podařilo zhubnout třicet kilogramů a už si může s přáteli znovu zahrát fotbal a věnovat se i jiným sportům. "Už to se mnou bylo vážně tragické. Skoro jsem si ani nedokázal zapnout přeskáče," vzpomíná na doby, kdy mu bylo nejhůř.

Přečíst článek

Opera mě v mládí vůbec nezajímala. Začal jsem vlastně náhodou, říká Štefan Margita

Přečíst článek
Eva Čerešňáková a Lucie Křížková
video

Vše se rychle vrací do normálu, říká o návratu manžela z vězení Lucie Křížková

Eva Čerešňáková, moderátorka, bývalá modelka a Česká vicemiss v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišla Lucie Křížková. Bývalá Miss, dnes úspěšná moderátorka a občasná modelka hovoří o návratu svého muže z vězení.  

Přečíst článek
Farářka Martina Viktorie Kopecká a moderátorka Eva Čerešňáková
video

Z platu farářky bych si v Praze nezaplatila ani nájem, říká farářka Martina Viktorie Kopecká

Eva Čerešňáková, autorka, moderátorka, bývalá modelka a Česká vicemiss v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream.cz zpovídá české celebrity. První návštěvnicí ve studiu je farářka Československé církve husitské, Martina Viktorie Kopecká. Ta s Evou hovořila o své práci, StarDance i své sexuální orientaci.

Přečíst článek
video

Eliška Hašková Coolidge: Co nám bylo dáno, nezměníme. Vše ostatní ano

Patřila k blízkým spolupracovnicím pěti amerických prezidentů. Pracovala na ministerstvu zahraničí USA. Přitom pochází z Česka, kde v posledních letech zdobí každou akci, na kterou přijde. Eliška Hašková Coolidge byla další hostkou pořadu Eva Talks. „V etiketě je důležité hlavně být dobře upraven. Musíte vědět, co vám sluší a co ne. Na to musíme dbát. Moje babička uměla v jedněch černých šatech zazářit úplně kdekoli,“ říká v rozhovoru s Evou Čerešňákovou žena, která učí etiketu.

Přečíst článek
video

Iveta Fabešová: Byla jsem příliš naivní a důvěřivá

Iveta Fabešová je úspěšnou podnikatelkou a jednou z nejlepších cukrářek v Česku. Svůj byznys ale musela rozjíždět hned nadvakrát. Mnoho let budovala síť kaváren s ročními obraty v desítkách milionů korun, o ty však ze dne na den přišla. Nevzdala to a nedlouho na to otevřela cukrárnu ve Werichově vile v samotném srdci pražské Kampy.

Přečíst článek
video

Rakovina mi změnila život. Jsem vděčná za druhou šanci, říká umělkyně

Do svých třiceti let zažila bohužel více, než někteří za celý život. Lékaři jí ve 27 letech sdělili krutou diagnózu – rakovina tlustého střeva ve čtvrtém stádiu s metastázemi na játrech. Nemoc ji dostala na dno. Zároveň ji ale naučila užívat si života. Tohle je příběh fotografky a influencerky Lucie Levé, o který se podělila s posluchači pořadu Eva Talks na Newstream TV.

Přečíst článek
video

Pavlína Němcová: O syna jsem se soudila dlouhých 12 let, pomáhala mi víra

Modelka, filmová herečka, podnikatelka, producentka a především matka. Poslední jmenovaná životní role Pavlíny Němcové je pro ni tou nejkrásnější, ale také nejbolestivější kapitolou jejího života. V pořadu Eva Talks na Newstream TV otevřeně hovoří o náročných letech soudních tahanic s  exmanželem o získání syna do péče. „S rozvodem mi začalo peklo na zemi. Soud dal syna do péče exmanžela a mně se zhroutil celý svět,“ přiznává Pavlína v rozhovoru s moderátorkou Evou Čerešňákovou.

Přečíst článek
video

Žila s tyranem a napsala o tom knihu. Terapie pomáhá, vzkazuje obětem násilí Věra Stejskalová

Přibližně každá třetí žena v Česku má zkušenost s některou z forem násilí, ukazují české i mezinárodní studie. Statistika je o to děsivější, že ve většině případů dochází k násilí mezi partnery a dalšími blízkými osobami žijícími ve společné domácnosti. Oběti navíc svoji situaci často skrývají a jen opravdu zřídka vyhledají pomoc. O své zkušenosti s psychickým a fyzickým týráním ze strany partnera promluvila v pořadu Eva Talks Věra Stejskalová. „Fyzické násilí přebolí rychle, ale zpracovat to psychické trvá dlouho. Mě pomohla až psychoterapie,“ říká mladá, krásná a profesně úspěšná žena, která o svém životě s násilníkem vydala také knihu.

Přečíst článek
Marketing je jako sval, musí se neustále cvičit, říká šéfka reklamky Iva Welker
video

Marketing je jako sval, musí se neustále cvičit, říká šéfka reklamky

Iva Welker působí v reklamním světě přes dvacet let. A pořád ji její práce baví. „Reklama spojuje osobní invenci a kreativitu, to se mi na tom líbí. Každý den je díky tomu jiný. Správný marketér se za běhu učí stále něčemu novému,“ prozrazuje v dalším díle pořadu Eva Talks na Newstream TV Iva Welker, ředitelka české pobočky mezinárodní kreativní agentury VMLY&R.

Přečíst článek
Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková vydala novou knihu.

FOTOGALERIE: Eva Čerešňáková vydala další knihu, tentokrát o pouti do Compostely. Pokřtila ji s celebritami

Moderátorka, bývalá vicemiss ČR a filantropka Eva Čeřešňáková včera pokřtila na společenské akci v hotelu Augustine Luxury Collection svou další knihu s názvem Úlet civilizované holky: Moje cesta do Santiaga.

Přečíst článek
video

Syndrom vyhoření mě připravil o emoce, říká modelka Martina Šmuková

Modelka a první česká vítězka soutěže Elite Model Look z roku 1992 Martina Šmuková se modelingem živí neuvěřitelných 30 let. Fotila pro světové značky, natáčela reklamy, létala po světě. Žila rychle. V neustálém pohybu zůstala i po narození dvou synů. K modelingu si přibrala ještě práci pro nadaci, když v roce 2012 založila Nadační fond Pink Bubble. Svým životním stylem si naběhla na syndrom vyhoření. „Neodpočívala jsem a dostala se do kolečka absolutní únavy a vyčerpání,“ popisuje Martina v pořadu Eva Talks na Newstream TV. Tato zkušenost ji přivedla k uvědomění, že je v pořádku věnovat čas sama sobě.

Přečíst článek
Reklama

News box

Německý módní dům Hugo Boss prodá své podnikání v Rusku velkoobchodnímu partnerovi Stockmann. Dohoda ukončí působení firmy Hugo Boss v Rusku, kde podnik před více než dvěma lety pozastavil činnost, uvedla agentura Reuters. Finanční podmínky transakce nebyly zveřejněny, Rusko ale požaduje, aby zahraniční firmy prodávaly svá aktiva v zemi se slevou nejméně 50 procent.
Energetická společnost E.ON sníží své ceny energií ⚡. Od tohoto týdne podnik zlevnil fixované tarify elektřiny a plynu, od května plošně zlevní i plyn asi 150 tisícům zákazníků se smlouvou bez závazku. Ceny klesnou o stovky korun za megawatthodinu (MWh). Energie letos postupně zlevňují i další dodavatelé, reagují na pokles velkoobchodních cen energií.
Nejoblíbenější zemí pro expaty je Austrálie, za ní se umístily Spojené státy a Kanada. Z neanglicky mluvících zemí je pak nejoblíbenější Německo, kterému v celkovém žebříčku patří páté místo. Vyplývá to ze studie mezinárodního trhu práce, kterou vypracoval pracovní portál The Stepstone Group ve spolupráci s organizacemi Boston Consulting Group a The Network.
Královéhradecká policie 👮 s ukrajinskými kolegy zlikvidovala česko-ukrajinský gang falešných bankéřů, který je podezřelý ze stovek telefonických podvodů se škodou v desítkách milionů korun. V Česku a na Ukrajině policisté minulý týden zadrželi 40 lidí.
Americká technologická společnost Rubrik podporovaná Microsoftem jde na burzu. Zájem o akcie firmy, která se specializuje na cloudové služby a zabezpečení dat, je přitom v primární veřejné nabídce (IPO) obrovský. Podle zdrojů agentury Bloomberg dvacetkrát převyšuje počet nabízených akcií. Číst více
Italský antimonopolní úřad vyměřil americkému internetovému obchodu Amazon pokutu deset milionů eur 💶 (zhruba čtvrt miliardy korun) za nekalé obchodní praktiky. Amazon podle úřadu výrazně omezuje svobodu volby spotřebitelů. U řady produktů na svých italských webových stránkách totiž automaticky nastavuje volbu opakovaného nákupu místo nákupu jednorázového.
Česko má podle Indexu prosperity a finančního zdraví devátou nejvyšší společenskou solidaritu a důvěru v EU. K relativně dobrému výsledku přispěla ochota Čechů pomáhat. Podobného výsledku přitom dosáhlo Česko i v uplynulých letech. Integritu české společnosti naopak snižuje dlouhodobě nízká důvěra ve vládu a problém korupce. Ve zvládání korupce se Česko v evropské sedmadvacítce umístilo na 16. příčce. Index společně vytváří Česká spořitelna a datový portál Evropa v datech.
Americká prokuratura v úterý navrhla, aby zakladatel kryptoměnové burzy Binance Changpeng Zhao šel do vězení na 36 měsíců. Agentura Reuters připomíná, že podle pravidel americké komise pro vyměřování trestů (USSC), což je nezávislý soudní orgán zřízený Kongresem, mělo Zhaovi hrozit maximálně 18 měsíců vězení.
Francouzský maloobchodní řetězec Casino plánuje zrušit až 3267 pracovních míst. Propouštění je součástí transformačního plánu, jehož cílem je snížit dluh a zlepšit finanční situaci. Podnik, nad kterým převzalo kontrolu konsorcium firem kolem českého miliardáře Daniela Křetínského, má podle svých internetových stránek po celém světě 44 168 zaměstnanců. Číst více
Důvěra v českou ekonomiku je nejvyšší 💪 za posledních 12 měsíců. V dubnu souhrnný indikátor důvěry meziměsíčně vzrostl o 2,8 bodu na 97 bodů. Vyšší byl naposledy loni v dubnu, a to o půl bodu. Roste důvěra u podnikatelů i spotřebitelů. Vyplývá to z údajů, které zveřejnil Český statistický úřad (ČSÚ).
Reklama
Reklama
Doporučujeme