Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Ewa Farna: Každá žena je superwoman

 nst
nst

Úspěšná podnikatelka, úřadující česká slavice i máma dvou dětí Ewa Farna září spokojeností a vyrovnaností. Na výsluní je již sedmnáct let a svých fanoušků si natolik váží, že autenticita je pro ni klíčová. I proto dobře zvažuje, k jaké spolupráci v rámci svých sociálních sítí přistoupí. Přitom zájem o spolupráci s ní je velký. Není divu, když se s písní Tělo dostala až na slavnou reklamní obrazovku na newyorské Times Square. Jak těžké je spojit roli hvězdy a mámy? Sledujte první díl videosérie Eva Talks, v níž Eva Čerešňáková zpovídá významné osobnosti českého byznysu a kultury.

Reklama

Nejen o Těle, ale i o ženských tvarech, roli matky a podnikatelky se rozpovídala v novém pořadu Eva Talks pro byznysový portál newstream.cz.

„Mám prioritu děti, nespím, k tomu pracuji, takže nemůžu mít všechno,” prozrazuje úspěšná česko-polská zpěvačka, kterou můžete vidět naživo v rámci Umami tour 3.listopadu v Praze či 15.listopadu v Brně.

„Teďka nemůžu chtít od sebe všechno najednou. Nemůžu od sebe chtít být nejlepší žena v domácnosti, furt mít poskládané a vyžehlené prádlo, být Zlatá slavice, mít cenu Anděl, jet na turné a ještě se starat o děti bez chůvy. To nejde. Takže některé věci jdou stranou. A je to vědomé rozhodnutí,” prozradila na sebe Farna. 

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
video

Jaromír Jágr: Když děláte svou vášeň naplno, vyděláte si peníze

V první epizodě pořadu Victory Club Jaromír Jágr popisuje svou cestu na vrchol sportovního světa. Jakou roli v tom hrál talent? Kdo byl jeho životním vzorem a co si od něj vzal? Jakou roli hrají v jeho životě peníze? A co je vlastně úspěch pro Jaromíra Jágra, který i před padesátkou patří k největším hvězdám extraligy? Sledujte první díl pořadu Victory Club na newstream.cz.

Přečíst článek

Reklama

Související

Farářka Martina Viktorie Kopecká a moderátorka Eva Čerešňáková
video

Z platu farářky bych si v Praze nezaplatila ani nájem, říká farářka Martina Viktorie Kopecká

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme