Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Pražské hotely lákají na Velikonoce. Kromě skvělého jídla mají i program pro děti

Bufet v hotelu Hilton Old Town
Zdeněk Pečený/Newstream
Zdeněk Pečený

Velikonoce jsou největším svátkem nejen pro křesťany, ale také pro hotely. S brunchovou nabídkou přicházejí i ty, které je pořádají jen výjimečně. Newstream.cz přináší výběr pražských hotelů a jejich velikonoční nabídky.

Reklama

Mandarin Oriental

V Mandarin Oriental začíná velikonoční brunch v neděli v pravé poledne a potrvá tři hodiny. Nabídka předkrmů a hlavních jídel představí tradiční i méně tradiční pochoutky z masa, například jehněčí na rozmarýnu či paštiku z kuřecích jater. Mezi dezerty najdete nebude chybět mazanec a biskupský chlebíček, ale i mangový cheesecake nebo citronový koláč s pusinkami. Na spláchnutí bude výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Chybět nebude klasický domácí „vaječňák“, ale ani vína, prosecco, mimóza, mojito či domácí limonády. Brunch vyjde na 3600 korun, verze bez alkoholu na 2500 korun a pro děti od čtyř let je cena stanovena na 1250 korun.

V malostranském hotelu, kde se brunche konají jen o Vánocích a Velikonocích a nebude jen o jídle. Už v sobotu bude v lobby probíhat zdobení kraslic, během nedělního brunche pak děti mohou vyrazit do hotelových zahrad na lov velikonočních vajíček.

FOTOGALERIE: Navštívili jsme i brunch v hotelu Hilton Prague Old Town

The Mozart

Kdo nerad vstává a brunch si vychutnává pomalu, měl by na velikonoční brunch vyrazit hotelu The Mozart. Brunch zde začne až ve 13 hodin a potrvá rovnou čtyři hodiny. Bufetovým stylem se budou podávat předkrmy a dezerty. Hlavní chod bude servírovaný a na výběr třeba bažantí consommé s jarní zeleninou a knedlíčky, jehněčí plec se špenátem nebo filet z lososa s parmazánovou polentou a brokolicí. Cena za dospělého je 1590 korun a pro děti od 5 do 10 let 750 korun. Dospělí mají v ceně i alkoholické nápoje, pro mladé strávníky bude k dispozici výběr nealkoholických nápojů.

Bufet v hotelu Hilton Old Town

Kam na rodinný brunch? Hotel Hilton Prague Old Town zaujme pestrou nabídkou i dětským koutkem

Přemýšlíte o brunchi s rodinnou? Možnou volbou pro vás by mohl být pražský hotel Hilton Prague Old Town. Kromě bohaté nabídky totiž poskytuje i velký dětský koutek pro ty nejmenší. A co vše je v nabídce? To se dozvíte níže - v novém seriálu serveru Newstream o tom, kam v Praze vyrazit s rodinou na brunch.

Přečíst článek

Four Seasons

Dalším pražským hotelem, který pořádá brunche pouze u příležitosti křesťanských svátků, je Four Seasons. Startuje na Boží hod velikonoční půl hodiny po poledni v restauraci CottoCrudo a potrvá tři hodiny. Tým italské restaurace pod vedením šéfkuchaře Nicholase Trosiena připravil pro tuto příležitost speciální menu s výběrem vaječných pokrmů, italských sýrů, čerstvých ryb, mořských plodů a salátů. Chybět nebude ani Bloody Mary koutek.

Šéfcukrář Gianmarco Carandino se zaměřil na čokoládu, domácí sorbety a gelato nebo sicilské cannoli. Propojuje chutě jižní Itálie s českými velikonočními specialitami včetně beránka, mazance a koláčů. V případě příznivého počasí si hosté budou moci užít oslavy Velikonoc na terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu. Brunch s exkluzivním výhledem přijde na 3750 korun, abstinenti 1500 korun ušetří.

Rolka s úhořem a lanýžem

Lepší referenci dostat nemohla. Restauraci v Singapuru navštívila Taylor Swift hned dvakrát

Kde se objeví, tam se točí peníze. Je tak slavná, až hýbe ekonomikou. Z efektu Taylor Swift teď těží i jedna singapurská restaurace. Podnik Koma v komplexu Marina Bay Sands, který zpěvačka během své nedávné koncertní šňůry navštívila hned dvakrát, má stále plno. Každý tam chce. A my tam byli. Vaří tam fantasticky.

Přečíst článek

Marriott

Během nedělního velikonočního brunche v restauraci The Artisan budou na hosty čekat velikonoční speciality. Těšit se mohou na špenátové rizoto nebo jehněčí kolínko s bylinkami, rybu na másle s fermentovanou zeleninou, tradiční kopřivovou nádivkou nebo mrkvový tatarák. Milovníky klasiky jistě potěší i králík na slanině nebo pražská šunka s hořčičným glazé. Velikonoční tradice mezi dezerty zajistí mazance, perníčky, linecké pečivo s meruňkovou marmeládou. Modernu zastoupí tematický mechový a mrkvový dort.

Cena je 1495 korun včetně alkoholických nápojů (1295 bez alkoholu), pro děti mezi 7 a 12 lety pak 645 korun.

Monkey Bar

V The Monkey Baru hotelu Falkensteiner se bude brunchovat celý prodloužený víkend. Od pátku až do pondělí mezi 12:30 a 15:30. Hosté se mohou těšit na vejce Benedikt podávaná na tradiční velikonoční nádivce či francouzský toast z tradičního českého mazance. Chybět nebude – pro Monkey bar – tradiční živá hudba. Dvouchodový servírovaný brunch s kávou či džusem přijde na 750 korun. Za další pětistovku lze přidat bezednou mimosu.

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Hotel Marina Bay Sands v Singapuru

Slavný singapurský hotel vstupuje do nové éry, prošel nákladnou rekonstrukcí

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme