Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Pražské hotely lákají na Velikonoce. Kromě skvělého jídla mají i program pro děti

Bufet v hotelu Hilton Old Town
Zdeněk Pečený/Newstream
Zdeněk Pečený

Velikonoce jsou největším svátkem nejen pro křesťany, ale také pro hotely. S brunchovou nabídkou přicházejí i ty, které je pořádají jen výjimečně. Newstream.cz přináší výběr pražských hotelů a jejich velikonoční nabídky.

Reklama

Mandarin Oriental

V Mandarin Oriental začíná velikonoční brunch v neděli v pravé poledne a potrvá tři hodiny. Nabídka předkrmů a hlavních jídel představí tradiční i méně tradiční pochoutky z masa, například jehněčí na rozmarýnu či paštiku z kuřecích jater. Mezi dezerty najdete nebude chybět mazanec a biskupský chlebíček, ale i mangový cheesecake nebo citronový koláč s pusinkami. Na spláchnutí bude výběr alkoholických i nealkoholických nápojů. Chybět nebude klasický domácí „vaječňák“, ale ani vína, prosecco, mimóza, mojito či domácí limonády. Brunch vyjde na 3600 korun, verze bez alkoholu na 2500 korun a pro děti od čtyř let je cena stanovena na 1250 korun.

V malostranském hotelu, kde se brunche konají jen o Vánocích a Velikonocích a nebude jen o jídle. Už v sobotu bude v lobby probíhat zdobení kraslic, během nedělního brunche pak děti mohou vyrazit do hotelových zahrad na lov velikonočních vajíček.

FOTOGALERIE: Navštívili jsme i brunch v hotelu Hilton Prague Old Town

Reklama

The Mozart

Kdo nerad vstává a brunch si vychutnává pomalu, měl by na velikonoční brunch vyrazit hotelu The Mozart. Brunch zde začne až ve 13 hodin a potrvá rovnou čtyři hodiny. Bufetovým stylem se budou podávat předkrmy a dezerty. Hlavní chod bude servírovaný a na výběr třeba bažantí consommé s jarní zeleninou a knedlíčky, jehněčí plec se špenátem nebo filet z lososa s parmazánovou polentou a brokolicí. Cena za dospělého je 1590 korun a pro děti od 5 do 10 let 750 korun. Dospělí mají v ceně i alkoholické nápoje, pro mladé strávníky bude k dispozici výběr nealkoholických nápojů.

Bufet v hotelu Hilton Old Town

Kam na rodinný brunch? Hotel Hilton Prague Old Town zaujme pestrou nabídkou i dětským koutkem

Přemýšlíte o brunchi s rodinnou? Možnou volbou pro vás by mohl být pražský hotel Hilton Prague Old Town. Kromě bohaté nabídky totiž poskytuje i velký dětský koutek pro ty nejmenší. A co vše je v nabídce? To se dozvíte níže - v novém seriálu serveru Newstream o tom, kam v Praze vyrazit s rodinou na brunch.

Přečíst článek

Four Seasons

Dalším pražským hotelem, který pořádá brunche pouze u příležitosti křesťanských svátků, je Four Seasons. Startuje na Boží hod velikonoční půl hodiny po poledni v restauraci CottoCrudo a potrvá tři hodiny. Tým italské restaurace pod vedením šéfkuchaře Nicholase Trosiena připravil pro tuto příležitost speciální menu s výběrem vaječných pokrmů, italských sýrů, čerstvých ryb, mořských plodů a salátů. Chybět nebude ani Bloody Mary koutek.

Šéfcukrář Gianmarco Carandino se zaměřil na čokoládu, domácí sorbety a gelato nebo sicilské cannoli. Propojuje chutě jižní Itálie s českými velikonočními specialitami včetně beránka, mazance a koláčů. V případě příznivého počasí si hosté budou moci užít oslavy Velikonoc na terase s jedinečným výhledem na Pražský hrad a Vltavu. Brunch s exkluzivním výhledem přijde na 3750 korun, abstinenti 1500 korun ušetří.

Rolka s úhořem a lanýžem

Lepší referenci dostat nemohla. Restauraci v Singapuru navštívila Taylor Swift hned dvakrát

Kde se objeví, tam se točí peníze. Je tak slavná, až hýbe ekonomikou. Z efektu Taylor Swift teď těží i jedna singapurská restaurace. Podnik Koma v komplexu Marina Bay Sands, který zpěvačka během své nedávné koncertní šňůry navštívila hned dvakrát, má stále plno. Každý tam chce. A my tam byli. Vaří tam fantasticky.

Přečíst článek

Marriott

Během nedělního velikonočního brunche v restauraci The Artisan budou na hosty čekat velikonoční speciality. Těšit se mohou na špenátové rizoto nebo jehněčí kolínko s bylinkami, rybu na másle s fermentovanou zeleninou, tradiční kopřivovou nádivkou nebo mrkvový tatarák. Milovníky klasiky jistě potěší i králík na slanině nebo pražská šunka s hořčičným glazé. Velikonoční tradice mezi dezerty zajistí mazance, perníčky, linecké pečivo s meruňkovou marmeládou. Modernu zastoupí tematický mechový a mrkvový dort.

Cena je 1495 korun včetně alkoholických nápojů (1295 bez alkoholu), pro děti mezi 7 a 12 lety pak 645 korun.

Monkey Bar

V The Monkey Baru hotelu Falkensteiner se bude brunchovat celý prodloužený víkend. Od pátku až do pondělí mezi 12:30 a 15:30. Hosté se mohou těšit na vejce Benedikt podávaná na tradiční velikonoční nádivce či francouzský toast z tradičního českého mazance. Chybět nebude – pro Monkey bar – tradiční živá hudba. Dvouchodový servírovaný brunch s kávou či džusem přijde na 750 korun. Za další pětistovku lze přidat bezednou mimosu.

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Restaurace na Jurečku v Říčanech má příjemnou pivní zahrádku.

Nejkrásnější plovárnu najdete v Říčanech. Nejenom pražská smetánka ji miluje od první republiky

Přečíst článek
Hotel Kempinski Portorož

OBRAZEM: Kde bydlet na pobřeží Slovinska? Odpovědí je hotel Kempinski Portorož

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme