Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kousek přírody v kanceláři. V Praze vznikají nová coworkingová centra

Vizualizace The Park
Scott.Weber Workspace
 nst
nst

Scott.Weber Workspace otevřel dvě nové centrum v dejvickém centru Blox. Zároveň firma oznámila akvizici kancelářských prostor v byznysové lokalitě The Park na Chodově.

Reklama

Nové prostory v Dejvicích propojují japonskou a skandinávskou estetiku, klientům nabízí kromě stylového zázemí také řadu zasedacích místností, eventové prostory či terasu. Kanceláře a coworking v budově Blox jsou zaměřeny především na „well-being at office“(pohoda v kanceláři), zdraví a komfort zaměstnanců.

Společnost, která má v centru hlavního města deset kancelářských center poprvé vstupuje na okraj Prahy,  s cílem oslovit zákazníky vyžadující elegantní, snadno dostupné kanceláře nedaleko přírody. V pořadí jedenácté flexibilní kanceláře a coworking o kapacitě zhruba 300 pracovních míst otevře v blízkosti obchodního centra Westfield Chodov.  

Nové kanceláře vzniknou v Port7 v pražských Holešovicích.

Porada na lodi a výhled na Prahu slibují nové kanceláře v Holešovicích

Zážitková kuchyně, soukromý vstup na terasu nebo kotviště na Vltavě. V pražských Holešovicích vznikne již desáté coworkingové centrum společnosti Scott.Weber Workspace.

Přečíst článek

Park v kanceláři

Jako téma pro The Park zvolil Scott.Weber zvolil „kus parku v kanceláři“ a možnost cítit přírodu v zasedací místnosti. O podobu prostor se postará tým architektů z Procházka & Partners, kteří symboliku parku prolnou centrem ve všech směrech. To bude možné díky relaxační části v podobě vzdušné Stromovky, klidnému japonskému koutku či undergroundového nádechu londýnského Hyde Parku. 

Daniel Havel

Investice do nemovitostí nejsou jen pro úzký okruh lidí. Chtěl jsem je přiblížit co nejširší skupině, říká zakladatel Rentier.cz Daniel Havel

Dvojciferná inflace nutí Čechy přemýšlet, jak ochránit svoje úspory před znehodnocením. Souvisejícím trendem je boom internetových investičních platforem. „Nepochybuji o tom, že se investiční aktivity v blízké budoucnosti zcela přesunou do online prostředí, a nahradí tradiční přístupy,“ říká Daniel Havel, zakladatel investiční platformy do nájemních nemovitostí Rentier.cz.

Přečíst článek

Centrum v The Park bude pro klienty připraveno v prvním čtvrtletí roku 2023. V květnu příštího roku budou k dispozici i nové pracovní prostory v holešovickém Port7.

Rekonstrukce historického paláce na náměstí Republiky začne.

Míval tu prodejnu Laurin & Klement. Teď palác v centru Prahy projde proměnou za miliardu

Rekonstrukce historického paláce na náměstí Republiky začala. Projekt s názvem NR7 ponechá stávající funkční využití kombinující prostory pro obchody a služby s kancelářemi, upozornila na to společnost Crestyl.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Natáčení podcastu s Adamem Zvadou

Ceny nájmů kanceláří v Praze letí nahoru, říká Adam Zvada ze Scott.Weber

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme