Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Elegance a pohodlí: Jak kombinovat dámské body s každodenním oblečením

Jak kombinovat dámské body s každodenním oblečením
Astratex
Komerční spolupráce

V dnešním hektickém světě, kde rychlost a praktičnost často hrají klíčovou roli ve výběru oblečení, není divu, že některé ženy sahají po klasických kouscích spojující eleganci a pohodlí. Jedním z takových módních pokladů jsou právě „bodýčka“, které však stále čelí několika předsudkům a obavám. My vám v článku poradíme, proč vám body na podzim nesmí chybět.

Reklama

Pro některé ženy však může být myšlenka body trochu záhadná. Obavy z neohrabaného zapínání nebo strach z nepohodlí mohou stát v cestě tomu, aby si tento praktický módní kousek koupily. Nicméně, nechceme-li se kvůli těmto obavám připravit o širokou škálu možností, které nám dámské body nabízejí, je čas tyto mylné představy vyvrátit.

Podíváme se na to, proč by vám dámské body nemělo na podzim (a v zimě) v šatníku chybět, a jak ho snadno začlenit do každodenního outfitu. Odhalíme jeho praktickou stránku, která vás přesvědčí, že jde o mimořádně šikovný kousek, a zároveň vám ukážeme, jak ho elegantně a vkusně nosit bez ohledu na předsudky.

Jaká body existují?

Dámská body se na Astratex prodávají v různých stylech, barvách a materiálech, a každé z nich má své jedinečné kouzlo a využití. Zatímco některá body zdobí elegantní krajky a využijete je pro večerní události, jiná mohou mít sportovnější nádech a být ideální na každodenní nošení. Materiály se mohou lišit od pohodlné a elastické bavlny až po lehkou a vzdušnou viskózu.

Astratex

Astratex z Babišova impéria expanduje na německý trh

Největší středoevropský on-line prodejce spodního prádla Astratex na přelomu roku vstoupil na německý trh. Firma oznámila, že tam spustila vlastní e-shop, ve kterém letos očekává tržby v řádu desítek milionů korun. 

Přečíst článek

Právě tato rozmanitost vám umožňuje vybrat si body, které nejlépe vyhovují vaší osobní stylové preferenci a potřebám. Proč se tedy omezovat na pouze jedno body, když můžete mít několik různých stylů, které můžete střídat podle příležitosti, nálady a sezóny?

Krajková a sexy

Chcete večer vyrazit s kamarádkami na drink a ráda byste zazářila? Nebo plánujete oslavit výročí s partnerem a chcete ho překvapit svým outfitem? Krajková body jsou naprosto perfektní volbou. Mohou být opravdu odvážná s hlubokým výstřihem, nebo pouze kopírovat postavu a dodat jí šmrnc pomocí krajky.

Jak kombinovat dámské body s každodenním oblečením Astratex

Svatební

Obřad a hostina není to jediné, na co se musíte připravit. Velmi tradiční součástí svatby je také první svatební noc. Jak bude probíhat je pouze na vás. Doporučujeme vklouznout do bílého body s romantickou (nebo sexy) krajkou. Na výběr máte z klasického střihu i z hodně vykrojeného, kde už nezbývá příliš mnoho prostoru pro představivost. Chybu neuděláte ani s jedním, záleží na co se zrovna cítíte.

Gucci

Konec výstřelků, je třeba prodávat. Nový kreativní šéf značky Gucci naskočil na vlnu „tichého luxusu“

Nejočekávanější událostí podzimního milánského týdne módy byla přehlídka značky Gucci, kde debutoval kreativní ředitel Sabato De Sarno. Ten nahradil excentrického Alessandra Micheleho, který značku proslavil bujarým stylem, díky němuž se prodeje Gucci mezi roky 2015 a 2019 více než zdvojnásobily. Návrhář De Sarno vsadil namísto extravagance na jednoduchou eleganci. Pro některé kritiky nemastnou neslanou.

Přečíst článek

Hřejivá

Oblíbenou vlastností body je to, že zakryje a zahřeje bedra. Proto se prodej bodýček s dlouhým rukávem na podzim vždy výrazně zvýší a až do jara si drží místo na předních příčkách. Pro opravdu studené dny sáhněte po variantě s roláčkem.

Bezešvá a basic

Pokud nechcete, aby body do celkového outfitu příliš zasahovalo, zvolte basic kousek v klasických barvách a střizích. Bezešvé varianty jsou navíc ideální pod upnuté sukně nebo kalhoty.

S čím body kombinovat?

Body můžete pomocí různých kousků přetvořit pokaždé v něco jiného. To, jestli bude body hlavní hvězdou outfitu, se odvíjí od střihu, vzoru a celkovém vzhledu. Proto doporučujeme mít v šatníku hned několik variant, ať se nemusíte příliš omezovat.

Zakladatelé Gentleman Store Honza Moravčík a Pavel Králíček

Oblečení bohatých? Hlavně kvalita, ne značka, tvrdí zakladatelé Gentleman Store

Čerství třicátníci, Honza Moravčík a Pavel Králíček, se pánské módě věnují deset dlouhých let. Za tu dobu načerpali nepřeberně zkušeností kolem mužského oblékání, vzorem je jim klasická Anglie. Rozvinuli v Česku jedinečný byznys kolem oblékání. Loni jejich firma Gentleman Store přesáhla v obratu stomilionovou hranici. Mají velké plány a v Česku působí tak trochu jako věrozvěstové dobrého pánského vkusu. Pánská kosmetika, kvalitní oblečení. „Chci přinášet do Česka značky, které jsou na západě normální. Chci tady prostředí kultivovat, pozvednout,“ říká jeden ze zakladatelů firmy Pavel Králíček.

Přečíst článek

Bez problému ho unosíte k sukni i kalhotám, nemusíte se toho bát. A to platí i pro různé svršky jako jsou kožené bundy, saka nebo kabáty. V podstatě není nic tabu. Jen si dávejte pozor, abyste nekombinovaly více výrazných kousků, mohlo by se vám to vymstít. Přehnaně výrazné outfity není jednoduché nosit a není to pro každého.

Zapínání na patentky nebo háčky

Pokud existuje jedna věc, která často vzbuzuje obavy při nošení, pak je to zapínání. Mnohé ženy se obávají, že je čeká neohrabané zavírání a rozepínání, což může narušit pohodlí a celkový vzhled. Avšak ne všechna zapínání jsou stejná, a právě volba mezi patentkami a háčky může ovlivnit celkový pocit při nošení.

Patentky: Praktické a rychlé

Patentky jsou jedním z nejběžnějších způsobů uzavírání dámských bodů. Jedná se o malé kovové nebo plastové destičky, které se navzájem secvakávají. Tento typ zapínání je známý pro svou jednoduchost a rychlost. Stačí je jedním pohybem stisknout a zapnout, což je zvláště užitečné, když spěcháte. Patentky jsou také vhodné při pohybu, což znamená, že zůstanou na svém místě i při sportu.

Polský řetězec HalfPrice expanduje po Praze

Polský řetězec HalfPrice expanduje v Praze. Trvající krizi na trhu s dámskou módou navzdory

Polští obchodníci s módním zbožím válcují český trh. Skupina CCC, provozující například stejnojmenné obchody s obuví, otevře v září hned dvě velké prodejny své další sítě HalfPrice s módou a bytovými doplňky. Její vlaková loď bude sídlit v budově Diamant na Václavském náměstí, kde nahradí nadnárodní řetězec s nizozemskými kořeny C&A. Další nová velká prodejna HalfPrice už se také chystá v nákupní galerii Arkády Pankrác.

Přečíst článek

Háčky: Elegantní a subtilní

Na druhé straně máme háčky, které přinášejí do světa dámských bodů trochu více elegance. Háčky jsou drobné a často skryté, což dodává body sofistikovaný vzhled. Jsou ideální volbou, pokud chcete, aby body působilo jemněji.

H&M

Rychlá móda dál táhne. Zisky H&M výrazně rostou

„Prodej v kamenných obchodech se podstatně zvýšil, dál se ale daří také on-line prodeji,“ uvedla generální ředitelka oděvního řetězce H&M Helena Helmerssonová. Podle ní sice problémy a zpoždění v dodavatelském řetězci stále existují, ale postupně se zmírňují.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme