Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Slavná sukně ze seriálu Sex ve městě jde do aukce. Cena míří do statisíců

Seriál Sex ve městě
Profimedia
 ČTK

Do dražby jde bílá tylová sukně, v níž hlavní hrdinka seriálu Sex ve městě v titulkové sekvenci běží ulicemi New Yorku. Jeden z nejznámějších modelů, který protagonistce Carrie Bradshawové v podání herečky Sarah Jessicy Parkerové připravila kostýmní návrhářka Patricia Fieldová, se může prodat až za 12 tisíc dolarů (zhruba 270 tisíc korun), odhaduje aukční síň Julien’s.

Reklama

Dražba se uskuteční 18. ledna, zájemci ale mohou předem přihazovat on-line. Cena vrstvené sukně v baletním stylu se zatím vyšplhala na 9000 dolarů, přitom původně stála jen zlomek této částky. Kostymérka sukni údajně objevila ve výprodeji za pět dolarů a herečka ji oblékla společně se saténovým páskem a růžovým tílkem.

FOTOGALERIE: Range Rover po královně Alžbětě II. zamířil do aukce

V aukci se nabízí i mnoho dalších rób a doplňků, které původně vlastnily slavné ženy. Prodávat se budou například sametové koktejlové šaty princezny Diany, zelený kostým od značky Givenchy, který vlastnila monacká kněžna Grace, nebo večerní róba herečky Elizabeth Taylorové.

Zámek v Kunraticích je na prodej.

Zámek v Kunraticích jde do dražby s cenovkou 106 milionů. Prodej přitáhne spekulanty, bouří se místní

Už za pár dní se koná aukce výjimečné nemovitosti. Za barokní zámek v Kunraticích a přilehlý hektarový park chce stát 106 milionů korun. Dražbu ale provází řada kontroverzí.

Přečíst článek

AKTUALIZOVÁNO: Štyrského obraz Trauma zrození aukci v Paříži kupce nenašel

Surrealistický obraz českého malíře Jindřicha Štyrského Trauma zrození nenašel při středeční aukci v Paříži svého kupce. Aukční síň Sotheby´s odhadovala cenu díla na 3,5 až pět milionů eur. Zájemci však nabídli méně a dražba byla nakonec podle údajů na webových stránkách síně ukončena bez prodeje.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme