Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Zahradnictví z Valmezu učí Čechy pěstitelství. A boduje v soutěži prodejen

Zahradnictví z Valmezu učí Čechy pěstitelství. A boduje v soutěži prodejen
místoprodeje.cz, užito se svolením
 nst
nst

Prodávají muškáty, čerstvou kávu i farmářské potraviny. Zahradní centrum pod kloboukem ve Valašském Meziříčí si hýčká své zákazníky i jejich děti. A pěstitelské rady rozdávají i po Facebooku. I to jej vyneslo do čela dubnového kola soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop (VCTS).

Reklama

V Zahradním centrum pod kloboukem ve Valašském Meziříčí najdete kromě prodejny i krásnou venkovní kavárnu, kde si můžete odpočinout, zatímco si vaše děti budou hrát na přilehlém dětském hřišti. Kromě rostlin všech možných druhů zde nabízí jak sezonní i nesezonní dekorace, farmářské produkty a další potraviny.

Nákupem a odpočinkem v zahradní kavárně ale zákaznický zážitek v tomto případě nekončí. Pro všechny, kteří hledají inspiraci nebo radu, má Zahradní centrum vlastní skupinu na Facebooku se spoustou rad a tipů, jak se starat o rostliny a zahradu. Prodejnu můžete navíc navštívit i během různých tematických akcí, které zde pořádají. 

Udržitelné oblékání v moderním hávu

Nová prodejna Tak trochu jiný sekáč v pražských Holešovicích zaujala inspektory soutěže VCTS spojením moderního butiku a udržitelnosti. V této prodejně nečekejte nepřehledné hromady nesourodého oblečení z druhé ruky. Všechny kousky jsou pečlivě vybrané, vystavené podle jednotlivých kolekcí. Tak trochu jiný sekáč vykupuje oblečení lokálně, každý z nás může nabídnout to, co nevynosí a dát tak oblečení druhý život. Kromě zajímavého a udržitelného konceptu nás zaujal i moderní minimalistický design prodejny a vystavení zboží podle různých outfitů. Tak trochu jiný sekáč je tak žhavým adeptem na cenu udržitelnosti za rok 2024.

mistoprodeje.cz, užito se svolením

Nová prodejna Billa na třetím místě

Billa pokračuje ve svém rozšiřování nového vizuálního designu svých prodejen. Prodejna v Dobré otevřela v březnu 2024, rozkládá se na 914 metrech čtverečních, čímž poskytuje dostatečný prostor pro pohodlný nákup. Inspektoři ocenili přehledné vystavení zboží, dobrou navigaci obchodem a moderní vzhled prodejny. Dále udělili body i za kroky směrem k udržitelnému nakupování, jako je možnost používat sáčky na ovoce a zeleninu k opakovanému použití nebo využívání recyklovaných plastů k výrobě odnosných tašek.

Reklama
místoprodeje.cz, užito se svolením

Drogerie hebe v Galerii Harfa se kvalifikovala do finále soutěže nejlepších prodejen

Tuzemský trh s rychlou módou už polské řetězce ovládly, teď se snaží prorazit s kosmetikou a drogistickým zbožím. Řetězec hebe, který už má v Polsku přes 300 obchodů, se pokouší dobýt Česko. Po spuštění online obchodu nyní odstartoval expanzi do velkých obchodních center v Praze. První prodejnu otevřel v Galerii Harfa, druhou pak v OC Černý Most. A právě první zmíněná prodejna bodovala v únorovém kole soutěže Visa Czech Top Shop a kvalifikovala se tak do finále soutěže nejlepších maloobchodních prodejen v ČR. Nyní si zástupci prodejny na slavnostním předání převzali plaketu pro únorového vítěze.

Přečíst článek

Plaketa pro nejlepší prodejnu doputovala do podhůří Jizerských hor

Výrobce dřevěných hraček z Jiřetína pod Bukovou, společnost Detoa, ovládla lednové kolo soutěže nejlepších maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop. Ocenění si převzala přímo v prodejně v podhůří Jizerských hor, která slouží i jako muzeum hraček. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme