Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

soutěž - informace o tématu

Obchod Kytary.cz v pražských Modřanech

Kytary.cz zvítězily v březnovém kole soutěže Visa Czech Top Shop

Kytary.cz je obchod pro správné rockery. A nejen je. Kytary, bicí, klávesy, ale i dechy nebo smyčce, to všechno najdete v prodejně v pražských Modřanech, která se pyšní největším skladem hudebních nástrojů ve střední Evropě. Nebyla to pouze šíře nabízeného sortimentu, která prodejnu vynesla do čela březnového kola soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop (VCTS), jíž je Newstream mediálním partnerem.

Přečíst článek

Nepropásněte nominace do soutěže Manažer roku. Čas máte jen do 25. března

Přečíst článek

Ocenění Česko platí kartou vyhrála prodejna Maxík Milevsko

Kategorie Česko platí kartou soutěže Visa Czech Top Shop zná svého vítěze za druhé pololetí roku 2023. Nejúspěšnější prodejnou ze všech zapojených do projektu se stala prodejna Maxík Milevsko. Nabízí vše, co běžné domácnosti mohou potřebovat, a nově i digitální platby.

Přečíst článek

Prodávají duši v peří. Z knihkupectví Martinus v Brně se lidem nechce odejít

Vítejte doma, knihomolové! Knihkupectví Martinus v Brně přišlo s neotřelým konceptem literární kavárny. Vůně knih, čerstvě pražené kávy a pohodlná křesílka navozují intimní, skoro až domácí atmosféru a vybízejí k listování knihou, která návštěvníkovi zrovna padla do oka. Čas tu ubíhá tak nějak jinak. Nejen proto si prodejna v nákupním centru Velký Špalíček vysloužila zlato v prosincovém kole retailové soutěže Visa Czech Top Shop. Newstream je partnerem tohoto ocenění.

Přečíst článek

Proč nebyly tvůrkyně filmu Barbie nominovány na Oskary? A co to vypovídá o filmovém byznysu

Mnohé šokovala skutečnost, že americká filmová akademie při nominacích na Oscara neocenila práci Grety Gerwigové a Margot Robbieové - co za tím ale skutečně stojí? To, že je film založen na panence, Barbie na Oscarech opravdu uškodilo. Přestože byl snímek nominován na nejlepší film, Gerwigová byla vynechána jako režisérka a Robbieová v kategorii nejlepší herečka, což vyvolalo na internetu i u jejich kolegů vlnu pobouření. Agentura AP označila vynechání Gerwigové za „jeden z největších šoků poslední doby“, napsal server BBC News.

Přečíst článek

Soutěž Visa Czech Top Shop 2023 jde do finále. Hlasujte pro svého favorita

Finále třetího ročníku soutěže Visa Czech Top Shop 2023 se blíží. Která z nominovaných dvanácti prodejen se stane tou „nej“? Podpořte v hlasování svého favorita. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek

Víc než jen prodejna. GymBeam v pražském Karlíně je rájem pro nadšence do fitness

Na jednom místě v pražském Karlíně se přirozeně a nenuceně střetává prodej zboží spolu s místem setkávání GymBeam komunity. Za svůj nadstandardní přístup k zákazníkům si prodejna sportovní výživy, fitness doplňků a sportovního oblečení odnesla nejvyšší ocenění v listopadovém kole soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop. Newstream je mediálním partnerem soutěže. Ocenění si z rukou manažera soutěže Jiřího Berana převzala Lenka Lukáčová, Head of Local Marketing pro GymBeam v Česku a na Slovensku.

Přečíst článek

Knihkupectví Martinus získalo zlato v soutěži prodejen, zaujalo neotřelým konceptem

Zlato v prosincovém kole soutěže maloobchodních prodejen Visa Czech Top Shop (VCTS) si odnáší první česká pobočka slovenského knihkupectví Martinus v centru Brna. Na druhém místě se umístila centrála značky Mojekolo v Kravařích u Opavy. Třetí skončila zrekonstruovaná prodejna Albert v brněnském OC Vaňkovka. Newstream je mediálním partnerem ocenění.

Přečíst článek
Slavná Tatra Karla Lopreise

Tatrovky vyrazily na Dakar. Na týmy v Saúdské Arábii čeká velké množství nových tras

Závodní vozy se v pátek seřadily na start 46. ročníku Rallye Dakar. Na závodníky čeká v Saúdské Arábii šedesát procent nových tras a další změny. Mezi tradičními soutěžícími nechybějí ani posádky týmu Tatra Buggyra Racing nebo dalších tatrovek. Začátkem nového roku také startuje soutěž Africa Eco Race, do jejích etap opět vyráží se svou tatrou Tomáš Tomeček. 

Přečíst článek
Prodejna GymBeam

GymBeam Fitness Hub zabodoval v listopadovém kole soutěže Visa Czech Top Shop

Specialista na sportovní výživu, doplňky a fitness oblečení GymBeam získal zlato v listopadovém kole soutěže kamenných prodejen Visa Czech Top Shop (VCTS). Ocenění si odnáší také prodejny Keen a Mango.

Přečíst článek
Michal Fanta, HZS ČR / Požáry Řecko

Czech Press Photo 2023 zná nominace. Prohlédněte si fotografie

Soutěž Czech Press Photo zveřejnila nominace na nejlepší snímky za rok 2023. Letošnímu ročníku jako téma dominují prezidentské volby a válka na Ukrajině. Vítězové budou oznámeni 31. ledna v Národním muzeu, následně se oceněné i nominované snímky představí veřejnosti na výstavě.

Přečíst článek
Vítězná prodejna Decathlon

Přestěhovaný Decathlon si odnáší zlato z říjnového kola soutěže Visa Czech Top Shop

Po zářijovém kole Visa Czech Top Shop, ve kterém zabodovala nová prodejna Rock Point v Praze, se i v říjnu na první příčku dostal sport, respektive nedávno přestěhovaná prodejna Decathlon.

Přečíst článek
Reklama

News box

Největší německá bankovní společnost Deutsche Bank si vytvoří rezervu až 1️⃣,3️⃣ miliardy eur (zhruba 33 miliard korun) na krytí nákladů souvisejících s vleklým právním sporem ohledně převzetí konkurenta Postbank. Banka dnes upozornila, že tento krok bude mít dopad na její výsledky za čtvrté čtvrtletí i za celý letošní rok.
Tchaj-wan dnes zaznamenal obnovenou aktivitu čínské armády ve své blízkosti. Tchajwanské ministerstvo obrany oznámilo, že 1️⃣2️⃣ čínských letadel překročilo střední linii dělící Tchajwanský průliv, kterou Tchaj-pej považuje za neoficiální hranici mezi oběma zeměmi. Zpráva přichází den poté, co americký ministr zahraničí Antony Blinken ukončil návštěvu Číny, upozornila agentura Reuters.
Důvodem nižšího než předpokládaného výběru daně z neočekávaných zisků od bank byly 📈 vyšší úroky vyplacené střadatelům. Uvedl to premiér Petr Fiala v odpovědi na písemnou interpelaci předsedkyně poslaneckého klubu opozičního hnutí ANO a bývalé ministryně financí Aleny Schillerové. Stát na této dani od bank vybral asi 700 milionů korun, zatímco předpoklad byl asi 33 miliard.
Poslanec Alternativy pro Německo (AfD) Petr Bystroň se  ohradil proti článku magazínu Der Spiegel, že v kauze možných úplatků od proruské sítě přijímal balíčky. Ve vyjádření, které dnes poskytl ČTK, Bystroň uvedl, že magazín se zapojil do kampaně, jejímž cílem je zdiskreditovat všechny strany usilující o ukončení vojenského konfliktu na Ukrajině, a ovlivnit tak volby do Evropského parlamentu.
Díky klesajícím cenám Češi podle prodejců letenek na jaře kupují letenky do vzdálenějších 🛬 destinací než loni. Ze vzdálených míst nejčastěji létají do Asie a Severní Ameriky. Oblíbený thajský Bangkok čeští turisté postupně mění za Japonsko. 
Plzeňská teplárenská, největší dodavatel tepla na západě Čech, prodala zatím v topné sezoně 2023/24 zhruba o pět procent 📉 méně tepla než v té předcházející. Jde o údaj za září 2023 až konec letošního března. Duben a květen však mohou tento výsledek ještě pozměnit, řekla Petra Siegerová, mluvčí podniku, který produkuje teplo a elektřinu z uhlí a biomasy. 
Mezinárodní ratingová agentura Standard & Poor's (S&P) ponechala rating Slovenska beze změny na úrovni A+ se 👍 stabilním výhledem. Její hodnocení úvěrové spolehlivosti Slovenska je tak o dva stupně vyšší než rating agentury Fitch Ratings a o stupeň vyšší než rating agentury Moody's. 
Americký prezident Joe Biden dnes řekl, že by se rád střetl v 🤝 debatě se svým předchůdcem Donaldem Trumpem, s nímž se v listopadových volbách pravděpodobně utká o další čtyři roky v Bílém domě. Trump reagoval prohlášením, že je připraven „kdekoli, kdykoli“.
Reklama
Reklama
Doporučujeme