Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Soňa Kotrbová posiluje PwC Legal. Povede business development v regionu CEE

Soňa Kotrbová posiluje PwC Lega
PwC, užito se svolením
 nst
nst

Advokátní kancelář PwC Legal posílila Soňa Kotrbová. Nastupuje na pozici Regional Business Development Leader a bude mít za úkol spoluvytvářet a naplňovat klientskou a brandovou strategii a komunikaci s klíčovými klienty.

Reklama

Absolventka VŠE Soňa Kotrbová má bezmála dvacet let zkušeností v marketingu, public relations a business developmentu. Začínala v komunikační agentuře Bison & Rose, následně působila na pozicích marketingové nebo business development ředitelky v nadnárodních advokátních kancelářích White & Case, Squire Patton Boggs a Dentons.

Nyní bude Soňa z pozice Regional Business Development Leadera ve struktuře Central and Eastern Europe (CEE) PwC Legal zodpovídat nejen za český trh, ale i za dalších 26 teritorií střední a východní Evropy.

„Těším se na to, že práce v PwC Legal se bude lišit od tradičních advokátních kanceláří. Využívání moderních technologií v čele s nástrojem umělé inteligence Harvey AI nám umožňuje nejen pomáhat našim klientům se snadno a efektivně pohybovat ve složitém právním prostředí, ale je i dobrým předpokladem pro poradenství při transformaci jejich legal oddělení, což je nyní na trhu velké téma,“ uvedla Kotrbová.

„Soňa sebou do PwC Legal přináší 20 let zkušeností v marketingu a bezmála 15 let v prostředí legal business developmentu. Jak v této specifické oblasti, tak i v práci na úrovni regionu má bohatou praxi, která nás bude určitě inspirací,“ říká Hugh Owen, Head of PwC Legal Business Solutions pro region CEE.

Michaela Chaloupková

Chaloupková z ČEZ: Boříme mýty, že jaderná energetika není pro ženy

Nerovnost odměňování žen je celospolečenský problém nejen v ČR, ale napříč Evropou. V určitých sektorech, které jsou tradičně vnímané jako mužské, jako například výroba, stavebnictví, či energetika, musí firmy a její management pracovat o to intenzivněji, aby tyto rozdíly odstranily. Jak na to jde energetickému gigantu ČEZ? O tom jsme hovořily s Michaelou Chaloupkovou, členkou představenstva ČEZ, ředitelkou divize správa a Chief Sustainability Officer.

Přečíst článek

Podporovat malé a střední podniky? Situace na burze ukazuje, že to je nesmysl

Velcí přežijí a malí budou mít velké problémy. Tak v současnosti vypadá byznysový svět. Velké firmy totiž mohou investovat obří sumy do vývoje, akvizic a marketingu, tedy do růstu. Malé firmy naopak mají potíže sehnat financování, zvláště v době vysokých úrokových sazeb, která nyní vrcholí. I proto se nůžky mezi hodnotou velkých a malých firem rozevřely nejvíc za 20 let. Vrací se tak otázka, jestli má smysl podporovat malé a střední podniky, čímž se často zaštiťují české vlády. Americká situace ukazuje, že to nemusí vést k ničemu.

Přečíst článek

Pomohou vládní paragrafy v boji se švarcsystémem? Odpovídají právníci

Nelegální práce, švarcsystém a pseudoagenturní zaměstnávání. První díl podcastu Právo k Ranní Kávě v roce 2024 se zaměří na to, jaké novinky přinesla poslední novela zákona o zaměstnanosti, která nabyla účinnosti 1. ledna 2024.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme