Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

OBRAZEM: Louda Auto otevírá největší autosalon v Evropě. Je velký jako 6 fotbalových hřišť

V Poděbradech se otevírá největší autosalon v Evropě
Louda Auto
 nst
nst

Společnost Louda Auto otevírá unikátní autosalon. Zaujme především velikostí. Jde o největší krytý autosalon v Evropě.

Reklama

Stavba se nachází v Poděbradech u dálnice D11 a na kryté ploše o velikosti 40 tisíc metrů čtverečních bude k dispozici až 3000 předváděcích, zánovních a ojetých vozů. Firma uvádí, že dvě třetiny z těchto nabízených vozů budou do tří let věku. 

„Spuštěním Louda Auto+ Poděbrady otevíráme zcela nový segment prodeje ojetých vozů. Kvalita prodejního prostoru a komfort nákupu nemá v Česku ani v Evropě konkurenci,” uvedl Pavel Louda, zakladatel LOUDA Holding a majitel společnosti Louda Auto.

Sázka na elektromobilitu

Významné místo v novém autosalonu bude mít i velká elektrosekce, kde bude umístěno více než 25 předváděcích modelů na elektrický pohon různých značek. Ty bude možné si i na místě vyzkoušet. „Cílem je ukázat, že není třeba se elektromobility bát. Emoce jsou z elektroauta jiné než ze spalovacího motoru, ale kdo si to vyzkouší, tak na něj bez problémů přejde. Jsou poměrně hodně návyková,“ dodává Pavel Louda.

Reklama

Legenda železnice. Slovenská strela z roku 1936 je národní kulturní památkou

Slovenská strela z roku 1936 se vrací na koleje. Na jeden jediný den

Společnost Dako CZ ze skupiny CSG miliardáře Michala Strnada dopraví na jeden den do Ostravy legendární Slovenskou strelu. Tato národní kulturní památka je hlavním tahákem mezinárodního železničního veletrhu Rail Business Days, který se uskuteční v ostravském Trojhalí Karolina v termínu od 11. do 13. června.

Přečíst článek

Martin Peleška, šéf Toyota ČR

Šéf Toyoty: Omlazení českého vozového parku brzdí široká nabídka. Lidé mají problém si nové auto vybrat

Na totální obrat konce spalovacích motorů v Evropě už je pozdě. „Všechny automobilky v posledních pěti letech investovaly stovky miliard eur na základě politiky vytvořených pravidel. Pokud by se teď koncepce začala měnit, všechny tyto investice by přišly vniveč,“ říká šéf Toyoty ČR Martin Peleška. Na co budou jezdit auta budoucnosti a proč se omlazování českého vozového parku táhne, odpovídal v rozhovoru pro Newstream.

Přečíst článek

Na aukci Sotheby's v New Yorku se v únoru 2023 prodala láhev mimořádně vzácné whisky Macallan za 250 tisíc dolarů (asi 5,56 milionu korun).

Whisky, drahé hodinky nebo automobily. Do jakého luxusního zboží je nejlepší investovat?

Investice do luxusního zboží se v roce 2023 znehodnotily v průměru o jedno procento, za deset let ale vynesly 100 procent. Vyplývá to z Indexu luxusních investic, který sestavuje společnost Knight Frank. Inflace v ČR činila loni 10,7 procenta, za desetileté období 41,6 procenta.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme