Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Obchodní strategii CETINu bude řídit Khalid Husseini

Khalid Husseini, nový šéf obchodní strategie v Cetinu
Home Credit, užito se svolením
 nst
nst

Obchodní strategii v CETIN Group bude od letošního dubna řídit Khalid Husseini, uvedla to skupina, která patří PPF.

Reklama

V posledních zhruba 12 letech Husseini působil na různých pozicích spojených s IT službami ve společnosti Home Credit, která stejně jako CETIN patří do investiční skupiny PPF.

„Jsem rád, že do CETIN Group mohu přinést své zkušenosti z oblasti IT a přispět k budování služeb nové generace v oblasti telekomunikační infrastruktury, a pomoci tak našim klientům přinášet větší hodnotu pro jejich koncové zákazníky,” uvedl Husseini.

„Khalidovy jedinečné znalosti a zkušenosti budou klíčové pro pokračující program transformace CETIN Group na agilního zákaznicky orientovaného poskytovatele komplexních digitálních komunikačních řešení,” dodal generální ředitel CETIN Group Juraj Šedivý.

Zkušený IT manažer

Husseini má podle skupiny CETIN téměř 30 let zkušeností s provozem, vývojem, strategií, architekturou a bezpečností v oblasti IT. Vystudoval informatiku na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy v Praze. Po studiu pracoval před nástupem do Home Creditu v americké IT firmě Unisys či v nadnárodní IT a poradenské společnosti Accenture. V Home Creditu byl později zodpovědný za IT oddělení této firmy v deseti zemích s více než 4000 pracovníků.

CETIN Group vznikla v roce 2015 oddělením infrastruktury od operátora O2. Skupina vlastní a provozuje největší síť elektronických komunikací v České republice a působí také v dalších zemích střední a východní Evropy. Podle posledních údajů o hospodářských výsledcích měla skupina CETIN v roce 2021 zisk 2,57 miliardy korun a konsolidované výnosy 18,43 miliardy.

PPF

PPF ohlásila obří ztrátu. Kvůli exitu z Ruska

Skupina PPF vykázala v prvním pololetí letošního roku ztrátu 318 milionů eur (7,73 miliardy koru), když o rok dříve měla zisk 188 milionů eur (4,57 miliardy korun). Firma oznámila, že letošní ztrátu způsobily zejména náklady související s odchodem z ruského bankovního trhu.

Přečíst článek

Margrethe Vestagerová, evropská komisařka pro hospodářskou soutěž

T-Mobile, O2 i CETIN se vyhnuly tučným pokutám. Bruselu přislíbily modernizaci sítí

Evropská komise (EK) oznámila, že přijala závazky, které čeští mobilní operátoři T-Mobile a O2 a provozovatel telekomunikační infrastruktury CETIN nabídli s cílem urovnat obvinění z omezování hospodářské soutěže. Podle agentury Reuters tak EK ukončila vyšetřování těchto podniků, kterým hrozily miliardové pokuty.

Přečíst článek

PPF nejspíše odejde z Číny zcela. Nemá pro ni obchodní budoucnost

PPF nejspíše odejde z Číny zcela. Nemá pro ni obchodní budoucnost

Skupina PPF je připravená i na úplný odchod z čínského trhu, kde od roku 2007 poskytuje spotřebitelské úvěry pod značkou Home Credit. Považuje ho za realistický. V Číně už nevidí obchodní příležitosti. Podcastu Insider to řekl člen představenstva PPF Vladimír Mlynář.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme