Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kladenské továrně Lego poprvé šéfuje Češka

Poprvé za více než 20letou historii továrny Lega v Kladně je v jejím vedení Češka. Michaela T. Horáková nastoupila do pozice generální ředitelky továrny na začátku května.
Lego, užito se svolením
 nst
nst

Poprvé za více než 20letou historii továrny Lega v Kladně je v jejím vedení Češka. Michaela T. Horáková nastoupila do pozice generální ředitelky továrny na začátku května. Firma to oznámila v tiskové zprávě.

Reklama

Horáková svou kariéru ve společnosti Lego zahájila v roce 2010, začala v evropském distribučním centru v Jirnech a následně se přesunula do kladenské továrny, kde vedla tým automatizovaného skladu a takzvaného Processingu, kde se potiskují dekoracemi nejrůznější elementy LEGO, a to včetně ikonických minifigurek.

Čtyři roky strávila Horáková v mexické továrně v Monterrey, kde působila v pozici viceprezidentky pro oblast lisování kostek. Po svém návratu do České republiky stála v čele týmů zodpovědných za výrobu stavebnic a interní logistiku. Od 1. května převzala vedení celé kladenské továrny LEGO.

„Jsem velice ráda, že jsem dostala příležitost vést LEGO továrnu v Kladně. Spolu se svým týmem budu pokračovat v dlouhodobě nastavené firemní strategii. Všichni uděláme maximum proto, abychom zůstali na špičce mezi zaměstnavateli nejen v rámci kladenského regionu a budeme nadále vytvářet stabilní pracovní prostředí, ve kterém se naši kolegové a kolegyně budou cítit dobře, bezpečně a respektováni,“ uvedla Horáková ke svému jmenování šéfka Lego továrny v Kladně.

Kladenská továrna je jedním z pěti výrobních závodů Lego Group na světě a zaměstnává přibližně 3 500 kmenových zaměstnanců. V rámci výrobního řetězce je na prvním místě co do počtu vyrobených stavebnic.

video

Adriana Jahňáková: Jak se připravit na krizi? Chce to odolnost

Vše co děláte, o vás něco vypovídá. Osobní brand tvoříte i na základě toho, jestli přijdete brzy, pozdě nebo vůbec, míní Adriana Jahňáková, CEO společnosti Lego pro ČR a SR. „Čím silnější osobní značku člověk má, tím jistěji se může cítit i v případě krize na pracovním trhu," dodala. Adriana byla první hostkou nové videosérie Newstreamu. Pořad jsme nazvali Značka: Osobně. Katarína Krajčovičová si do něj zve vlivné osobnosti se zajímavou profesní cestou.

Přečíst článek

video

Nákup lega může být hravý zážitek i pro dospělé, ocenili inspektoři soutěže Visa Czech Top Shop

Letošní, již třetí, ročník soutěže Visa Czech Top Shop otevřel svou lednovou výhrou LEGO® Store na pražském Chodově. U prodejny inspektoři soutěže ocenili, že není jen obyčejným místem, kde se prodává stavebnice, ale rájem pro milovníky těchto barevných kostiček. Prodejna bodovala nejen díky unikátnímu konceptu, ale také díky užití digitálních technologií, výbornému personálu nebo lokálním referencím na českou kulturu. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek

video

Krize je impulzem k férovější společnosti, shodli se účastníci konference za rovné příležitosti

Sdílení, podpora a motivace. V tomto duchu se nesla třídenní konference Equal Pay Day 2022, která se letos konala již po třinácté.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme