Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Nákup lega může být hravý zážitek i pro dospělé, ocenili inspektoři soutěže Visa Czech Top Shop

 nst
nst

Letošní, již třetí, ročník soutěže Visa Czech Top Shop otevřel svou lednovou výhrou LEGO® Store na pražském Chodově. U prodejny inspektoři soutěže ocenili, že není jen obyčejným místem, kde se prodává stavebnice, ale rájem pro milovníky těchto barevných kostiček. Prodejna bodovala nejen díky unikátnímu konceptu, ale také díky užití digitálních technologií, výbornému personálu nebo lokálním referencím na českou kulturu. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Reklama

„LEGO® Store totiž není pouze prodejnou stavebnic. Zákazník si při návštěvě může postavit vlastní výtvor nebo si na speciální obrazovce prohlédnout hotový model i s jeho příběhem, k jeho zobrazení stačí jen naskenovat QR kód z obalu, ” dodává Markéta Němcová, manažerka soutěže VCTS pro ČR. 

Zážitkem je pro nakupující i samotný design prodejny. „Součástí pražské prodejny je například velký 3D model s mozaikou inspirovaný českou historií – zákazníci si zde mohou užít pohled na rytíře na koni, dále i vyobrazení Václavského náměstí a dalších významných českých památek,“ popisuje ředitelka komunikace společnosti LEGO Andrea Faflíková.  

Podívejte se na fotografie z předávání ocenění:

Historická pouť mezi kostičkami

Že první český LEGO® Store svým konceptem dokáže upoutat pozornost nejenom zákazníků, ale i našich inspektorů, potvrdil i Josef Kunčar, který je ve společnosti Visa, titulárního partnera soutěže, zodpovědný za vztahy s obchodníky. Připomněl, že inspektoři se každý měsíc při hodnocení nominovaných prodejen zaměřují na několik oblastí. Hodnotí mimo jiné design exteriéru a interiéru, navigaci v prostoru, přístup personálu a samozřejmě také podporu moderních způsobů placení. 

Předávání se zhostila Kateřina Pauzarová ze společnoati Visa a Tereza Zavadilová, šéfredaktorka ekonomického portálu Newstream. Ocenění si vedení prodejny spolu se zaměstnanci převzalo mezi kostičkami přímo na prodejní ploše.

Únorovým vítězem soutěže Visa Czech Top Shop je prodejna Lidl v Praze Na Příkopě. Její součástí je i trezor z dob, kdy v místě sídlila ČSOB.
video

Únorovým vítězem v soutěži Visa Czech Top Shop je prodejna s trezorem

Únorovým vítězem soutěže Visa Czech Top Shop se stala prodejna Lidl v centru Prahy v ulici Na Příkopě. Druhý skončil obchod Bioday v pražských Arkádách. A konečně třetí místo patří prodejně Globus Fresh v Petržílkově ulici v pražských Stodůlkách.

Přečíst článek

„Jsme rádi, že jsme ocenění Visa Czech Top Shop za měsíc leden získali a postoupili tak do celoročního finále. Věříme, že návštěvníci náš prozákaznický přístup i výjimečné vybavení prodejny také oceňují, a prodejnu tak čeká ještě mnoho milých návštěvníků,“ říká Andrea Faflíková. 

Ocenění Visa Czech Top Shop, alá Michelinské hodnocení zákaznického zážitku, je od roku 2021 udělováno kamenným prodejnám po celém Česku. Vítězové jsou vybíráni každý měsíc, z výběru dvanácti nejlepších prodejen za daný ročník zvolí absolutního vítěze odborná porota. 

Guru českého franšízingu: Bez podnikavých lidí se obor nemůže rozvíjet

Jak vypadaly tři desetiletí franšízingu v Česku? Jde o vhodný model podnikání i do současné krize? Jakým směrem se ubírá česká franšízingová scéna a na jaké limity naráží? Tomáš Hájek z portálu mistoprodeje.cz vyzpovídal ambasadora českého franšízingu a zakladatele Českého institutu pro franchising (ČIFRA) Jaroslava Tamchynu.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme