Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde
Vše o: Prezidentské volby 2023

Favoritem sázkovek je Pavel s extrémně nízkým kurzem. Asi jako když Sparta hraje s Horní Dolní

Prezidentský kandidát Petr Pavel na setkání s občany před druhým kolem prezidentských voleb, 20. ledna 2023 v Brně.
ČTK
 ČTK

Rozdíl v sázkových kurzech mezi prezidentskými kandidáty znovu vzrostl. Bývalý vysoký představitel armády Petr Pavel má dnes na vítězství kurz 1,04:1, předseda hnutí ANO Andrej Babiš u bookmakerů dál oslabil a na jeho případnou výhru se nabízí kurz 12:1. Vyplývá to z informací tuzemských sázkových kanceláří na webech..

Reklama

Pavlův kurz v minulých dvou dnech po posledních veřejných vystoupeních a několika debatách kandidátů lehce zpevnil a z úterních 1,05:1 se dostal na 1,04:1. Naopak Babišův další tři body ztratil, v úterý byl 9:1 a dnes ráno se dostal na 11,5:1 či 12:1.

Koláž diskutovaných témat protichůdných kandidátů generála Petra Pavla a Andreje Babiše v předvolební kampani před druhým kolem voleb na prezidenta České republiky v Praze dne 19. ledna 2023.

DRUHÉ KOLO ON-LINE: Andrej Babiš uznal svou prohru a vyzval své příznivce, aby ji akceptovali

Finále třetí přímé volby prezidenta ČR je tady. Hlasování o tom, zda bude novým prezidentem generál Petr Pavel, nebo expremiér Andrej Babiš (ANO), začalo dnes v 08:00. Budoucí hlavu státu mohou jako první vybírat z auta lidé v izolaci kvůli koronaviru, pokud přijedou na stanoviště, jichž je pět v Praze a po jednom v každém z okresů. Takzvaná drive-in stanoviště budou otevřena do 17:00. Sledujte níže on-line přenos ke druhému kolu, který potrvá až do neděle.

Přečíst článek

"Náskok Petra Pavla je výrazný a dá se porovnat ve fotbalové terminologii s tím, když Slavia Praha v první lize vede v 86. minutě zápasu 2:0. Přijímáme samozřejmě sázky i na výhru pana Andreje Babiše, jeho fanoušci stále věří, že situaci může ještě otočit," řekl Pavol Boško, hlavní bookmaker a specialisty na politické sázky u Tipsportu.

Rekordní prezidentské sázky

Sázky v letošní prezidentské volbě jsou podle bookmakerů rekordní a u tuzemských kanceláří výrazně překonají rekord z roku 2018, kdy lidé vsadili asi 285 milionů korun.

Babišův marketingový „guru Mára” Prchal dostal kvůli neetické kampani vyhazov z profesního sdružení ADC

Sdružení reklamních profesionálů Art Directors Club Czech Republic (ADC) vyloučilo ze svých řad Marka Prchala, který pracuje pro předsedu ANO a kandidáta na prezidenta Andreje Babiše. Jeho kampaň před nadcházejícím druhým kolem prezidentských voleb považuje sdružení za neetickou. Uvedlo to na svém webu. Je to první vyloučení člena za 30 let fungování ADC.

Přečíst článek

Jako první ve druhém kole, které rozhodne o budoucí hlavě státu a nástupci Miloše Zemana, vybírali svého kandidáta ve středu z auta lidé v izolaci kvůli koronaviru. Hlavní část druhého kola se uskuteční v pátek od 14:00 do 22:00 a v sobotu od 8:00 hodin do 14:00.

Vše o volbě českého prezidenta čtěte zde

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme