Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

UniCredit: S inflací vám může pomoci i banka

nákup
iStock
 Zlaťák

Inflace trápí Čechy už několik měsíců. Dramaticky navýšila ceny potravin i energií, především ale snižuje hodnotu peněz, které lidé drží na účtech. V nekončícím boji proti inflaci může pomoct i banka – UniCredit Bank pro své zákazníky nabízí řadu služeb, díky kterým mohou ochránit své peníze.

Reklama

Velice žádaným produktem se podle mluvčího Petra Plocka stal běžný účet s vysokým zúročením. Noví klienti, kteří si založí běžný účet se spořením ve variantě START, OPEN či TOP do 31. 03. 2023, získají úročení 6 % na částky do 500 000 Kč. Tento bonus ale platí jen do 30. 6. 2023. Banka dává novým klientům bonus v podobě 3% cashbacku ze všech plateb kartou a pro klienty OPEN či TOP také balíček produktů od Procter and Gamble v hodnotě 2 500 Kč.

"V situaci, kdy lidem leží peníze „v šuplíku“, se rozhodně vyplatí investice pro snížení dopadu inflace. Tyto transakce můžete učinit přímo v rámci UniCredit Bank, se správnou volbou vám pomohou naši vyškolení bankéři – jednou z možností může být šestiměsíční termínovaný vklad kombinovaný s jednorázovou investicí do fondů DUET PLUS.," říká Plocek.  Tato nabídka má garantovanou výnosnost 9 procent ročně.

V době inflace se mohou vyplatit i půjčky. "Bankéři vám taktéž dokážou navrhnout personalizovanou půjčku se skvělou úrokovou sazbou. V době inflace má půjčka větší smysl než kdy jindy, jelikož inflace z půjčky „odkrajuje“," říká mluvčí. Banka proto nabízí marketingové akce k půjčkám. 

Dalším pomocníkem mohou být i slevové programy určené pro všechny klienty UniCredit Bank. Program U-šetřete obsahuje řadu slevových akcí u více než 150 partnerů, mezi které patří obchodní řetězce, módní značky či knihkupectví.

Zlaté slitky

Zlato je nejníž za dva roky. Tlak na pokles ještě zesílí

Cena zlata ve čtvrtek odpoledne prolomila hranici 1 665 dolarů za trojskou unci, což je nejnižší hodnota za více než dva roky. Na podobných hodnotách se totiž zlato obchodovalo naposledy koncem dubna 2020. Důvodem jsou nejnovější data z americké ekonomiky, především úterní čísla o srpnové inflaci, která překonala očekávání analytiků.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Aktuální sazby zářijových spořicích účtů. Víme, kde vám dají nejlepší sazbu

Přečíst článek
Jak letos ochránit své peníze před inflací? Koupit garáž – vynáší 26 procent ročně a nájemné k tomu

Jak letos ochránit své peníze před inflací? Koupit garáž – vynáší 26 procent ročně a nájemné k tomu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme