Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Módní pánské košile – zjistěte, jak se obléct nejen na obchodní jednání

Jaké jsou v módě košile nejen pro pro pracovní jednání?
Newstream / komerční sdělení
Komerční spolupráce

Pánské košile jsou oblíbenou součástí všech formálních i méně formálních outfitů. Přečtěte si pár tipů, jak tolik módní a stylové košile zkombinovat, abyste hravě vytvořili outfit hodný pracovní schůzky, návštěvy divadla nebo večeře ve dvou.

Reklama

Jak nosit košile?

Košile je častou součástí společenských i méně společenských outfitů. Padnoucí a dobře zvolená košile je tak oblíbeným kouskem v šatníku snad každého muže. K tomu, abyste z košile a kalhot vytvořili ideální model, stačí jen vědět, jak košili nosit. I nošení pánských košil má totiž svá pravidla.

Delphine Arnault bude šéfovat Dioru

Nejbohatší muž na světě a šéf módního impéria LVMH jmenoval svou dceru šéfkou Dioru

Král luxusu Bernard Arnault upevňuje ve svém módním impériu rodinný vliv. Svou dceru Delphine Arnaultovou jmenoval šéfkou značky Christian Dior, která je součástí koncernu LVMH. Arnault minulý měsíc vystřídal Elona Muska v čele žebříčku nejbohatších lidí planety.

Přečíst článek

Pojďme si je tedy přiblížit, aby se vám nepřihodilo žádné módní faux pas. V první řadě je dobré vědět, kam v košili vyrazíte. Pokud vás zrovna nečeká žádná událost, která by si přímo vyžadovala oblek a postačí vám tedy jen košile a džíny nebo třeba plátěné kalhoty, možná přemýšlíte nad tím, jak s košilí naložit.

Patří výhradně do kalhot, nebo je možné nosit ji i přes kalhoty? Odpověď je jednoduchá – pokud není zapotřebí vyrazit čistě formálně, košili přes kalhoty klidně nosit můžete. Důležité je ale vědět, že košile musí být ve spodní části střižená do písmena U.

řetězec Zara

Pod novým vedením dědičky firmy zvýšil majitel Zary ceny výrobků, a tím i zisk

Společnost Inditex, která je mimo jiné majitelem obchodů s módou Zara, zvýšila v prvních devíti měsících fiskálního roku čistý zisk o 24 procent na 3,1 miliardy eur (75,3 miliardy korun). Pomohlo jí zvýšení cen zboží. Společnost vede prvním rokem dcera spoluzakladatele a majitele Marta Ortegová.

Přečíst článek

Jako neformální košile se také obvykle jeví ta s výraznými barvami nebo vzory. Vhodné není ani kombinování společenských kalhot s nezastrkanou košilí. V případě, že je na místě obléct kalhoty společenské nebo přímo oblek, košili vždy zastrkejte a volte spíše jednobarevnou.

Na některá obchodní jednání se tak dost možná obléknete jinak než na večeři – některé pracovní příležitosti si ale přímo oblek nežádají, a tak je často možné vyrazit ve stylovém casual outfitu. Množství formálních i neformálních pánských módních košil najdete na webu https://modivo.cz/c/panske/obleceni/kosile, kde si na své přijde každý.

Estée Lauder, parfém

Megafúze na módním trhu. Estée Lauder kupuje značku Tom Ford

Americká kosmetická společnost Estée Lauder kupuje módní značku Tom Ford za 2,8 miliardy dolarů (65,6 miliardy korun). Je to její dosud největší akvizice. Estée Lauder to uvedla ve svém sdělení, a potvrdila tak dřívější zprávu deníku The Wall Street Journal (WSJ).

Přečíst článek

Nezapomeňte, že důležitým bodem při výběru košile je jejich velikost. Pozornost před koupí košile tak upřete nejen na její design, ale i padnoucí střih a vhodnou velikost. Příliš malá, ani příliš velká košile totiž nikdy nesplní svůj účel. 

S čím košili sladit?

Zejména neformální outfity složené z pánské košile a chino kalhot budou vypadat skvěle v kombinaci s koženkovou nebo koženou bundou. Klasickou černou či hnědou bundou rázem oživíte zdánlivě obyčejný outfit. Bohatý výběr takových bund, ať už těch úplně jednoduchých, nebo těch zdobených kožešinou, najdete na stránkách https://modivo.cz/c/panske/obleceni/bundy/kozene-bundy.

Španělský miliardář Amancio Ortega

Ortegovo módní impérium skomírá. Vydělat chce na investicích do realit a energetiky

Investiční společnost Pontegadea španělského dolarového miliardáře Amancia Ortegy posílila investice do realit a energetických podniků. Činí tak v čase, kdy se Ortegovu oděvnímu impériu Inditex, pod které spadá například módní řetězec Zara, přestává dařit. Akcie podniku za posledních pět let ztratily téměř pětinu své hodnoty, píše agentura Bloomberg.

Přečíst článek

Pokud nejsou součástí vašeho pracovního oblečení společenské kalhoty, ale sázíte raději na džíny nebo plátěné kalhoty, přečtěte si článek 7 tipů, jak najít dokonalý střih pánských džínů a inspirujte se při výběru těch pravých pro vás.

Celkový dojem tak může dotáhnout třeba vhodně zvolená kožená kabelka nebo taška na notebook. Ta vám při výběru vhodného materiálu může vydržet po dlouhá léta, kdy vám bude den co den sloužit a navíc pozvedne jakýkoliv z outfitů. K neformálním kouskům pak stačí doplnit casual boty ve vhodné barvě a padnoucí velikosti a pohodlný a stylový outfit je na světě!

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme