Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Microsoft nechá zaměstnance na home office, návrat do kanceláří odložil na neurčito

Microsoft, ilustrační foto
Pixabay

Microsoft zrušil kvůli šíření varianty delta datum návratu do kanceláří ve Spojených státech. Stejný krok udělali v posledních dvou měsících i giganti jako Apple, Google a Facebook.

Reklama

Původně měla společnost v plánu otevřít své ústředí v Redmontu a další americké pobočky 4. října. Místo toho každou z nich znovu otevře podle toho, zda splňuje soubor firemních kritérií a místních zdravotních opatření. Softwarový gigant také uvedl, že na přípravu před návratem do kanceláří poskytne zaměstnancům 30denní přechodné období.

Hotel Four Seasons v Praze

Gates ovládne řetězec hotelů Four Seasons. Koupí část podílu saúdského prince

Investiční firma zakladatele Microsoftu Billa Gatese převezme kontrolní většinu v kanadském řetězci luxusních hotelů Four Seasons.

Přečíst článek

„Vzhledem k nejistotě ohledně covidu-19 jsme se rozhodli nové datum úplného znovuotevření našich pracovišť v USA neodhadovat. Místo toho je otevřeme, jakmile to bude bezpečné z hlediska veřejného zdraví,“ napsala společnost na blogu.

Na konci srpna oznámila odložení návratu do kanceláří nejméně do ledna společnost Apple. Před ní oddálily návrat do kanceláří až na rok 2022 společnosti Facebook a Google. Mezi další firmy, které kvůli šíření mutace koronaviru delta posunuly datum návratu do kanceláří, patří například společnosti Lyft nebo Amazon.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme