Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

PPF Telecom zvýšila provozní zisk. Lidé chtějí kvalitní připojení

Sídlo PPF
ČTK

Skupina PPF Telecom Group, která sdružuje telekomunikační aktivity PPF, zvýšila v pololetí provozní zisk EBITDA o osm procent na 759 milionů eur (19,4 miliardy korun). Konsolidované výnosy stouply o 4,4 procenta na 1,6 miliardy eur (41 miliard korun).

Reklama

Na konci června měla skupina 18,4 milionu mobilních zákazníků, což je meziročně o 2,1 procenta více. „Stabilní růst výnosů v celé PPF Telecom Group je dán především pokračující silnou poptávkou po kvalitním připojení. S uspokojením také pozorujeme příznivé dopady našeho provozního modelu infrastruktury oddělené od maloobchodu na obě části skupiny. Odrážejí se ve stabilním růstu provozního zisku,” uvedl generální ředitel PPF Telecom Group i celé PPF Ladislav Bartoníček.

Petr Kellner

Viliam Buchert: Kam se vydá PPF bez Kellnera? Zatím nevíme

Skupina PPF neprožívá nejlepší časy. Její zakladatel a někdejší většinový majitel Petr Kellner v březnu tragicky zahynul a PPF se podle nové výroční zprávy loni poprvé v historii propadla do ztráty. Jakým směrem se teď vydá?

Přečíst článek

Modernizace technologií

Infrastrukturní část skupiny CETIN Group zahájila výstavbu 5G sítí a modernizaci mobilních technologií konzistentně a nákladově efektivním způsobem ve všech zemích, ve kterých působí.Podíl kapitálových investic k výnosům klesl o čtyři procentní body na 12 procent.

PPF Telecom Group je telekomunikační divize investiční skupiny PPF. Zahrnuje mobilní operátory O2 Slovensko, Telenor v Černé Hoře, Bulharsku, Maďarsku a Srbsku, integrovaného operátora O2 v Česku a infrastrukturní společnosti CETIN v Bulharsku, Česku, Maďarsku a Srbsku. V červenci se objevila zpráva, že PPF jedná o prodeji mobilního operátora Telenor Montenegro maďarské technologické firmě 4iG.

Pizza Nuova.

Pražská Pizza Nuova je v padesátce nejlepších pizzerií v Evropě

Internetový gastronomický průvodce 50 Top Pizza zveřejnil žebříček nejlepších pizzerií mimo Itálii. Do výběru se dostala i pražská Pizza Nuova patřící do sítě Ambiente.

Přečíst článek

PPF sídlo

PPF se poprvé propadla do ztráty skoro 300 milionů eur

Nový CEO skupiny PPF Ladislav Bartoníček vyhlašuje start PPF 3.0. "Cílem zůstává, abychom stále dokázali vymýšlet nové věci, nové přístupy, abychom přemýšleli, co jde udělat jinak, lépe. Abychom dál investovali do lepší budoucnosti."

Přečíst článek

>>>>>> Zajímají vás zprávy z firem? Čtěte naši rubriku. <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme