Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Pražská Pizza Nuova je v padesátce nejlepších pizzerií v Evropě

Pizza Nuova.
Se svolením Pizza Nuova
Petra Jansová

Internetový gastronomický průvodce 50 Top Pizza zveřejnil žebříček nejlepších pizzerií mimo Itálii. Do výběru se dostala i pražská Pizza Nuova patřící do sítě Ambiente.

Reklama

Vaší pozornosti by neuměla uniknout především pizza margherita, kterou pizzerie nabízí v mnoha variantách, vždy ale připravenou z těch nejkvalitnějších surovin, popisují podnik kurátoři žebříčku.

Ten vzniká pravidelně každý rok a je výsledkem spolupráce desítek „inspektorů“ objíždějících pizzerie rozmístěné napříč celou Evropou. Kromě kvality pizzy, surovin a ingrediencí, z nichž je vyrobena, posuzují i úroveň servisu. V Praze kromě jiného zaujal i nápojový lístek, a to nejenom díky širokému výběru piva. Stejně jako celodenní menu, obzvlážť pak to snídaňové.

V Pizza Nuova se pizza připravuje výhradně v peci na dřevěné uhlí a je certifikovaná společností Associazione Verace Pizza Napoletana. V žebříčku se pražský podnik objevil už loni. „Samozřejmě máme velkou radost,” dodává marketingová ředitelka sítě Ambiente Šárka Hamanová. 

Na nejlepší pizzu do Paříže

Jako nejlepší pizzerii za hranicemi Itálie označil žebříček pařížský podnik Peppe Pizzeria, který se nachází v blízkosti bulváru Champs-Élysées. „Zdejší těsto je lehké jako pírko. Nad všemi ostatnímu v menu vyniká pizza Calzone Paris/Napolu s lanýži. Skvělé jsou i saláty a dezerty,“ píše se v žebříčku. 

Druhé místo obsadil vídeňský podnik Via Toledo Enopizzeria a na třetím místě skončila madridská pizerrie Fratelli Figurato.

Nejdražší hamburger na světě.

Není největší, ale je nejdražší. Burger Golden Boy stojí 130 tisíc korun

Nejdražší hamburger na světě vyjde na téměř 130 tisíc korun. Nechybí v něm japonské hovězí, pravý kaviár ani lanýže.

Přečíst článek

Český Krumlov 2021 turistika

Fotoreportáž: Krumlov vítá turisty. Asiaté však zatím nikde

Tradičně patří k nejnavštěvovanějším místům České republiky. Loni však kvůli pandemii Český Krumlov zaznamenal výrazný úbytek turistů, především těch z Asie, kteří tam patří k nejčastějším návštěvníkům. Jak to bude letos?

Přečíst článek

 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Pizza má certifikát společnosti Associazione Verace Pizza Napoletana.

Nejlepší pizzu v Česku pečou v Praze na náměstí Republiky. Má křupavé okraje a je šťavnatá

Přečíst článek
Takhle se vaří v jídelně v Dlouhé ulici

Kam na oběd levnější než v jídelně poslanců? Na tácek do Dlouhé ulice

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme