Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Letadla Aeroflotu nesmí do Evropy. Rušíme veškeré spoje, zaragovaly aerolinky

Letadlo Aeroflotu
Alex Beltyukov
 ČTK

Evropská unie v noci na pondělí uzavřela vzdušný prostor pro všechna ruská letadla včetně soukromých letounů tamních miliardářů.

Reklama

Ruské aerolinky Aeroflot oznámily, že od pondělí až do odvolání ruší veškeré své lety do Evropy. Jde o zřejmou reakci na rozhodnutí EU, která krátce předtím ohlásila, že kvůli ruské invazi na Ukrajinu uzavře vzdušný prostor pro všechny ruské stroje.

Zákaz provozu pro ruské aerolinky a uzavírání vzdušných prostorů hlásí jednotlivé evropské země už od čtvrtečního napadení Ukrajiny Ruskem. Mezi prvními zakázalo ruským letadlům vstup do vzdušného prostoru i Česko, přidaly se například Rakousko, Německo, Francie, Itálie, Španělsko, severské země, Severní Makedonie, země Beneluxu či Kanada.

Evropská unie v neděli večer ohlásila, že celý unijní vzdušný prostor se uzavře pro všechna ruská letadla včetně soukromých letounů ruských oligarchů. Letecké spojení mezi Evropou a Ruskem tak už prakticky není možné.

Zlato a bitcoin, ilustrační foto

Válka pomáhá zlatu. Bitcoin se neukázal jako bezpečné útočiště, zatím

Válečný konflikt na Ukrajině ukázal, co investoři v turbulentních dobách považují za bezpečný přístav. Zlato jím je, bitcoin nikoliv.

Přečíst článek

Druhý nejbohatší Rus, Alexej Mordašov, jenž se momentálně plaví na jachtě Nord za 11 miliard korun kolem Seychel

Kladivo na ruské miliardáře. Speciální účetní týmy mají odhalit a zabavit jejich majetek na Západě

Západ půjde po majetku ruských oligarchů. Sestaví zvláštní úderné týmy finančních specialistů, kteří se budou snažit zabavit jachty a paláce superboháčů, Putinových spojenců.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Trosky kdysi největšího dopravního letadla na světě Antonov An-225 Mrija na ukrajinském letišti Hostomel. Zničila ho ruská armáda hned po začátku invaze na Ukrajinu.

FOTOGALERIE: Ukrajina opravuje zničený obří letoun Mrija. Nutnost, symbol, nebo pošetilost? ptají se kritici

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme