Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Kam v Praze na Valentýna? The Monkey Bar je skvělá volba

Kam v Praze na Valentýna? The Monkey Bar je skvělá volba
The Monkey Bar, užito se svolením
Komerční spolupráce

Jak letos oslavit Valentýna? Co takhle uprostřed městské džungle ve vyhlášeném The Monkey Bar Prague? Tento legendární koktejlový bar pro vás přichystal jedinečný valentýnský zážitek plný skvělého jídla, pečlivě sestavených koktejlů a neopakovatelné atmosféry.

The Monkey Bar Prague přichystal na den sv. Valentýna hned dvě akce. JUNGLE ROMANCE a LOVE YOU MORE BRUNCH. Na vyhřívané terase restaurace zakryté spoustou zeleně situované do nitra vnitrobloku vám přitom ani nepřijde, že jste pár stovek metrů od Václavského náměstí. Je to místo, kde se snoubí sofistikovaná gastronomie s uvolněnou atmosférou exotické oázy.

Valentýnská večeře jinak

Večeře na Valentýna je tradice, ale v džungli uprostřed Prahy dobře vědí, že láska prochází žaludkem. Slova často nejsou potřeba, stačí jen podmanivá a opojná kombinace vůní a chutí. Zatímco v pralese čekají na člověka nejrůznější úskalí, nebezpečí a divoká zvěř, zde v první městské džungli se budete moci oddávat atmosféře unikátního večera. Od 18:00 do 22:00 si můžete vychutnat speciální čtyřchodové menu, které vás přenese do světa nečekaných chutí.

Na talíři se objeví nigiri sushi, ceviche z pražmy královské, dokonale připravená hovězí svíčková a jako sladká tečka sýrový krém z mascarpone s citrusy yuzu. K tomu vás doprovodí piáno a precizně namíchané koktejly, které podtrhnou výjimečnost celého večera. Ke stylové večeři si pochopitelně lze objednat i párování s vybranými víny a večer zakončit místním signature koktejlem pro dva.

Valentýnský brunch 

Láska nepředstavuje pouze číslo dva. To dokazuje zážitková akce LOVE YOU MORE BRUNCH ideální pro setkání s rodinou, přáteli či známými. Neodehrává se sice za romantického svitu svíček, ale jak už to při brunch menu bývá, můžete si krásně přispat a pak si dokonale vychutnat all you can eat ala carte menu a neomezené brunch koktejly až do pozdního odpoledne.

Na co se lze těšit? V pátek i v sobotu se bude servírovat například divoký losos, chobotnicový salát, dokonale připravený flank steak či s láskou namíchané nadčasové drinky – ať už to jsou Bellini, Japanese Winter Punch, Mimosa či bublinky italského prosecca.

Pro obě akce se doporučuje udělat si dopředu online rezervaci.

The Monkey Bar

Brunch s živou hudbou: The Monkey Bar

V dalším dílu brunchového seriálu se vydáváme do Monkey Baru v hotelu Falkensteiner na tamní Jungle Brunch.

Přečíst článek

ZIMNÍ NEWSTREAM CLUB PRÁVĚ VYCHÁZÍ

Myslet na budoucnost. To je hlavní téma zimního vydání magazínu Newstream CLUB. Hvězdou magazínu je Rony Plesl, který v rozhovoru poodkrývá velké plány pro další roky, které chce strávit v novém ateliéru za Prahou. Dále si můžete přečíst rozhovor s miliardářem a investorem Michalem Zahradníčkem, který před rokem otevřel fond Life BioCEEd a hledá skryté poklady ve vědeckých laboratořích.

Se svými vizemi budoucnosti se podělí i další výrazné figury českého veřejného dění včetně technologického evangelisty Petra Máry nebo ekonoma a filozofaTomáše Sedláčka

O zachování hodnot, tradic a budování odkazu hovoří Štěpán Laichter, který opravuje rodový dům na pražských Vinohradech od architekta Kotěry.

Čeští a slovenští dolaroví milionáři prožívají dobré časy. A to nikoli jen kvůli úspěchům v podnikání, ale také díky situaci na trzích, ukazuje nejnovější vydání Wealth Reportu, který ve spolupráci s agenturou Perfect Crowd připravila J&T Banka. Výnosy z akcií se vůbec poprvé staly hlavním zdrojem příjmů, když překonaly i výnosy z podnikání. A co je neméně podstatné: většina respondentů očekává, že dobře bude i nadále, třeba kvůli investicím do private equity. Kam dále tuzemští milionáři investují? I to zjistíte v novém vydání magazínu Newstream CLUB.

Desáté vydání čtvrtletníku Newstream CLUB je v prodeji na stáncích i v online distribuci Send, kde je možné titul také předplatit. Digitální verzi magazínu lze zakoupit přímo na webu newstream.cz.

Na další číslo magazínu se můžete těšit opět na jaře.

Související

Jakub Vyškovský

Šéf kuchyně The Monkey Baru: Bez žen by v kuchyni nebylo tak čisto, navíc jsou skvělé kuchařky

Přečíst článek
The Monkey Bar

Světové trendy v mixologii překvapí. Vyzkoušet je můžete i v centru Prahy

Přečíst článek
Doporučujeme