Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Brunch s živou hudbou: The Monkey Bar

The Monkey Bar
Zdeněk Pečený, Newstream
Zdeněk Pečený

V dalším dílu brunchového seriálu se vydáváme do Monkey Baru v hotelu Falkensteiner na tamní Jungle Brunch.

Reklama

Populární místo

Hotel Falkensteiner se nachází v samém srdci Prahy na dosah Hlavního nádraží i Václavského náměstí. Od chvíle, kdy procházíme elegantním rohových vchodem, nás obklopují nejen palmy a opice – koneckonců míříme do džungle -, ale hlavně vřelá a přívětivá atmosféra, která nastavuje tón povedenému odpoledni.

Samotný bar poskytuje posezení v zátiší vnitrobloku hotelového dvora na terase, která poskytuje v parném létě příjemný stín, během zimy je naopak vyhřívaná. The Monkey Bar oslaví v květnu dva roky své existence a jméno vzniklo z exkluzivní spolupráce s německým ginem Monkey 47.

K jídlu

Jungle Brunch není ten bufetový typ, ze kterého je potřeba se odkutálet domů a usnout. Nenajdeme tu tedy koncept „sněz, co můžeš“, namísto toho se může vybírat z bohatého a la carte menu. Nechybí tradiční, „snídaňovější“ položky jako jsou Vejce Benedikt na brioškovém chlebu za 240 korun či avokádo toast za 270.

V nabídce nechybějí pokrmy blížící se více obědu či večeři. Za vyzkoušení stojí burger s trhaným telecím a kimchi majonézou či argentinský ribeye steak za 450, respektive 900 korun.

K pití

Všechno to jídlo je potřeba něčím zapít. Za mě by nabídka nápojů mohla být o něco bohatší, hlavně mě mrzí absence většího koktejlového menu. Za 750 korun se nabízí bezedné Bellini či Mimosa. Tyto si lze dát i po skleničce a v případě konzumace čtyř a více to překlopit do bezedné skleničky a pokračovat v hodování. Klasické koktejlové menu bohužel není k dispozici do 16. hodiny. Kromě Bellini či Mimosy je v nabídce ještě pár míchaných nápojů a víno.

Jungle Brunch se pořádá každý víkend v sobotu a v neděli mezi 12.30 a 15.30. Brunch rozhodně stojí za návštěvu díky příjemnému prostředí, atmosféře a živé hudbě.

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Bufet v hotelu Hilton Old Town

Pražské hotely lákají na Velikonoce. Kromě skvělého jídla mají i program pro děti

Přečíst článek
Bufet v hotelu Hilton Old Town

Kam na rodinný brunch? Hotel Hilton Prague Old Town zaujme pestrou nabídkou i dětským koutkem

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme