Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

soutěž - informace o tématu

Rakve pro zvířata, akustické panely nebo designový nábytek. Recyklovaný odpad nachází nová uplatnění

Udržitelná budoucnost se stává stále skloňovanějším tématem. Této problematice se věnovala i soutěž Reborn design. Účastnili se jí studentky a studenti designu a architektury z českých univerzit. Odborná porota udělila ceny za ekodesign ve čtyřech kategoriích. Jejich společným tématem byl design nových výrobků z recyklovaného odpadu.

Přečíst článek

Kancelář roku ovládla Heureka Group či Mercedes-Benz. Trendem jsou menší a kvalitnější prostory

Přečíst článek
Moderní architektura pro Dejvice. Podívejte se, jak má vypadat dostavba Vítězného náměstí

Moderní architektura pro Dejvice. Podívejte se, jak má vypadat dostavba Vítězného náměstí

Přečíst článek
Soutěž Visa Top Shop navázala další cenná partnerství
video

Soutěž Visa Czech Top Shop navazuje silná partnerství

Společnost InstoreConsultingEU, která zaštiťuje unikátní soutěže Visa Czech Top Shop, Visa Slovak Top Shop a Visa Hungarian Top Shop, podepsala memorandum o spolupráci s Asociací českého tradičního obchodu. Zároveň uzavřela partnerskou smlouvu se společnostmi Bank ID a KnowInstore, které díky svému zaměření vnesou do soutěže expertízu především v oblasti digitalizace a nových technologií. Soutěž Visa Top Shop je analogií žebříčku michelinských restaurací. Inspektoři soutěže ikognito navštevují a hodnotí nominované prodejny. 

Přečíst článek
Bikecentrum Radotín

Chceme, aby vztah se zákazníkem trval celý život, říkají ocenění prodejci kol

Jet na rozhovor do úžasné cykloprodejny, jejíž majitelé cyklistikou žijí, lze jenom na kole. Nesmí vadit lehký deštík, ani sedm stupňů nad nulou. A tak jednoho rána náš spolupracovník Tomáš Hájek sedl na bicykl své dcery, protože mu jeho vlastní někdo ukradl, a vyrazil do Ski a Bike Centrum Radotín, které vyhrálo v roce 2022 cenu VISA Czech Top Shop za měsíc duben a stalo se v této soutěži také celkovým vítězem za rok 2022. Jel tam vyzpovídat bikerového srdcaře Lukáše Prince a jeho manželku Kateřinu.

Přečíst článek
Semifinále soutěže Zlatý středník

Zlatý středník uzavřel přihlášky. O ceny za marketing a PR bojuje rekordní počet projektů

Soutěž Zlatý středník se letos setkává s mimořádným zájmem. Přihlásil se do ní rekordní počet projektů i ze Slovenska.

Přečíst článek
Optika Alensa se stala březnovým vítězem v soutěži Visa Czech Top Shop

Optika Alensa v pražské Lazarské boduje v soutěži Visa Czech Top Shop

Kompletní péče o zrak na jednom místě zajistila výhru pro Alensu v měsíci březnu v soutěži Visa Czech Top Shop. Druhé místo v hodnocení inspektorů obsadila prodejna s městskou módou Buzz, třetí skončil ostravský Fajn sekáč. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek
video

Nákup lega může být hravý zážitek i pro dospělé, ocenili inspektoři soutěže Visa Czech Top Shop

Letošní, již třetí, ročník soutěže Visa Czech Top Shop otevřel svou lednovou výhrou LEGO® Store na pražském Chodově. U prodejny inspektoři soutěže ocenili, že není jen obyčejným místem, kde se prodává stavebnice, ale rájem pro milovníky těchto barevných kostiček. Prodejna bodovala nejen díky unikátnímu konceptu, ale také díky užití digitálních technologií, výbornému personálu nebo lokálním referencím na českou kulturu. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek
Southbank - pozemek pro novou výstavbu v Bratislavě. Developer Penta Real Estate.

Penta přivede do Bratislavy další světové architekty. Pro svůj Southbank už má vítěze. Projekt odtajní za měsíc

Vítězem mezinárodní architektonické soutěže, kterou vyhlásila Penta Real Estate pro svůj pozemek Southbank na břehu Dunaje v Bratislavě, se stal norsko-britsko-slovenský tým špičkových architektů. Jejich návrh hodlá developer odtajnit až za měsíc, 31. března. Už teď to ale odborníci hodnotí jako výhru i pro Bratislavu.

Přečíst článek
Vítězové Visa Top Shop 2023

Vítězem Visa Czech Top Shop 2022 se stalo Ski a Bike Centrum Radotín, čtenáři Newstreamu získali ceny

Soutěž Visa Czech Top Shop zná své vítěze za rok 2022. V hlavní kategorii hodnocení zákaznického zážitku se jím stala prodejna a showroom Ski a Bike Centrum Radotín. V kategorii Česko platí kartou zvítězila Kuchyně 4 you a cena čtenářů Newstream.cz zamířila do Mototechny Drive. Soutěž tak úspěšně ukončila svůj druhý ročník. Jejím cílem je hodnotit a oceňovat kamenné prodejny po celém Česku a přispívat tak k motivaci obchodníků pečovat o výjimečný zákaznický zážitek.

Přečíst článek

Soutěž Visa Czech Top Shop 2022 jde do finále. Hlasujte pro svého favorita

Finále třetího ročníku soutěže Visa Czech Top Shop 2022 se blíží. Která z dvanácti prodejen se stane tou „nej“? Podpořte v hlasování svého favorita. Newstream je mediálním partnerem soutěže.

Přečíst článek
Soutěž Mluvčí roku zná finalisty.

Kdo je nejlepší český mluvčí? Známe jména finalistů

Profesní organizace PR Klub zveřejnila shortlist s finalisty oborového ocenění Mluvčí roku 2022. Nejlepší komunikátory v České republice, kteří tak postupují do posledního kola hodnocení, vybrala odborná porota z rekordních 256 nominací. Prestižní ocenění letos získají nejlepší mluvčí veřejného a neziskového sektoru, nejlepší mluvčí soukromého sektoru a PR týmy roku. Vítězové budou vyhlášeni 7. března 2023 během slavnostního večera v pražském hotelu NH Prague City. Newstream je mediálním partnerem akce.

Přečíst článek
Vítězem dvanáctimiliardového tendru na lesnické práce a prodej dřeva je Uniles z koncernu Agrofert.

Vítězem miliardového lesnického tendru je Uniles z koncernu Agrofert

Vítězem dvanáctimiliardového tendru státního podniku Lesy České republiky (LČR) na lesnické práce a prodej dřeva pro léta 2023 až 2027 je těžařská firma Uniles z koncernu Agrofert. Lesy ČR spravují téměř polovinu lesů v zemi.

Přečíst článek
Reklama

News box

Spojené státy odložily dodávku bomb Izraeli, potvrdil ministr obrany Lloyd Austin. Vláda podle něj přehodnocuje vojenskou pomoc kvůli vývoji v Rafáhu.

Číst více
Zástupci členských zemí Evropské unie se v Bruselu shodli, že💸💸💸​​​​​​​ výnosy z ruských aktiv zmrazených v Evropě využijí k nákupu zbraní pro Ukrajinu a na rekonstrukci této země, která se už více než dva roky brání ruské vojenské agresi. Informovalo o tom belgické předsednictví. Číst více
Rakouská 👮👮👮policie ve spolupráci s úřady v dalších zemích zadržela šest lidí podezřelých z rozsáhlého kryptoměnového podvodu. Mezi zadrženými je také 34letý Čech. Informoval o tom spolkový kriminální úřad, který je součástí rakouského ministerstva vnitra. Škoda, kterou skupina způsobila, se podle zprávy odhaduje na šest milionů eur.
Británie investuje téměř 200 milionů liber (5,8 miliardy korun) do výstavby prvního evropského zařízení na výrobu ☢️☢️☢️uranu s vysokým obsahem a nízkým obohacením označovaným HALEU. Toto palivo bude podle vlády potřebné pro příští generaci projektů v jaderné energetice. Informovala o tom  britská vláda.
Úterní hrozba💣💣💣 pumovými útoky na více než 1500 škol na Slovensku se nepotvrdila, vyučování bude ve čtvrtek pokračovat, informovaly slovenské úřady. Po autorovi e-mailové výhrůžky, která se podle dřívějších informací slovenské policie týkala i budov bank a prodejen elektrotechniky, kriminalisté pátrají. Policejní prezidium uvedlo, že šlo spíše o kybernetický útok než o reálnou hrozbu.
Premiér Petr Fiala považuje za nutné postupovat nad rámec migračního paktu a odradit nelegální migranty od toho, aby do Evropy vůbec přicházeli. Česko podle ministerského předsedy patří do skupiny zemí, které chtějí nelegální migraci čelit důrazně. Zástupci států EU dnes potvrdili shodu na konečné podobě balíčku, Česko se zdrželo. Podle expremiéra a předsedy opozičního hnutí ANO Andreje Babiše způsobila podobu balíčku Fialova vláda, Česko mělo hlasovat proti. Kabinet podle Babiše "zradil české občany".

Evropská komise povolila českému holdingu 🍞🍞🍞Agrofert získat kontrolu nad rumunskou společností East Grain, která obchoduje s obilím a olejninami. Transakce se týká především obchodu s obilovinami, olejnatými semeny, krmivy pro zvířata a minerálními hnojivy.

Americká softwarová společnost Microsoft plánuje vybudovat v americkém státě Wisconsin moderní 📊📊📊datové centrum za 3,3 miliardy dolarů. Informoval o tom Bílý dům s tím, že plány Microsoftu dnes při návštěvě Wisconsinu oznámí americký prezident Joe Biden. Datové centrum Microsoftu bude na stejném místě, kde tchajwanský výrobce elektroniky Foxconn plánoval postavit továrnu za deset miliard dolarů.
Německému výrobci luxusních 🚗🚗🚗automobilů BMW v prvním čtvrtletí klesl zisk před zdaněním o 18,9 procenta na 4,16 miliardy eur. Pokles způsobily vyšší náklady související mimo jiné s obměnou důležitého modelu řady 5 a vyšší podíl plně elektrických vozů, které zatím nejsou tak ziskové. 
Tribunál Soudního dvora Evropské unie zrušil verdikt Evropské komise o schválení státní pomoci německé✈️✈️✈️ letecké společnosti Condor. Ta pomoc získala po úpadku své mateřské firmy Thomas Cook. Soudci druhého nejvyššího soudu EU podle dnešního sdělení rozhodli, že EK měla před schválením zahájit oficiální vyšetřovací řízení. Proti rozhodnutí je možné se odvolat.
Reklama
Reklama
Doporučujeme