Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank zvyšuje sazbu na svém spořicím účtu na 6,30 procenta

Výkon ekonomiky ve druhém čtvrtletí byl vyšší, než očekávala ČNB
iStock
 nst
nst

Česká národní banka podruhé snížila sazby, takže úroky na spořicích účtech budou obecně klesat. Přesto tuzemská Trinity Bank spořicí sazby zvýšila, a to na svých historicky rekordních 6,30 procenta.

Reklama

Trinity Bank pokračuje ve zvyšování sazeb na svém spořicím účtu. Klienti mohou nyní získat sazbu v historicky rekordní výši 6,30 procenta, která je opět nejvyšší na trhu. Novou sazbu získají automaticky všichni klienti Trinity Bank, kteří využívají spořicí Skvělý účet se sazbou 6,28 procenta. Rekordní sazbu 6,30 procenta získají také všichni klienti Trinity Bank, kteří si založí nový spořicí účet a vloží na něj nové finanční prostředky. Sazba 6,30 procenta. platí do výše vkladu 250 tisíc korun. Trinity Bank navyšuje úrokovou sazbu také v pásmu nad 250 tisíc korun, a to z 5,68 procenta na 5,69 procenta.  

„Navzdory rozhodnutí České národní banky snížit základní úrokovou sazbu, Trinity Bank úrokové sazby zvyšuje a potvrzuje svoji dlouhodobou filozofii nabízet klientům nadstandardní zhodnocení jejich úspor. Náš přístup klienti oceňují. Zájem o naše spořicí účty se stále zvyšuje, roste nám jak počet klientů, tak také objem vkladů,” říká zakladatel a předseda dozorčí rady Trinity Bank Radomír Lapčík.  

Trinity Bank uzavřela smlouvu s Visou, již letos budou exkluzivní karty

Trinity Bank během letošního roku vstoupí na trh platebních karet. Za tímto účelem uzavřela exkluzivní partnerství s jednou z největších globálních platebních sítí, společností Visa.

Přečíst článek

Sazba 6,30 procenta u produktu Skvělý účet je platná jak pro účty zřízené osobně na pobočkách Trinity Bank, tak i pro účty, které jsou klienty založeny na webových stránkách banky. Také vklady nad 250 tisíc korun jsou nově úročeny vyšší sazbou, a to 5,69 procenta. 

Poznámka redakce: Radomír Lapčík je investorem vydavatele zpravodajského serveru newstream.cz a magazínu Newstream CLUB. 

Úroky u „spořáků“ už nenápadně klesají. Větší změny v úročení vkladů chystají banky v březnu

České bankovní domy začaly se snižováním úročení u spořicích účtů od druhé poloviny ledna a docela nenápadně. Sazby tiše tu a tam klesají o desetinky a v cenících probíhají hry s nastavením základních a bonusových sazeb. Kdo si chce být jistý, jakou sazbu dostane, musí čas od času nahlédnout do sazebníků bank nebo sledovat aktualizaci ve svém mobilním bankovnictví. Poklesy se obvykle příliš hlasitě neoznamují. Stále tu je ale možnost získat úročení úspor začínající šestkou.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Aktuální sazby zářijových spořicích účtů. Víme, kde vám dají nejlepší sazbu

Přečíst článek
Čas extrémně levných hypoték je pryč. Expertka radí, jak i nyní usmlouvat výhodný úvěr na bydlení

Čas extrémně levných hypoték je pryč. Expertka radí, jak i nyní usmlouvat výhodný úvěr na bydlení

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme