Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank garantuje úrok 5,68 procenta u vkladů do půl milionu

Radomír Lapčík, zakladatel a člen představenstva Trinity Bank a holdingu SAB Finance
ČTK
 nst
nst

Trinity Bank přichází s garancí úrokové sazby 5,68 procenta do konce prosince 2023. Tato nabídka platí od dnešního dne (22. 3. 2023) pro všechny nové vklady na nově založené účty až do výše 500 tisíc korun.

Reklama

„Spořící účty jsou dlouhodobě oblíbeným způsobem zhodnocení těch úspor, které klienti nechtějí investovat na delší dobu, ale chtějí je mít kdykoliv k dispozici k pokrytí svých pravidelných, ale také nečekaných finančních potřeb. Je to prakticky finanční rezerva, kterou by měl mít každý z nás. Peníze uložené na těchto účtech jsou aktuálně tou nejbezpečnější formou zhodnocení této finanční rezervy, která brání vysoké ztrátě jejich hodnoty,” uvedla Martina Mislerová, ředitelka osobního a privátního bankovnictví Trinity Bank.

Její slova potvrdil i nejnovější průzkum investičního chování Čechů, který realizovala Asociace pro kapitálový trh ČR na vzorku více jak jednoho tisíce lidí. Z něho jasně vyplynulo, že spořicí účty jsou nejpreferovanější formou zhodnocení peněz. 

Spořicí účet s garantovanou sazbou 5,68 procenta ročně si mohou zájemci založit osobně na všech pobočkách Trinity Bank, či prostřednictvím webových stránek banky.

Trinity Bank je česká banka s 25letou historií. Zaměřuje se na privátní a korporátní bankovnictví. Soukromým osobám poskytuje zejména vkladové produkty s nadstandardním zhodnocením. Se svým spořicím účtem Výhoda+ Dobrý klient zvítězila v prestižní soutěži „Finparáda.cz - Finanční produkt roku 2022“. U podnikatelů a firem se specializuje na úvěrové produkty.

Trinity Bank zaznamenala v roce 2022 nejlepší hospodářské výsledky ve své historii. Podle zatím neauditovaných výsledků vydělala jednu miliardu korun před zdaněním, což je oproti roku 2021 nárůst o 400 procent. Během roku narostl počet klientů na dvojnásobek, v prosinci jich bylo 100 tisíc.

Spolumajitel Trinity Bank Radomír Lapčík je zároveň investorem internetového deníku newstream.cz - pozn. red. 

Radomír Lapčík, zakladatel a člen představenstva Trinity Bank a holdingu SAB Finance

Česká Trinity Bank zpětinásobila zisk

Růst úroků bance pomohl k rekordnímu zisku: meziročně vydělala o 400 procent více.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Sazbu začínající šestkou má u spořicího účtu už jen trojice bank. Bez složitých podmínek to jsou jen dvě

Přečíst článek
Mobilní bankovnictví, ilustrační foto

Trinity Bank zvýšila úrok u spořicího účtu. Mezi tuzemskými bankami je výjimkou

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme