Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Potvrzeno: Disney+ bude v Česku již v létě. Datum ale zatím tají

Disney
Anthony Quintano / Creative Commons / CC BY 2.0
Stanislav Šulc

Očekávaná streamovací služba nabídne tisíce pořadů včetně populárních filmů a seriálů ze světů Hvězdných válek a komiksovek Marvel, potvrdila The Walt Disney Company.

Reklama

Český televizní divák si letos skutečně přijde na své. Poté, co se k němu v prvních měsících roku dostanou nové streamovací služby HBO Max a SkyShowtime, dostane v létě možnost sledovat také očekávanou videotéku Disney+.

Případ Roubal

Netflix, HBO i Disney chtějí české diváky. Jak zareaguje Nova a ostatní?

Do Česka v nadcházejících měsících zamíří tři globální streamovací služby. Doplní tak nabídku interaktivních televizí v čele s Netflixem. Reagovat na to musí také tuzemské stanice. Nova proto tlačí své Voyo a má s ním velké plány. Jaký bude boj o diváka, který se stale více odklání od tradiční televize a zábavu hledá aktivně sám?

Přečíst článek

„Společnost The Walt Disney Company potvrdila, že spustí svou streamovací službu Disney+ letos v létě ve 42 zemích a 11 teritoriích v rámci regionu EMEA. Mezi nové země, kde se představí Disney+, patří řada evropských zemí včetně České republiky, Slovenska, Polska či Maďarska, ale například i Jižní Afrika, Turecko či Spojené arabské emiráty,“ uvedla Marta Szafranska, Director of Corporate Communicatios pro region střední a východní Evropy.

Disney+ nabídne oblíbené příběhy, které zná celý svět, ale i exkluzivní originální obsah a tisíce pořadů a epizod z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a další zábavní obsah z produkce značky Star,“ dodala Szafranska.

Reklama

Marvel i Hvězdné války

Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company a v současnosti je dostupná zhruba v desítkách zemí. Zároveň je s více než 118 miliony předplatitelů druhou nejúspěšnější streamovací službou na světě po Netflixu.

Netflix, ilustrační foto

Netflix, Disney a další služby utratí stamiliardy dolarů za filmy a seriály. Vydělávají na tom i Češi

V boji o diváka značně přituhuje. Jednotlivé streamingové platformy letos utratí na původní obsah 140 miliard dolarů, uvádí odhady amerických investičních bank. Nárůst počtu předplatitelů tomu přitom vůbec nemusí odpovídat.

Přečíst článek

Disney+ nabízí filmy a pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale také například veleúspěšné Simpsonovi a další. Ve vybraných zemích nabízí také zábavní produkci přidružené značky Star.

Služba nabízí streamování bez reklam a stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů. Díky dlouholeté historii společnosti Disney a její bohaté filmografii bude na Disney+ k dispozici jak filmová a televizní klasika, tak zbrusu nové filmy a pořady z dílny The Walt Disney Studios. Prostřednictvím Star nabídne Disney+ nejnovější obsah ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX či Searchlight Pictures.

Hra na oliheň

Netflix reaguje na špatné výsledky a oprašuje Hru na oliheň

Největší hit americké videotéky posledního roku se dočká pokračování. Korejská seriálová senzace má přilákat další diváky a zabránit odlivu těch dosavadních. „Univerzum Hry na oliheň teprve startuje,“ potvrdil co-CEO Netflixu a jeho hlavní postava původního obsahu Ted Sarandos.

Přečíst článek

Wellness v Senohrabech

Když na wellness, tak stylově. Třeba v magické zahradě v Senohrabech

Stavíme silné architektonické příběhy, tvrdí o svoji práci architekti ze Studia Reaktor. A se stejným přístupem navrhli i wellness koncept v Senohrabech nedaleko Prahy. Nazvali ho Magická zahrada, která získala ocenění Stavba roku 2021 Středočeského kraje.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Programový ředitel České televize Milan Fridrich

Šéf programu ČT Fridrich: Docent je hit, už chystáme druhou řadu. Maďaři natočili vlastní Most

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme