Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Potvrzeno: Disney+ bude v Česku již v létě. Datum ale zatím tají

Disney
Anthony Quintano / Creative Commons / CC BY 2.0
Stanislav Šulc

Očekávaná streamovací služba nabídne tisíce pořadů včetně populárních filmů a seriálů ze světů Hvězdných válek a komiksovek Marvel, potvrdila The Walt Disney Company.

Reklama

Český televizní divák si letos skutečně přijde na své. Poté, co se k němu v prvních měsících roku dostanou nové streamovací služby HBO Max a SkyShowtime, dostane v létě možnost sledovat také očekávanou videotéku Disney+.

Případ Roubal

Netflix, HBO i Disney chtějí české diváky. Jak zareaguje Nova a ostatní?

Do Česka v nadcházejících měsících zamíří tři globální streamovací služby. Doplní tak nabídku interaktivních televizí v čele s Netflixem. Reagovat na to musí také tuzemské stanice. Nova proto tlačí své Voyo a má s ním velké plány. Jaký bude boj o diváka, který se stale více odklání od tradiční televize a zábavu hledá aktivně sám?

Přečíst článek

„Společnost The Walt Disney Company potvrdila, že spustí svou streamovací službu Disney+ letos v létě ve 42 zemích a 11 teritoriích v rámci regionu EMEA. Mezi nové země, kde se představí Disney+, patří řada evropských zemí včetně České republiky, Slovenska, Polska či Maďarska, ale například i Jižní Afrika, Turecko či Spojené arabské emiráty,“ uvedla Marta Szafranska, Director of Corporate Communicatios pro region střední a východní Evropy.

Disney+ nabídne oblíbené příběhy, které zná celý svět, ale i exkluzivní originální obsah a tisíce pořadů a epizod z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a další zábavní obsah z produkce značky Star,“ dodala Szafranska.

Marvel i Hvězdné války

Disney+ je streamovací služba společnosti The Walt Disney Company a v současnosti je dostupná zhruba v desítkách zemí. Zároveň je s více než 118 miliony předplatitelů druhou nejúspěšnější streamovací službou na světě po Netflixu.

Netflix, ilustrační foto

Netflix, Disney a další služby utratí stamiliardy dolarů za filmy a seriály. Vydělávají na tom i Češi

V boji o diváka značně přituhuje. Jednotlivé streamingové platformy letos utratí na původní obsah 140 miliard dolarů, uvádí odhady amerických investičních bank. Nárůst počtu předplatitelů tomu přitom vůbec nemusí odpovídat.

Přečíst článek

Disney+ nabízí filmy a pořady z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic, ale také například veleúspěšné Simpsonovi a další. Ve vybraných zemích nabízí také zábavní produkci přidružené značky Star.

Služba nabízí streamování bez reklam a stále rostoucí sbírku exkluzivních pořadů, včetně celovečerních filmů, dokumentů, hraných a animovaných seriálů či krátkých filmů. Díky dlouholeté historii společnosti Disney a její bohaté filmografii bude na Disney+ k dispozici jak filmová a televizní klasika, tak zbrusu nové filmy a pořady z dílny The Walt Disney Studios. Prostřednictvím Star nabídne Disney+ nejnovější obsah ze studií 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX či Searchlight Pictures.

Hra na oliheň

Netflix reaguje na špatné výsledky a oprašuje Hru na oliheň

Největší hit americké videotéky posledního roku se dočká pokračování. Korejská seriálová senzace má přilákat další diváky a zabránit odlivu těch dosavadních. „Univerzum Hry na oliheň teprve startuje,“ potvrdil co-CEO Netflixu a jeho hlavní postava původního obsahu Ted Sarandos.

Přečíst článek

Wellness v Senohrabech

Když na wellness, tak stylově. Třeba v magické zahradě v Senohrabech

Stavíme silné architektonické příběhy, tvrdí o svoji práci architekti ze Studia Reaktor. A se stejným přístupem navrhli i wellness koncept v Senohrabech nedaleko Prahy. Nazvali ho Magická zahrada, která získala ocenění Stavba roku 2021 Středočeského kraje.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Programový ředitel České televize Milan Fridrich

Šéf programu ČT Fridrich: Docent je hit, už chystáme druhou řadu. Maďaři natočili vlastní Most

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme