Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Disney+ vtrhne do Česka v polovině června. Nabídne i komplet Simpsonovi

Simpsonovi
Disney+
Stanislav Šulc
sta

Nejpopulárnější seriál planety bude k dispozici dabovaný, uvedla The Walt Disney Company, která streamovací službu Disney+ v Česku a dalších zemích střední a východní Evropy spustí 14. června.

Reklama

Streamovací služba Disney+ bude dostupná pro české uživatele od 14. června. Cena měsíčního předplatného bude 199 korun, za rok pak uživatelé zaplatí 1990 korun. Předplatitelé budou mít mimo jiné přístup k exkluzivnímu obsahu z produkce Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a Star, oznámila za společnost The Walt Disney Company Lenka Tungová.

Disney

Potvrzeno: Disney+ bude v Česku již v létě. Datum ale zatím tají

Očekávaná streamovací služba nabídne tisíce pořadů včetně populárních filmů a seriálů ze světů Hvězdných válek a komiksovek Marvel, potvrdila The Walt Disney Company.

Přečíst článek

Letos se již na českém trhu objevila platforma HBO Max, která nahradila předchozí HBO Go. Streamovací služby si v Česku předplácí 1,5 až dva miliony lidí. Nejoblíbenější jsou platformy Netflixu a HBO.

Předplatitelé Disney+ se mohou těšit na seriály jako Boba Fett: Zákon podsvětí, Mandalorian či Moon Knight. K vidění bude rovněž film Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, nominovaný na Oscara, nebo další nominant Luca. V nabídce se objeví i oscarové filmy Encanto a Cruella.

Reklama

Disney+ nabídne vysokou kvalitu obrazu a možnost streamovat až na čtyřech zařízeních najednou, neomezené stahování až na deseti zařízeních, podporu IMAX Enhanced u vybraných titulů nebo možnost nastavení až sedmi různých profilů, včetně možnosti nastavit dětský profil.

Spider-Man

HBO Max nabídne i filmy od Sony. Včetně hitu Spider-Man: Bez domova

Nová streamovací služba HBO Max vstoupí na český trh 8. března. Vedle filmů a seriálů studia Warner Bros. bude českým divákům nabízet také díla konkurenční společnosti Sony. Smlouva mezi studii se mimo jiné týká také loňského diváckého hitu Spider-Man: Bez domova.

Přečíst článek

Logo telekomunikační společnosti AT&T

AT&T mění strategii. Sloučením WarnerMedia a Discovery chce konkurovat Netflixu

Americká telekomunikační společnost AT&T v rámci transakce za 43 miliard dolarů (928,4 miliardy korun) oddělí svou mediální součást WarnerMedia do samostatné firmy a tu spojí s firmou Discovery. Zároveň o téměř polovinu sníží dividendu, což odráží snížení velikosti firmy.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Programový ředitel České televize Milan Fridrich

Šéf programu ČT Fridrich: Docent je hit, už chystáme druhou řadu. Maďaři natočili vlastní Most

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme