Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

HBO Max nabídne i filmy od Sony. Včetně hitu Spider-Man: Bez domova

Spider-Man
HBO CZ, s laskavým svolením
Stanislav Šulc
sta

Nová streamovací služba HBO Max vstoupí na český trh 8. března. Vedle filmů a seriálů studia Warner Bros. bude českým divákům nabízet také díla konkurenční společnosti Sony. Smlouva mezi studii se mimo jiné týká také loňského diváckého hitu Spider-Man: Bez domova.

Reklama

Streamovací válka v Česku pomalu dostupuje vrcholu. Netflixu a Voyo.cz letos přibude trojí konkurence v podobě HBO Max, SkyShowtime a Disney+. A první jmenovaná služba nově ohlásila výraznou posilu.

Společnosti Sony Pictures Television a WarnerMedia oznámily, že rozšiřují dohodu o distribuci obsahu na země střední a východní Evropy, díky čemuž budou na kanálech HBO i streamovací platformě HBO Max v tomto regionu exkluzivně uvedeny připravované filmy společnosti Sony Pictures Entertainment,“ uvedla mluvčí tuzemské pobočky HBO Pavla Brožková.

Against the Ice (2022)

Netflix zveřejnil nabídku na rok 2022 včetně pražského Gray Mana. A také zdražuje

Největší streamingová služba světa v letošním roce chystá desítky původních snímků. K vrcholům by měl patřit The Gray Man natáčený v Česku či nová verze Na západní frontě klid. Netflix však zároveň zdražuje, stejně jako konkurenční služba Amazon Prime zatím jen v USA.

Přečíst článek

„Na seznamu těchto filmů jsou některé z největších a nejočekávanějších filmových hitů současnosti od společnosti Sony Pictures Entertainment, například Venom 2: Carnage přichází, Krotitelé duchů: Odkaz, Uncharted, Morbius a Spider-Man: Bez domova, jenž do kin dorazil v prosinci loňského roku a zaznamenal třetí nejúspěšnější otevírací víkend ve filmové historii,“ dodala Brožková.

Reklama

„V době, kdy se naše odvětví zotavuje z pandemie, je úžasné, že můžeme upevnit vztahy s našimi partnery ze společnosti WarnerMedia prostřednictvím této dohody o rozšíření distribuce ve střední Evropě. Je to skvělý způsob, jak představit širokou škálu filmů a seriálů z dílny Sony Pictures Television včetně těch největších a nejočekávanějších novinek v naší nabídce,“ prohlásil Mark Young z distribuční divize Sony Pictures Television pro region střední a východní Evropy.

Nová dohoda o distribuci filmů a seriálů zahrnuje území střední a východní Evropy, a všechny výše uvedené tituly Sony Pictures Entertainment tak přináší do České republiky, Slovenska, Polska, Maďarska, Rumunska, Bulharska, Moldavska, Slovinska, Chorvatska, Srbska, Černé Hory, Bosny a Hercegoviny a Severní Makedonie.

Případ Roubal

Netflix, HBO i Disney chtějí české diváky. Jak zareaguje Nova a ostatní?

Do Česka v nadcházejících měsících zamíří tři globální streamovací služby. Doplní tak nabídku interaktivních televizí v čele s Netflixem. Reagovat na to musí také tuzemské stanice. Nova proto tlačí své Voyo a má s ním velké plány. Jaký bude boj o diváka, který se stale více odklání od tradiční televize a zábavu hledá aktivně sám?

Přečíst článek

Netflix, ilustrační foto

Netflix, Disney a další služby utratí stamiliardy dolarů za filmy a seriály. Vydělávají na tom i Češi

V boji o diváka značně přituhuje. Jednotlivé streamingové platformy letos utratí na původní obsah 140 miliard dolarů, uvádí odhady amerických investičních bank. Nárůst počtu předplatitelů tomu přitom vůbec nemusí odpovídat.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Digital Director CZ/SK Skupiny Nova Lucie Oravčíková

Šéfka digitálu Novy Oravčíková: Už se jasně ukazuje výhoda Voyo Originálů

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme