Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank zvedá sazbu na spořicím účtu. Nově nabízí úrok 3,18 procenta ročně

bankovní přepážka
iStock
 nst
nst

Trinity Bank zlínského miliardáře Radomíra Lapčíka obratem reaguje na zvýšení úrokových sazeb ČNB a zvedá úrok na spořicím účtu. Nově bude vklady bez omezení jejich výše úročit 3,18 procenty ročně.

Reklama

Trinity Bank jako první tuzemská banka nyní nabízí možnost spořit bez omezení výše vkladu, výpovědní doby vkladu a bez poplatků. Úrokem 3,18 procenta úročí klientům celý vklad.

„V souladu s naší strategií zvyšujeme sazby a nadále budeme sledovat rozhodnutí České národní banky. Již čtvrtstoletí se zaměřujeme na nadstandardní zhodnocení financí našich klientů a snažíme se na vývoj trhu reagovat vždy obratem,“ uvádí zakladatel Trinity Bank Radomír Lapčík.

Radomír Lapčík, zakladatel a člen představenstva Trinity Bank a holdingu SAB Finance
video

V krizi je nutná churchillovská síla, říká bankéř Radomír Lapčík

My jsme od počátku skupinu stavěli konzervativně, díky tomu se nám krize podařilo zvládat velmi dobře, vypráví v pořadu Victory Club bankéř a finančník Radomír Lapčík. „Když ale krize nastane, šéf se musí postavit před tým a říct, že týmu věří a že krizi zvládneme,“ dodává Lapčík.

Přečíst článek

Hlavními pilíři banky, která letos oslaví 25 let od založení, jsou financování nemovitostí a developerských projektů a dlouhodobé zhodnocení peněz v rámci spořicích a vkladových účtů. Banka dříve byla záložnou Moravský Peněžní Ústav.

Společnost byla založená v roce 1996 zlínským podnikatelem Radomírem Lapčíkem, který je také investorem internetového deníku newstream.cz.

Společnost patřila mezi největší spořitelní družstva v ČR. Bankovní licenci společnost dostala od České národní banky v polovině prosince 2018, následně se přejmenovala na Trinity Bank.

Radomír Lapčík, zakladatel a člen představenstva Trinity Bank a holdingu SAB Finance

Čtyřdenní pracovní týden je pro lidi hodně motivační, říká finančník Radomír Lapčík

Finanční skupina SAB Finance v roce 2021 dosáhla rekordního zisku 200 milionů korun. Rostla ve svém hlavním segmentu měnového zajišťování pro firmy, daří se také fintechové platformě ProStream či dvojici bank, v nichž má holding SAB Finance majetkový podíl. Jaký je recept na úspěch zakladatele SAB Finance Radomíra Lapčíka?

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

ČNB znovu sníží sazby. Kdo chce eura na dovolenou, měl by měnit co nejrychleji

Přečíst článek
Guvernér České národní banky Aleš Michl

Dalibor Martínek: Sazby a inflace klesají. Je to pro Čechy světlo na konci tunelu?

Přečíst článek
Česká národní banka

Anketa: Analytici očekávají tento týden mírný pokles úrokových sazeb

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme