Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Programy Adobe obohatí funkce pro snazší workflow. Díky spojení s Frame.io

Adobe Photoshop
MaxPixel

Americká společnost Adobe koupí za 1,27 miliardy dolarů (27,7 miliardy korun) cloudovou platformu Frame.io. Ta umožňuje editorům videí a dalším účastníkům projektů pracovat ve skupinách pomocí komentářů, anotací či žádostí o schválení, píše agentura Reuters.

Reklama

Adobe uvedla, že Frame.io má přes milion uživatelů z řad mediálních i zábavních společností a světových značek. „Akvizice propojuje to, co dokáže v oblasti videa služba Adobe Creative Cloud, s funkcemi pracovních postupů na cloudu Frame.io,” konstatovala společnost Adobe.

Čínská burza, ilustrační foto

Akcie Alibaby propadly. Investoři mají strach z dalších kroků Pekingu

Akcie internetového gigantu Alibaba klesly na rekordní minimum. Za čtvrteční seanci odepsaly 5,5 procenta. Trh zachvátily obavy, že Peking zvažuje další regulace technologických firem.

Přečíst článek

Dokončení transakce se očekává ve čtvrtém čtvrtletí. Spoluzakladatel a šéf Frame.io Emery Wells se posléze přidá k Adobe.

Adobe je tvůrcem programů Photoshop a Acrobat, v softwaru pro úpravu grafiky a fotografií má přední postavení. Poskytuje i cloudové nástroje, které pomáhají vytvářet, řídit a analyzovat reklamní a prodejní kampaně.

Hermès, ilustrační foto

Luxusu se daří. Evropa ale ztrácí kvůli nedostatku turistů

Tržby i zisky luxusních značek rostou, a to nejen ve srovnání s tragickým rokem 2020, ale i s předpandemickou realitou roku 2019. Novinkou je růst domácí poptávky a dynamicky se rozvíjející prodej přes internet.

Přečíst článek

Avast - pobočka

Přední akcionář Avastu: Nabídka Američanů je příliš nízká

Největší nezávislý akcionář Avastu, britský správce aktiv Schroders, je znepokojen z převzetí antivirové společnosti Avast americkou softwarovou firmou NortonLifeLock za 6,2 miliardy liber (185,3 miliardy Korun). Nabídku považuje za podhodnocenou, uvedl zpravodajský server The Times.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Modelka a moderátorka Eva Čerešňáková píše i knihy
video

Vánoční speciál Eva Talks: Silné ženské vzory mohou být inspirací pro všechny, říká Eva Čerešňáková

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme