Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

video - informace o tématu

František Kinský při rozhovoru pro newstream CLUB
video

VIDEO: Majetek nedědíte pro sebe, spravujete rodinné jmění, říká František Kinský

František Kinský patří k nejpopulárnějším představitelům šlechtických rodů u nás. Jak vnímá zodpovědnost při dědění majetku? A proč se rozhodl vstoupit do komunální politiky? Sledujte novou epizodu pořadu Victory Club Business na newstream.cz.

Přečíst článek

Vánoční speciál Eva Talks: Silné ženské vzory mohou být inspirací pro všechny, říká Eva Čerešňáková

Přečíst článek
Vyjednávač Radim Pařík v seriálu FreshStart
video

FreshStart: Při jednání je nejdůležitější poslední dojem, ten přetrvá, tvrdí profesionální vyjednavač Radim Pařík

Přečíst článek
Prezident MFF KV Jiří Bartoška a zakladatel skupiny KKCG Karel Komárek
video

PODÍVEJTE SE: Komárek s Bartoškou ocenili mladé filmaře. Allwyn je pošle na stipendium do Los Angeles

Karlovy Vary vedle zavedených hvězd vítají také talentované mladé filmaře z celého světa. Nově se na jejich podporu zaměřil jeden z nejbohatších Čechů, Karel Komárek. Jeho dnes již globální loterijní společnost Allwyn spustila ve spolupráci s European Film Promotion stipendijní program pro mladé filmaře, kteří v rámci projektu Future Frames budou mít šanci na studijní cestu do Los Angeles. První vítězkou se stala Amalie Maria Nielsen z Dánska.

Přečíst článek
socha Na horu, na Bořislavce
video

Podívejte se na nové sousoší výtvarníka Díaze, stojí na Bořislavce

Socha pojmenovaná Na Horu vznikla unikátním výrobním procesem - technologií robotické fabrikace a upraveného betonu UPHC. Dílo, které zaštiťuje Karel Komárek Family Foundation (KKFF), bylo vytvořeno pro konkrétní prostor nového Centra Bořislavka.

Přečíst článek
Bílý obr
video

Bílý obr padl. Podívejte se na odstřel německého paneláku

Pyrotechnici v německém městě Duisburg odstřelili 63metrový dům ze 70. let minulého století, kterému se přezdívalo Bílý obr. Na jeho místě má vzniknout park.

Přečíst článek
Adobe Photoshop

Programy Adobe obohatí funkce pro snazší workflow. Díky spojení s Frame.io

Americká společnost Adobe koupí za 1,27 miliardy dolarů (27,7 miliardy korun) cloudovou platformu Frame.io. Ta umožňuje editorům videí a dalším účastníkům projektů pracovat ve skupinách pomocí komentářů, anotací či žádostí o schválení, píše agentura Reuters.

Přečíst článek
Zařízení na těžbu bitcoinů, ilustrační foto
video

Zkáza bitcoinů. Hitem sítí je válec šrotující stovky zařízení na jejich těžbu

Malajsijská policie při zátahu proti nelegálnímu odběru elektřiny ve spolupráci s elektrárenskou společností Sarawak Energy zabavila 1069 zařízení na těžbu bitcoinů. A tato zařízení se rozhodla zničit tak, že je rozložila na parkovišti u policejního ředitelství a rozdrtila je válcem.

Přečíst článek
Formule projíždějící přes Karlův most se objevila v reklamním spotu společnosti RedBull.

Zběsilá jízda F1 po Staré Praze. RedBull ukázal kontroverzní reklamní spot

Rakouská firma vyrábějící energetické nápoje RedBull ukázala reklamní spot se záběry z dubnového přejezdu formule po Karlově mostě. Jízda tehdy vyvolala silné kontroverze u části české veřejnosti i politické reprezentace. Řada uživatelů sociálních sítí tehdy kritizovala pronajmutí význačné kulturní památky pro propagační účely nadnárodní společnosti a vedení pražské radnice později prohlásilo, že o chystaném průjezdu formule do poslední chvíle nevědělo.

Přečíst článek
Reklama

News box

Streamovací platformě Netflix 🎞 přibylo v prvním čtvrtletí 9,33 milionu předplatitelů, tedy téměř dvakrát více, než se čekalo. Firma ale očekává slabší růst tržeb než analytici. Její akcie proto nejprve po zveřejnění hospodářských výsledků přidaly zhruba tři procenta, ovšem následně čtyři procenta ztratily.
Ve středoíránské provincii Isfahán se dnes ráno ozvaly exploze 💥, podle íránských médií se jednalo o práci protivzdušné obrany. Írán pozastavil v některých částech země letištní provoz ✈, uvedla stanice CNN. Americká média s odvoláním na nejmenované americké představitele uvedla, že na zemi zaútočil Izrael. To zatím ani jedna ze stran nepotvrdila.

EU si posvítí na partnerství 🤝 Microsoftu s OpenAI. Investice Microsoftu 13 miliard dolarů (308,7 miliardy korun) do společnosti OpenAI by mohla čelit antimonopolnímu vyšetřování Evropské unie. Uvedla to agentura Reuters s odvoláním na obeznámené zdroje, podle nichž si regulační orgány k tomuto kroku připravují podklady.

Číst více
Za necelé dva dny od spuštění veřejné sbírky na podporu české iniciativy nákupu munice pro Ukrajinu vybrali její organizátoři na Slovensku více než 1,6 milionu eur (40,4 milionu korun). Původní cíl kampaně byl vysbírat milion eur. Vyplývá to z webu iniciativy Munice pro Ukrajinu.
Google rozdal vyhazov 👋 28 zaměstnancům, kteří okupovali kancelář šéfa na protest proti vojenskému kontraktu, který Google spolu s Amazonem uzavřely s izraelskou vládou, píše BBC. Projekt Nimbus v hodnotě 1,2 miliardy dolarů (28,4 miliardy korun) poskytuje izraelské vládě a armádě  infrastrukturu pro cloudové služby a umělou inteligenci (AI).
Reklama
Reklama
Doporučujeme